Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SoulHunter

dariios

ελάχιστο σήμερα για 1080 gaming είναι η 1050ΤΙ/4 που ξεκινουν από 155ευρώ

η 7870 (χωρίς εγγύηση γιατί πρέπει να την έχεις 5-6 χρόνια) πωλείται γύρω στο 60αρι

ξερεις που θα μπορουσα να δω στατιστικα για καλυτερες καρτες γραφικων και αποδοσεις του ?

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/29/2017 στις 6:19 ΜΜ, jgeorgiou είπε

SoulHunter

με την μητρική/μνημες δεν θα έχεις πρόβλημα να την τοποθετήσεις , μονο το κουτί σου δες μην είναι υπερβολικά μικρό.

το κουτι την χωραει στο πλατος αν αυτο εννοεις.

το πολυ πολυ να αγορασω εναν extender και να βαλω την pcix16

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/29/2017 στις 3:26 ΜΜ, Qless είπε

Σελίδες gpu cpu boss passmark κλπ έχουν τόση αξία όση και το χαρτί τουαλέτας, καλύτερα χωρίς να είναι άψογο το userbenchmark  

Απο τα χείροτερα και το userbenchmark  

Δημοσ.

Εχω καταλήξει στην RX570 αλλά με αυτές τις τιμές από εδώ είναι ασύμφορη η αγορά της,υπάρχει πουθενά από εξωτερικό σε λογική τιμή;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, 8elwADSL είπε

Εχω καταλήξει στην RX570 αλλά με αυτές τις τιμές από εδώ είναι ασύμφορη η αγορά της,υπάρχει πουθενά από εξωτερικό σε λογική τιμή;

256€ με μεταφορικά από amazon.fr https://www.amazon.fr/Sapphire-11266-14-20G-graphique-Radeon-Express/dp/B06ZZ71VHM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514747080&sr=8-1&keywords=rx570

Η συγκεκριμένη πουλιέται εδώ στα 288€.

Σχετικά λογική τιμή τα 256 αν δεις ότι η φθηνότερη 1060 στο skroutz είναι πάνω από 230€.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 8elwADSL είπε

Σε σύγκριση με την 1060 3gb να φανταστώ έχουν παρόμοιες επιδόσεις;

Nαι πάνω κάτω, αλλά σε αρκετά καινούρια παιχνίδια πλέον η 570 είναι λίγο καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Nαι πάνω κάτω, αλλά σε αρκετά καινούρια παιχνίδια πλέον η 570 είναι λίγο καλύτερη.

Στα καινούργια αναφέρεσαι στα περιορίσμενα για την ώρα dx12. Δεν ξέρω πόσο αξίζει να μετρηθεί σαν παράγοντας για την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

που θα μπορουσα να ψαξω για καρτεσ γραφικων και χαρακτηριστηκα τους ? ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργια καρτα , απλα θα ηθελα να δω αν ταιριαζει με την μητρικη μου !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Valous είπε

Στα καινούργια αναφέρεσαι στα περιορίσμενα για την ώρα dx12. Δεν ξέρω πόσο αξίζει να μετρηθεί σαν παράγοντας για την ώρα.

Δεν είναι μόνο το DX12. Έχει +1GB μνήμης. Είναι και το FreeSync στο παιχνίδι.

10 ώρες πριν, tanasen01 είπε

256€ με μεταφορικά από amazon.fr https://www.amazon.fr/Sapphire-11266-14-20G-graphique-Radeon-Express/dp/B06ZZ71VHM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514747080&sr=8-1&keywords=rx570

Η συγκεκριμένη πουλιέται εδώ στα 288€.

Σχετικά λογική τιμή τα 256 αν δεις ότι η φθηνότερη 1060 στο skroutz είναι πάνω από 230€.

Πολλά είναι για RX 570. Ας δώσει 10-20 ευρώ παραπάνω και να πάρει RX 580 4GB από skroutz.

2 ώρες πριν, dariios είπε

που θα μπορουσα να ψαξω για καρτεσ γραφικων και χαρακτηριστηκα τους ? ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργια καρτα , απλα θα ηθελα να δω αν ταιριαζει με την μητρικη μου !

Τα νούμερα (specs) μιας κάρτας δε λένε πολλά μόνα τους. Γράψε εδώ το σύστημά σου και τη χρήση που θες, και θα σε βοηθήσουμε εμείς να δεις αν είναι συμβατή με την μητρική σου (99% θα είναι, αν η μητρική είναι τουλάχιστον της τελευταίας 8ετίας).

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και χρονια πολλα!

Θελω βοηθεια για καρτα γραφικων, εχω πολυ καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τι παιζεται πλεον και τι αξιζει.

Case (Κουτί): corsair carbide air 540

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): ocz zt 750w

Motherboard (Μητρική): asus maximus hero vi

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): pentium g3258 4.9ghz

RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb

GPU (Κάρτα γραφικών): -

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): LG 1980x1080 32"

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 7

Budget για καινουριο μαξ 150 ευρω, για μεταχειρισμενο 100-120 ευρω

Παιζω aion, grim dawn, titan quest, gta 5, total war, ισως χρειαστει να σηκωνει και battlefield.

Ειχα καποτε μια ρ9 280χ και ηταν οτι πρεπει για την χρηση που το ηθελα, αν μπορεσω να βρω μια καρτα με παρομιες επιδοσεις

σε αυτα τα λεφτα θα ειναι οτι πρεπει.

Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.

Παιδια για το παραπανω ποστ παιζει να ανεβει το ποσο λιγο ακομα για να παω σε κατι με δοσεις, παρακαλω δωστε προτασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Καλημερα και χρονια πολλα!

Θελω βοηθεια για καρτα γραφικων, εχω πολυ καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τι παιζεται πλεον και τι αξιζει.

Case (Κουτί): corsair carbide air 540

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): ocz zt 750w

Motherboard (Μητρική): asus maximus hero vi

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): pentium g3258 4.9ghz

RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb

GPU (Κάρτα γραφικών): -

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): LG 1980x1080 32"

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 7

Budget για καινουριο μαξ 150 ευρω, για μεταχειρισμενο 100-120 ευρω

Παιζω aion, grim dawn, titan quest, gta 5, total war, ισως χρειαστει να σηκωνει και battlefield.

Ειχα καποτε μια ρ9 280χ και ηταν οτι πρεπει για την χρηση που το ηθελα, αν μπορεσω να βρω μια καρτα με παρομιες επιδοσεις

σε αυτα τα λεφτα θα ειναι οτι πρεπει.

Ευχαριστω πολυ.

Περίπου ίδιες επιδόσεις θα σου δώσει μια 1050 Ti. Αν θες κάτι καλύτερο (με τα λίγα παραπάνω που λες ότι θα δώσεις), τότε κοιτάς 1060 3GB.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια Πολλα σε ολους.

πρεπει να παρω νεα καρτα γιατι αυτη της υπογραφης εχει χαλασει εδω και πολυ καιρο.

ειμαι αναμεσα στην asus 1050 ti strix και στην επισης asus 1060 3giga oc, σε nvidia chipset. τα χρηματα που διαθετω ειναι πανω κατω 250,00€.

προσωπικα απο παιχνιδια οτι παιζουν τα παιδια μου, απο lol και πιο βαρια. ειμαι σε 1080 αναλυση και δεν προκειται να αλλαξω. η χρηση που κανω εγω ειναι κυριως LR και λιγοτερο PS.

λοιπον κυριοι πια απο τις δυο ειναι καλυτερη αγορα; 

το συστημα ειναι στην υπογραφη μου.

Επεξ/σία από maik42

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...