Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα ο αμοιρος απολυθηκε.. ολα αυτα επειδη βρεθηκε μια με καμερα να πουλησει προοδευτικη μαγκια και να τον βγαλει τι αλλο??Ρατσιστη!!Δεν ειδα ο ανθρωπος που απο αυριο θα ψαχνει δουλεια να καταφερθει εναντιον του Αφρικανου ρατσιστικα..για την φυλη του,για το χρωμα του..Του ειπε απλα να ακολουθησει εναν κανονισμο,μια,δυο,τρεις..στην εκτη εγινε αγενης!Εμεις ομως θα τον πουμε ρατσιστη..Ειχε ενα μικρο περιπτερο πανω του , εσυ ελληνα πληρωνς ΣΔΟΕ..

θα πεταχτουν πολλα ζα αλλα δεν θα δωσω βαση..κριμα στον ανθρωπο που εχασε την δουλεια του,κριμα την ατολμια του για το γεγονος οτι δεν της εβαλε το κινητο εκει που πρεπει που παρανομως βιντεοσκοπουσε και κριμα που εν τελει δεν φωναξε μια αστυνομια..κυριως ομως κριμα σε εμας που βγαζουμε τα ματακια μας με τα χερακια μας.

Οπότε μπορούμε να τα κάνουμε όλα π****** στην χειρότερη περίπτωση αρκεί να μην υπάρχει κάποιος τριγύρω με κάμερα και έχουμε θέμα μετά. Τζάμπα μάγκας δηλαδή. GG.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάποιος είναι κάτι γκέι, κότα, ναζί κτλ Γιατί το να τον αποκαλείς αυτό που είναι είναι ύβρεις;

Eισαι και απο τα μερη μου..ηθελες και καφε παναθεμα σε! Εγω δλδ τωρα ειμαι Νεοναζι? Ασε ρε συμπατριωτη δεν θελω αλλες κουβεντες μαζι σου..

Δεν εχω να πω κατι αλλο επι του θεματος. Ευχαριστω.

Α καλα θα ερχεται ο καθενας και θα λεει τον πονο του κατω απο το ποστ μου.. αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα. Συνεχιστε παω να κανω καμια δουλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος είναι κάτι γκέι, κότα, ναζί κτλ Γιατί το να τον αποκαλείς αυτό που είναι είναι ύβρεις;

Δε νομίζω κάποιος γκέι ή κάποιος μαύρος να θιχτεί αν τον πεις γκέι ή μαύρο. Το να θεωρήσεις όμως ότι κάποιος είναι κότα και να τον πεις έτσι, είναι ύβρις. Το ίδιο είναι αν θεωρήσει κάποιος ότι είσαι μαλ@κας και σε αποκαλέσει έτσι.

• Moderators
Δημοσ.

Το κότα ήταν τυχαίο το ποιντ μου ήταν το να πεις κάποιον αυτό που είναι.

Ναι αλλιώς θα περνά το πρώτο αεροπλάνο να πάω. Αν ήμουν εκεί ευχαρίστως να πηγαίναμε Δεν έχω πρόβλημα εγω

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποιοι ξεφεύγουν και πολιτικοποιούν καταστάσεις και ταυτόχρονα βρίσκονται off-topic...Επίσης με στιγματιζεις ως Χρυσαυγιτη....Δεν παραβαίνεις τους κανόνες του forum?

Μη φαντασιώνεσαι πράγματα που δεν είπα, ψάχνοντας για αφορμή ώστε να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Έγραψα το μήνυμά μου πολύ προσεκτικά ακριβώς για μην έχουμε τέτοια θέματα...

Αυτό που είπα είναι τόσο απλό όπως το έγραψα. Δεν γίνεται να σκίζουμε τα ρούχα μας και να φωνάζουμε περί δικαιωμάτων όταν ένας αστυνομικός πλακώνει έναν μπαχαλάκια στο Σύνταγμα και ταυτόχρονα να θεωρούμε υπερβολική την απόλυση ενός ατόμου που επιτέθηκε χωρίς λόγο σε κάποιον άλλο, μόνο και μονο επειδή είχε διαφορετικό χρώμα και αντί για βαλίτσα samsonite, είχε τα πράγματά του σε σακούλα!

Δημοσ.

Αν υπάρχει κανονισμός πρέπει να τους υποχρεώσουν να τον έχουν μαζί τους κ να τον επιδεικνύουν σε κάθε περίπτωση.

Αυτές οι φωνές λες και είναι κανένας τσοπανης, τελικά, καμία φορά δεν σου βγαίνουν σε καλό.

Δηλαδή αν ήταν κάποιος κυριλέ τουρίστας Σουηδός έτσι θα του φώναζε ;

• Like 2
Δημοσ.

Αρχικά όντως η συμπεριφορά του Security ήταν υπερβολική. Το έκανε μεν απο υπερβάλλοντα ζήλο και μάλλον μια δόση ρατσισμού. Μην ξεχνάμε όμως και πόσα μπορεί να έχει τραβήξει απο άλλους επιβάτες που θα του λένε δεν κάνει καλά τη δουλειά του γιατί δεν τους πάει στο τελευταίο βαγόνι, τον προιστάμενο του που θα του λέει τα ίδια για να μην φανεί αναποτελεσματική η εταιρία κλπ και όλα αυτά στα >50 για 500 γαμημένα € που απλά μπορεί να τρώει ένα πιάτο φαγητό. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Με 500€ να κάθεται να ασχολείται με τον κάθε περίεργο που θα του λέει μαλακίες και πόσο μάλλον στην Κηφισιά που μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων ζει στην κοσμάρα του για πολλούς και διάφορους λόγους....

Άσχημη δυστυχώς στιγμή και αρκετός κόσμος που ψάχνει εξιλαστήριο θύμα.

*Και εγώ στη εταιρία μου φυσικά να τον είχα, θα τον απέλυα μετά απο αυτό. Πρέπει να προστατέψω την εταιρία μου φυσικά. Είναι όμως στον ιδιωτικό τομέα και φυσικά θα την πληρώσει.

Αν ήταν δημόσιος υπάλληλος και σας απαξίωνε καθημερινά?

Αν ήταν γιατρός και απαιτούσε φακελάκι για να κάνει τα αυτονόητα?

Αν σας σκότωναν τους συγγενείς στη Marfin κ ξέρατε ποίοι είναι αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα?

κλπ κλπ

Τι θα κάνατε? Τίποτα. Ας ανάγουμε λοιπόν στο ύψιστο καθήκον μας σαν ανθρωπιστές και δημοκράτες το θάνατο του Ιδιωτικού Υπαλλήλου  Securiτα των 500€ που θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο  και ας αφήσουμε όλους τους άλλους να αλωνίζουν μιας και η καταδίκη τους προστατεύεται απο πολιτικά συμφέροντα 

• Like 7
Δημοσ.

Μη φαντασιώνεσαι πράγματα που δεν είπα, ψάχνοντας για αφορμή ώστε να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Έγραψα το μήνυμά μου πολύ προσεκτικά ακριβώς για μην έχουμε τέτοια θέματα...

Αυτό που είπα είναι τόσο απλό όπως το έγραψα. Δεν γίνεται να σκίζουμε τα ρούχα μας και να φωνάζουμε περί δικαιωμάτων όταν ένας αστυνομικός πλακώνει έναν μπαχαλάκια στο Σύνταγμα και ταυτόχρονα να θεωρούμε υπερβολική την απόλυση ενός ατόμου που επιτέθηκε χωρίς λόγο σε κάποιον άλλο, μόνο και μονο επειδή είχε διαφορετικό χρώμα και αντί για βαλίτσα samsonite, είχε τα πράγματά του σε σακούλα!

Από που προκύπτει αυτό?

Γιατί θα είχα άδικο αν έλεγα ότι βγάζεις δικά σου συμπεράσματα (όπως σου είπαν οι παραπάνω)?

• Like 4
Δημοσ.

Πρώτο φάουλ, για εργαζόμενο που έρχεται σε επαφή με τον κόσμο, είναι να μιλάει στον ενικό. Καλώς ή κακώς η γλώσσα μας έχει διάκριση μεταξύ ενικού/πληθυντικού και έχει καθιερωθεί ότι ο πληθυντικός σημαίνει ευγένεια (ειλικρινή, τυπική ή ψεύτικη δεν έχει σημασία). Ακόμα και αν δεν αρέσει σε κάποιον, είναι "στολή εργασίας" (σαν αυτή με τα σηματάκια που φοράει ο εν λόγω υπάλληλος)

Τώρα για το αν πληρώνεται επαρκώς για να "καταπίνει" τα πάντα είναι άλλο θέμα το οποίο ενδεχομένως εξηγεί αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί αντίστοιχη συμπεριφορά

Δημοσ.

Από που προκύπτει αυτό?

Mε το που παρενεβη η κοπελα και δηλωσε on camera οτι η αποσκευη ειναι δικη της, το "προβλημα" λυθηκε, ο σεκιουριτας αποχωρησε και το τραινο εφυγε για τον προορισμο του.

απο εκει προκυπτει.

Δημοσ.

Για την ιστορία, ρατσισμός δεν υφίσταται μόνο λόγω φυλετικής διάκρισης αλλά και λόγω συμπεριφοράς και προσπάθειας υποβιβασμού ενός ανθρωπου. Ειδικά όταν επικαλείσαι, ανύπαρκτους κανονισμούς, λόγω της στολής που φορας.

Όπως έγραψα Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.

Ναι, ήταν υβερβολική θεωρώ η στάση του και αγενής και ψευτοτσαμπουκάς κλπ ... αλλά μη στηρίζετε την επιχειρηματολογία σας σε κάτι που δεν ισχύει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αρχικά όντως η συμπεριφορά του Security ήταν υπερβολική. Το έκανε μεν απο υπερβάλλοντα ζήλο και μάλλον μια δόση ρατσισμού. Μην ξεχνάμε όμως και πόσα μπορεί να έχει τραβήξει απο άλλους επιβάτες που θα του λένε δεν κάνει καλά τη δουλειά του γιατί δεν τους πάει στο τελευταίο βαγόνι, τον προιστάμενο του που θα του λέει τα ίδια για να μην φανεί αναποτελεσματική η εταιρία κλπ και όλα αυτά στα >50 για 500 γαμημένα € που απλά μπορεί να τρώει ένα πιάτο φαγητό. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Με 500€ να κάθεται να ασχολείται με τον κάθε περίεργο που θα του λέει μαλακίες και πόσο μάλλον στην Κηφισιά που μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων ζει στην κοσμάρα του για πολλούς και διάφορους λόγους....

Άσχημη δυστυχώς στιγμή και αρκετός κόσμος που ψάχνει εξιλαστήριο θύμα.

Δεν είναι δικαιολογία αυτό! Αν είναι δυσαρεστημένος με τη δουλειά του ή το μισθό του, να πάει σπίτι του! Αν ο καθένας βγάζει τα νεύρα του στη δουλειά του και ειδικά πάνω σε άλλους, τότε έχουμε πρόβλημα!

Από που προκύπτει αυτό?

Γιατί θα είχα άδικο αν έλεγα ότι βγάζεις δικά σου συμπεράσματα (όπως σου είπαν οι παραπάνω)?

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να βγάλω τα συμπεράσματά μου! Είναι σα να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας... Έκανε κάτι άλλο παράνομο ο επιβάτης αυτός? Άφησε μια σακούλα στην άκρη, εκεί που αφήνουμε όλοι μας τις βαλίτσες κλπ όταν μπαίνουμε στο τρένο. 

Δημοσ.

Mε το που παρενεβη η κοπελα και δηλωσε on camera οτι η αποσκευη ειναι δικη της, το "προβλημα" λυθηκε, ο σεκιουριτας αποχωρησε και το τραινο εφυγε για τον προορισμο του.

απο εκει προκυπτει.

Δε βλέπω πάλι πως προκύπτει. Μπορεί απλώς να ήταν πιο ευγενικός λόγω του ότι ήταν γυναίκα, ή να βαρέθηκε, ή να τελείωνε ο χρόνος (σιγά μη μπορούσε να κρατήσει το τρένο) κλπ κλπ.

Ναι, μπορεί να είχε ρατσιστικό κίνητρο αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αποδινκύει.

Έκανε κάτι άλλο παράνομο ο επιβάτης αυτός? 

Παράνομο δε ξέρω, δε μιλάμε για κάνα έγκλημα, μέχρι χθες πίστευα και εγώ ότι δεν ισχύει τέτοιος κανονιμσός αλλά τυπικά σήμερα άκουσα ότι υπάρχει κάποιος, έστω ξεχασμένος και φλου κανονισμός.

Ξαναλέω ότι δε λέω ότι καλά έκανε αλλά μη βιάζεστε να τους βγάλετε όλους ρατσιστές, μπορεί να είναι απλά μαλάκες και να τους αδικείτε.

ο καθένας να συμπληρώνει την ιστορία όπως νομίζει αυτός είναι άκυρο νομίζω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...