zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Mα δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό με χρήση κάρτας... Σε έχουν χρεώσει ποτέ προμήθεια επειδή χρησιμοποιείς τνη κάρτα σου για αγοράς στο ebay ή απο οποιοδήποτε κατάστημα εξωτερικού ; Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ και αυτό έγραψα, αλλά γράφτηκε από άλλους ότι σε χρεώνουν και σε κάθε συναλλαγή!
papars Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η Visa της eurobank χρεώνει έξοδα μετατροπής συναλλαγματος για αγορές εκτός ευρώ. Μπορώ να δω αργότερα την χρέωση που μου έκανε σε αγορά από αγγλικό κατάστημα. Δηλαδή χρεώνει και exchange rate και έξοδα συναλλαγής τα οποία στο statement τα δείχνει σε ξεχωριστή στήλη.
bedazzled Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το ίδιο και η Πειραιώς (2%). Η Revolut είναι κοντά στο 0%.
Dare-Devil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το ίδιο και η Πειραιώς (2%). Η Revolut είναι κοντά στο 0%. Αυτό που το είδες ; Γιατί εμένα δεν με έχουν χρεώσει ποτέ ! Διορθωση: Η Alphabank δεν έχει προμήθεια συναλλάγματος . Μπέρδεψα τις καρτες μου
μπιπ μπιπ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εχει προμηθεια ρε παιδια η πιστωτικη.Κι απο το ebay και απο την ryanair οταν κανουμε αγορες δεν βγαζει μια μικρη χρεωση γυρω στο 1-2% ; Σημερα την χρησιμοποιησα την πιστωτικη στο Λονδινο σε καταστημα και στο e statement εδειξε οτι με χρεωσε κανονικα σε ευρω χωρις προμηθειες. Περιεργο. Σημερα συνεβη το εξης περιεργο.Την Κυριακη εβγαλα 40 ευρω.την δευτερα 100 λιρες,δηλαδη 128 ευρω. Σημερα πηγα να βγαλω 100 λιρες και δεν με αφησε.εγραφε οτι ξεπερασα το ημερησιο οριο! Και με αφησε να βγαλω μονο 50.εχω μεσα αρκετο υπολοιπο.τι εγινε ρε παιδια τωρα;;;420 την εβδομαδα δε μπορουμε να βγαλουμε; εγω ουτε 250 δεν εβγαλα.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εχει προμηθεια ρε παιδια η πιστωτικη.Κι απο το ebay και απο την ryanair οταν κανουμε αγορες δεν βγαζει μια μικρη χρεωση γυρω στο 1-2% ; Σημερα την χρησιμοποιησα την πιστωτικη στο Λονδινο σε καταστημα και στο e statement εδειξε οτι με χρεωσε κανονικα σε ευρω χωρις προμηθειες. Περιεργο. Σημερα συνεβη το εξης περιεργο.Την Κυριακη εβγαλα 40 ευρω.την δευτερα 100 λιρες,δηλαδη 128 ευρω. Σημερα πηγα να βγαλω 100 λιρες και δεν με αφησε.εγραφε οτι ξεπερασα το ημερησιο οριο! Και με αφησε να βγαλω μονο 50.εχω μεσα αρκετο υπολοιπο.τι εγινε ρε παιδια τωρα;;;420 την εβδομαδα δε μπορουμε να βγαλουμε; εγω ουτε 250 δεν εβγαλα. Δεν έχω δει κάτι (σε χρεωστική).
Dare-Devil Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εχει προμηθεια ρε παιδια η πιστωτικη.Κι απο το ebay και απο την ryanair οταν κανουμε αγορες δεν βγαζει μια μικρη χρεωση γυρω στο 1-2% ; Σημερα την χρησιμοποιησα την πιστωτικη στο Λονδινο σε καταστημα και στο e statement εδειξε οτι με χρεωσε κανονικα σε ευρω χωρις προμηθειες. Περιεργο. Σημερα συνεβη το εξης περιεργο.Την Κυριακη εβγαλα 40 ευρω.την δευτερα 100 λιρες,δηλαδη 128 ευρω. Σημερα πηγα να βγαλω 100 λιρες και δεν με αφησε.εγραφε οτι ξεπερασα το ημερησιο οριο! Και με αφησε να βγαλω μονο 50.εχω μεσα αρκετο υπολοιπο.τι εγινε ρε παιδια τωρα;;;420 την εβδομαδα δε μπορουμε να βγαλουμε; εγω ουτε 250 δεν εβγαλα. Kαταρχάς απο όσο ξέρω δνε επιτρέπεται η ανάληψη χρημάτων απο πιστωτική κάρτα πουθενά. Λογικά μιλάς για χρεωστική. Για το πρόβλημα σου πάρε τηλ την τράπεζα και ρώτας τους τί ισχύει με τα capital controls. Επίσης η Alphabank χρεωστική visa δεν κρατάει καμία προμήθεια για αγορές σε ξένο νόμισμα . Κάθε κάρτα και κάθε τράπεζα έχει κάποιους όρους προμηθειών !
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Kαταρχάς απο όσο ξέρω δνε επιτρέπεται η ανάληψη χρημάτων απο πιστωτική κάρτα πουθενά. Λογικά μιλάς για χρεωστική. Για το πρόβλημα σου πάρε τηλ την τράπεζα και ρώτας τους τί ισχύει με τα capital controls. Επίσης η Alphabank χρεωστική visa δεν κρατάει καμία προμήθεια για αγορές σε ξένο νόμισμα . Κάθε κάρτα και κάθε τράπεζα έχει κάποιους όρους προμηθειών ! Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη από πιστωτική.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη από πιστωτική.Με βάση τα cc, στο εξωτερικό απαγορεύεται να κάνεις ανάληψη με πιστωτικές/προπληρωμενες.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Με βάση τα cc, στο εξωτερικό απαγορεύεται να κάνεις ανάληψη με πιστωτικές/προπληρωμενες. A οκ δεν το ήξερα αυτό. Άρα μόνο με χρεωστικές ανάληψη στο εξωτερικό ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 A οκ δεν το ήξερα αυτό. Άρα μόνο με χρεωστικές ανάληψη στο εξωτερικό ε;Ναι.
michael92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να κάνω αγορά, ενώ προχτές έκανα κανονικά. Μάλλον εξαντλήθηκε το όριο λόγω Πάσχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να κάνω αγορά, ενώ προχτές έκανα κανονικά. Μάλλον εξαντλήθηκε το όριο λόγω Πάσχα. Εννοείς του εμβασματος;
Runner25 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 να κανω μια ερωτηση ισως λιγο ασχετη, χθες τραβηξα απο εθνικη ενω η μισθοδοσια μου ειναι στη eurobank και δε μου κρατησε τιποτα το συστημα διας τι παιζει με τη φαση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα