DmC10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν σπαταλουσαν ελαχιστο χρονο στο τμημα design των κινητων δεν θα ειχαν προβλημα οταν συνεχιζουν να βγαζουν τερμα πλαστικουρες με μεγαλα bezel τι περιμενουν? γιατι στα κινητα των <250€ εχουν τα android ή iOS κινητα απο αλουμίνιο/ατσάλι; Τα lumia απο τότε που τα πήρε η microsoft νομίζω η πολιτικη τους τα χάλασε στα high end μοντέλα και έχω lumiα 920 2.5 χρονια τωρα και μπορώ να πώ πως μόνο αμα φτάσουν τα γνωστά apps τους σε επίπεδο android στα win10 θα συνεχίσουν.
anamenos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν και κατοχος 930 απο το 2ο μηνα κυκλοφοριας του, θα θεσω τα υπερ και τα κατα των WP, οσο πιο αντικειμενικα μπορω και παντα σε σχεση με τη συμβιωση μου με το 930. Υπερ: -Ποιοτικες συσκευες στο συνολο τους -Αψογο λειτουργικο (σε 1,5 χρονο λειτουργιας δεν εχει κολλησει καθολου) -Αψογο VFM -Υποστηριξη και αναβαθμισεις λειτουργικου και στις low end συσκευες -Αθραυστα πραγματικα, Καλη ποιοτητα υλικων. (μπορει να εχει τυχει σε μενα, αλλα μετα απο 300 σαβουρες δεν ειναι μονο τυχη) Κατα: -Εφαρμογες. Και δεν εννοω το πληθος των εφαρμογων, που μπορει μεν να ειναι αρκετα μικροτερο απο τα αλλα 2 γνωστα OS εχει δε μεγαλη επαρκεια και σιγουρα θα βρεις κατι να σου καλυψει τις αναγκες, αλλα το οτι ειναι κακογραμμενες, τους λειπουν στοιχεια που υπαρχουν στον ανταγωνισμο και ρουφανε τη μπαταρια σε χρονο Dt -Καθυστερηση των WP10 -Αβεβαιοτητα στον καταναλωτη. Δηλωσεις οπως η παραπανω, μονο αρνητικες εντυπωσεις μπορουν να αφησουν. Επενδυσα σε μια συσκευη που αν μη τι αλλο παρεχει αψογο support και δενει πραγματικα το συνολικο οικοσυστημα της microsoft, αλλα αν αυτο σταματησει, δεν υπαρχει και λογος να ξαναπαρω WP. -Σχεδιασμος. Μου αρεσει το 930, αλλα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και σιγουρα πολλοι ψωνιζουν με το ματι και με τι τους αρεσει. Μπορει οι περισσοτεροι στο insomnia σαν tech geeks, να κοιταμε αλλα πραγματα παραπανω, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου θα παει εκει που του αρεσει και εκει που υπαρχει hype. Aυτα τα ολιγα απο μενα PS: Προσωπικα θεωρω τα 950 & 950XL ενα βημα πισω, οχι απο πλευρας λειτουργικου, αλλα απο πλευρας τεχνικων χαρακτηριστικων και κατασκευης. Δεν γινεται την προηγουμενη ναυαρχιδα να την ντυνεις με μεταλλο και polycarbonate πλαστικο και αψογα spec για την περιοδο (πολυ ανωτερα απο τα smartphones της ιδιας περιοδου, εκτος απο τον επεξεργαστη που τελικα βγηκε σε καλο που κρατησε τον sd 800) και να ερχεσαι 1,5 χρονο μετα με παρομοια specs και φαινομενικα χειροτερα υλικα κατασκευης. Ολες οι ελπιδες πλεον πανω στο surface phone αν και οποτε βγει, μεχρι τοτε θεωρω τα 830,930 και 640 best buy επιτέλους και ένας άνθρωπος που μιλάει λογικά σε αυτό το άρθρο. 3
Conan2046 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Να προσθέσω τι είναι αυτό που θεωρώ εγώ κατά, Δεν είναι οι εφαρμογές που πραγματικά με καλύπτουν, είναι που είναι τόσο κλειδωμένο. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από τρίτα μέρη ή να κατεβάσεις απλώς τα αντίστοιχα apk, δεν μπορείς καν να εμποδίσεις τις διαφημίσεις στις εφαρμογές.
wnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτό φταίνε οι καραβλαχοι developers που έχουμε στην ελλαδα. Που επειδή έχουν iPhone φτιάχνουν app για iOS android ενώ στη ελλαδα το WP OS ειναι δεύτερο. Και επίσης οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει από κοντα ειναι σε φάση "fvck ms" "M$ sucks" κλπ. Άνθρωποι για γέλια άμα κάποιοι είναι καράβλαχοι είναι οι developers της ίδιας της Microsoft που ακόμα και για τις δικές της εφαρμογές, έχει καλύτερες εκδόσεις σε ios & android ..... Άσχετα από αυτό, για low budget κινητά, μια χάρα είναι tα Microsoft/Lumia.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Να προσθέσω τι είναι αυτό που θεωρώ εγώ κατά, Δεν είναι οι εφαρμογές που πραγματικά με καλύπτουν, είναι που είναι τόσο κλειδωμένο. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από τρίτα μέρη ή να κατεβάσεις απλώς τα αντίστοιχα apk, δεν μπορείς καν να εμποδίσεις τις διαφημίσεις στις εφαρμογές. Μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες εκτος μαρκετ βαζοντας το κινητο σε developer mode.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 άμα κάποιοι είναι καράβλαχοι είναι οι developers της ίδιας της Microsoft που ακόμα και για τις δικές της εφαρμογές, έχει καλύτερες εκδόσεις σε ios & android ..... Άσχετα από αυτό, για low budget κινητά, μια χάρα είναι tα Microsoft/Lumia. Πλεον καποιες απο τις εφαρμογες της στα δεκαρια ειναι καλυτερες απο αυτες που φτιαχνει στις αλλες πλατφορμες και με τον ρυθμο που δινει αναβαθμισεις συντομα σε ολες τις εφαρμογες της μαικροσοφτ η καλυτερη βερσιον θα ειναι στα 10αρια.
adtakhs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 γιατι στα κινητα των <250€ εχουν τα android ή iOS κινητα απο αλουμίνιο/ατσάλι; Τα lumia απο τότε που τα πήρε η microsoft νομίζω η πολιτικη τους τα χάλασε στα high end μοντέλα και έχω lumiα 920 2.5 χρονια τωρα και μπορώ να πώ πως μόνο αμα φτάσουν τα γνωστά apps τους σε επίπεδο android στα win10 θα συνεχίσουν. Στο μυαλό μου εχουν έρθει 6 κινητά android σε τιμές κάτω των 250€ .... και πιο εξοπλισμένα στο σύνολό τους σχεδόν σε κάθε τομέα. Lenovo K4 NOTE XIAOMI REDMI NOTE 3 Doogee F5 PRO Doogee F5 Doogee F3 PRO Doogee F3 elephone m3
TheAccountant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κρίμα για τα WP, αλλα δεν πέτυχαν ποτέ critical mass. Νομίζω πως γι αυτά το nail to the coffin εχει μπει οριστικά. Στο κάτω κάτω ηδη η MS το παιζει διπορτο, εχοντας κανει ported τις καλυτερες της εφαρμογές στο δημοφιλεστερο OS. To οτι απέτυχε να πεισει τον κοσμο και τους devs να ασχοληθουν ειναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξει. Θέλετε το κλειστό nature του OS, θέλετε η βραδυτητα αποφάσεων, οι ηξεις αφίξεις στην υποστηρίξη και το πουλημα των early adopters, δεν πέταξε αρκετο τυράκι στο development των εφαρμογων... Γενικά η MS εχει θέμα. Μεγάλη και δυσκινητη στα όλα της. Πάνω που πηγαινε να σημειώσει πραγματικη προοδο στο OS της πχ... εκανε back pedaling επειδη καποιοι ειναι κολλημενοι με start buttons, ποντικια, registry κλπ κλπ...και δεν ηθελε να τους χάσει απο πελατεια. Την ιδια ωρα ομως, οι αλλες εταιριες σχεδιάζουν τα επομενα 20 χρονια και στρώνουν ηδη την βάση. Η MS αν κοιτά μονιμα το τώρα, θα καταληξει οπως το Symbian. Ξαφνικα μια μερα θα ειναι irrelevant. 2
Καρκίνος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 @Καρκίνος ωραίες οι αναλύσεις που δίνεις και πάλι με το καινούργιο σου username αλλά γιατί δεν απαντάς στον haHa και για τις προηγούμενες που είχες δώσει. Εκ του αποτελέσματος έκανες λάθος και γιατί να πιστέψουμε αυτά που λες τώρα. Αυτό το υποτιθέμενο surface phone θα είναι όπως έλεγες παλιά η επανάσταση με τα 8? με τα 8.1? Ή μήπως όπως τα 10? Έχει καταντήσει κουραστικό και αποδεικνύεται από τα bans που έχεις φάει και με το σθένος που υποστηρίζεις την Microsoft και τα windows phones. Εγώ oneplus one έχω και χέστηκα αν χρεοκοπήσει θα πάρω xiaomi. Αν χρεοκοπήσει θα πάρω lenovo. Αν χρεοκοπήσει... κ.ο.κ την δουλειά μου θα την κάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όπως το 99% των χρηστών που δεν έχουν windows phone. Και μετοχές να έχεις δηλαδή δεν χρειάζεται να σκας. Δόξα το Θεό καλά πάει και να φωνάζεις δεν θα κάνεις τη διαφορά. Απάντησα αλλα μ το έσβησε ο αντμιν
SIP1995 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κρίμα για τα WP, αλλα δεν πέτυχαν ποτέ critical mass. Νομίζω πως γι αυτά το nail to the coffin εχει μπει οριστικά. Στο κάτω κάτω ηδη η MS το παιζει διπορτο, εχοντας κανει ported τις καλυτερες της εφαρμογές στο δημοφιλεστερο OS. To οτι απέτυχε να πεισει τον κοσμο και τους devs να ασχοληθουν ειναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξει. Θέλετε το κλειστό nature του OS, θέλετε η βραδυτητα αποφάσεων, οι ηξεις αφίξεις στην υποστηρίξη και το πουλημα των early adopters, δεν πέταξε αρκετο τυράκι στο development των εφαρμογων... Γενικά η MS εχει θέμα. Μεγάλη και δυσκινητη στα όλα της. Πάνω που πηγαινε να σημειώσει πραγματικη προοδο στο OS της πχ... εκανε back pedaling επειδη καποιοι ειναι κολλημενοι με start buttons, ποντικια, registry κλπ κλπ...και δεν ηθελε να τους χάσει απο πελατεια. Την ιδια ωρα ομως, οι αλλες εταιριες σχεδιάζουν τα επομενα 20 χρονια και στρώνουν ηδη την βάση. Η MS αν κοιτά μονιμα το τώρα, θα καταληξει οπως το Symbian. Ξαφνικα μια μερα θα ειναι irrelevant. Κακά τα ψεμετα...και το IOS και το Android και τα Windows... Μια μέρα θα είναι "the burning platform" ...Το θέμα είναι τι μπορούν να προσφέρουν μέχρι να έρθει η μέρα αυτή. Γιατί θα έρθει είτε το θέλουμε είτε όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 τα λογισμικα τα κανουν οι εφαρμογες.αν δεν υπαρχουν εφαρμογες τοτε ειναι καταδικασμενο να αποτυχει.μιλαω γιατι χρησιμοποιω και τις τρεις πλατφορμες τωρα.(lg g4,ipad mini 2,lumia 640)
Zam732 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στο μυαλό μου εχουν έρθει 6 κινητά android σε τιμές κάτω των 250€ .... και πιο εξοπλισμένα στο σύνολό τους σχεδόν σε κάθε τομέα. Lenovo K4 NOTE XIAOMI REDMI NOTE 3 Doogee F5 PRO Doogee F5 Doogee F3 PRO Doogee F3 elephone m3 Παραπανω ειπα την αποψη μου-εστω και ελαφρως αρνητικη για τα WP, αλλα σορρυ κιολας... Συγκρινεις το brand name elephone, doogee, xiaomi, ακομα και lenovo με τη microsoft και Nokia? Οκ οι συγκρισεις δικες σας Απλα μην γκρινιαζουμε και ολοι για τη microsoft και τις πολιτικες της, γιατι μπορει πολλοι απο μας να εχουμε dual boot linux, αλλα χωρις windows δεν παμε πουθενα. Αν μη τη αλλο η συγκεκριμενη εταιρεια εχει προσφερει πολλα σε αυτο που αποκαλουμε σημερα "PC", εχει δωσει δειγματα καινοτομιας και συνεχιζει να παρεχει ενα δυνατο συνολο υπηρεσιων, που καλως η κακως αυτο ειναι. Οσοι δεν θελουν υπαρχει και η apple (γινομαι εριστικος αλλα χρειαζεται). Σιγουρα το software ειναι αλλο θεμα, αλλα ας το παρουμε και σαν hardware, παραδοσιακα η μικρομαλακη δεν εχει βγαλει κακα προιοντα -η τουλαχιστον τα βελτιωσε στην πορεια,γιατι οντως προσφερει support Offtopic: To τελευταιο κολλαει και για τα "κακα" σχολια προς samsung, lg Κλπ. που πολλοι τις συγκρινουν με τις ανωτερω κινεζιες, που μακαρι να μη τους χαλασει ποτε η συσκευη τους, αλλα σε αυτη την περιπτωση θα περιμενουν κανενα μηνα μεχρι να παρουν τη συσκευη απο το service. Φιλε σορρυ αλλα η "ακριβη" samsung εχει service εντος συνορων. TL;DR εν ετη 2016ακομη ισχυει το παλιο ρητο: "Ο,τι πληρωνεις, παιρνεις" 2
heavyrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τα windows phone υπολοιπονται βασικων εφαρμογων και οσες υπαρχουν ειναι κακιστες δυστυχως, βλεπε fb και viber για παραδειγμα. Official youtube δεν υπαρχει καν κτλ κτλ. Τωρα που ρθαν και επισημα στην ελλαδα τα meizu και xiaomi επεσε και η ταφοπλακα για αυτα γιατι εχασαν το vfm στην mid και low κατηγορια που ηταν το μονο ατου τους.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Χάρισε το μου μπρο. Δεν θελουμε όλοι αντροιντ για να παίζουμε LoL από το κινητό ενώ το έχουμε συνδέσει με την τοστιερα για να μας ψήσει τοστ ενώ παράλληλα κατεβαζουμε ταινια 1gb και μιλαμε στο σκαιπ με βιντεοκληση ενω κανουμε sexting στο tinder:p Θέλουμε ταχύτητα, ασφάλεια, αναβαθμίσεις, σταθερότητα. Και τα wp και iOS ειναι μονοδρομος. Οποτε για εσενα η μόνη επιλογή σου ειναι τα αντροιντ και δεν υπάρχει κανένα θεμα με αυτό. Δεν ειναι ολα για ολους Ποσα account θα φτιαξεις πια για να υπερασπιστεις τα Windows phone ρε Toulipa? Κουρασες λιγο ξερεις.... 2
Καρκίνος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ποσα account θα φτιαξεις πια για να υπερασπιστεις τα Windows phone ρε Toulipa? Κουρασες λιγο ξερεις....Οπως κουράσατε και όλοι οι εμπειρογνώμονες των Windows Phone που η τελευταία φορα που τα αγγίξατε ειναι όταν υπήρχαν Windows Mobile 6.5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα