janus5555 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ο Opera το εξήγησε πολύ καλά. Οι δείκτες αυτοί δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά δίνουν καλές ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα και την απόδοση στον τρόπο που τρέχεις. Προσωπικά παρατηρώ ότι όταν συγκεντρώνομαι και "ζορίζω" τα πόδια μου να ανεβάσουν ρυθμό βηματισμού και να πατάνε πιο πολύ στη μύτη- γενικά δεν πατάω με φτέρνα, μόνο μέση μύτη- κουράζομαι λιγότερο και πάω καλύτερα, χαλαρώνουν οι σφιγμοί και έχω καλύτερη αναπνοή. Cumulus θα κοιτάξω για τα drills που λες, θνξ.
opera Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το σωστό-οικονομικό δρομικό στυλ επιτυγχάνεται εύκολα όσο ο δρομέας είναι ξεκούραστος. Όταν έρθει η κόπωση-χαλάρωση και πλησιάζει ο τερματισμός ή το τέλος μιας μεγάλης προπόνησης το σωστό στύλ "πάει περίπατο" . 1
mix83 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τρέξιμο έξω όταν έχει καλό καιρό (5-7 km) Και στο σπίτι πλέον στη καινούρια διαδρομάρα μου https://www.skroutz.gr/s/7878114/Toorx-TRX-65-S-EVO.html Καλό παπούτσι είναι καλό να έχουμε ειδικά όσοι τρέχουμε σε σκληρές επιφάνειες...
unforgiven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 11:46 ΠΜ, mix83 είπε Καλό παπούτσι είναι καλό να έχουμε ειδικά όσοι τρέχουμε σε σκληρές επιφάνειες... Καλό (=ταιριαστό) παπούτσι είναι απαραίτητο να έχουμε όπου και να τρέχουμε. Το καλό δεν σημαίνει ακριβό, δεν σημαίνει ούτε το παπούτσι το οποίο ταιριάζει σε κάποιον άλλον. Θέλει και ψάξιμο, και διάβασμα. Τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθα με ακριβό, εξειδικευμένο παπούτσι το οποίο το υμνούσαν 9/10 δρομείς. Ο διάβολος κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες όμως. Και λίγα χιλιοστά drop έκαναν το τρέξιμο, μαρτύριο. 1
al3xis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει ιδανικό παπούτσι.. Κάθε δρομέας έχει ειδικές ανάγκες(π.χ. υποστήριξη καμάρας, λιγότερους κραδασμούς στη φτέρνα ή οτιδήποτε άλλο). Οπότε ένα παπούτσι που είναι τέλειο για κάποιον, για έναν άλλον δρομέα μπορεί να είναι μια ταλαιπώρια.. Δοκιμάστε τα παπούτσια αρκετά καλά πριν την τελική επιλογή και μη πηγαίνετε βάση τιμής αλλά βάση χαρακτηριστικών-τεχνολογιών και πόσο ταιριάζει στο πόδι σας..
Leda10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/18/2018 στις 6:23 ΜΜ, geioannou είπε να ρωτησω και εγω μιας κια μολις γυρησα απο τρεξιμο που ειχα εδω και πολυ καιρο να παω. τα βηματα, πχ τα 180 που εγινε αναφορα παραπανω πως τα μετρατε ? υπαρχει εφαρμογη σε κινητο η το μετρημα γινεται κανονικα μετρώντας τα βηματα ? το λεω γιατι θα ηθελα και εγω να εχω μια εικονα για εμενα. To runtastic ειναι το πιο αξιολογο απ οσα εχω δοκιμασει.
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 runkeeper εγω για χρονια, γιατι εχει τις περισσοτερες και τις καλυτερες μετρησεις και παραμετροποιηση, ακομα και στην free εκδοση φυσικα, αν και πλεον του κανω manual input την διαδρομη στο γυρισμο, την οποια την υπολογιζω με το mi band (που κι αυτο ψιλοαχρειαστο ειναι γιατι κανω στανταρ διαδρομες, οποτε την αποσταση πανω-κατω συνηθως την ξερω)
BuckRodgers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 On 1/18/2018 at 6:23 PM, geioannou said: να ρωτησω και εγω μιας κια μολις γυρησα απο τρεξιμο που ειχα εδω και πολυ καιρο να παω. τα βηματα, πχ τα 180 που εγινε αναφορα παραπανω πως τα μετρατε ? υπαρχει εφαρμογη σε κινητο η το μετρημα γινεται κανονικα μετρώντας τα βηματα ? το λεω γιατι θα ηθελα και εγω να εχω μια εικονα για εμενα. sports tracker για Android
babis68 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη λάθος, να διαγραφεί. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από babis68 Συγνώμη λάθος, να διαγραφεί.
vaggos400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά Γεια σας. Μια ερώτηση, είχε ποτέ κανένας από σας θέμα με την λαγοκνημιαια ταινία στο πόδι του?
cumulus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaggos400 είπε Παιδιά Γεια σας. Μια ερώτηση, είχε ποτέ κανένας από σας θέμα με την λαγοκνημιαια ταινία στο πόδι του? Εγώ και στα δύο ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση είναι λαγονοκνημιαια Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από cumulus
cumulus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Με πολύ απλά λόγια είναι μια ταινία που ενώνει το γοφο με το έξω μέρος του γόνατος. Πολλές φορές ερεθιζεται και πονάει ειδικά στις κατηφορες. Διατάσεις και σχετικά δεν κάνουν τίποτα Θέλει πολύ δυνατό μασάζ. Εγώ γιατρευτηκα κάνοντας μόνος μου μασάζ με σωλήνα pvc !!.Μιλάμε όμως για πολύ πόνο
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, cumulus είπε με σωλήνα pvc Με αλτηρακια κανουμε τποτ; Θυμαμαι τα χρησιμοποιουσα στα καλαμια οταν εκανα muay thai αλλα επαιζε πονος και εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα