Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Πολλα ειναι φιλτατε και δεν θα δεις καμια ουσιαστικη διαφορα απο καποια φθηνοτερη υλοποιηση...

Ναι ειδα την υπογραφη σου οτι τον εχεις στα 4.2...

Είδα την palit από vision studio στα 160 είναι καλή επιλογή;

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, george_008 είπε

Είδα την palit από vision studio στα 160 είναι καλή επιλογή;

Δεν την εχω επεξεργαστει απο κοντα αλλα συστηνεται αρκετα η συγκεκριμενη για τα λεφτα της... Αρκει να εχεις και καλο κουτακι με συμπαθητικο airflow ωστε να μην εχεις ανεβασμενες θερμοκρασιες οπως λεει πιο πανω και ο cpttony...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Δεν την εχω επεξεργαστει απο κοντα αλλα συστηνεται αρκετα η συγκεκριμενη για τα λεφτα της... Αρκει να εχεις και καλο κουτακι με συμπαθητικο airflow ωστε να μην εχεις ανεβασμενες θερμοκρασιες οπως λεει πιο πανω και ο cpttony...

Είναι αρκετά μεγαλο το κουτί με τέσσερεις ανεμιστήρες . Ειδα στα ίδια περίπου λεφτά την rx 560 . Αξίζει να δω και προς τα εκεί ή να μείνω nvidia ;

Δημοσ.

Προτιμώ από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση κι ας βγει λίγο παρά πάνω. Βρήκα δύο της palit 162 και 175 η δεύτερη με δύο ανεμιστήρες . Δεν νομίζω να έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους πάντως 

Δημοσ.

Σιγα μην πεσουν...Πιο πιθανο να ανεβουν κι αλλο ετσι που πανε!

Αμα θες καμια φορμα η΄ κανα παντελονι περιμενε τις εκπτωσεις! Αντε και κανα παπουτσακι!:lol:

Δημοσ.
19 ώρες πριν, leros2004 είπε

Παίζει ρόλο που έχει ένα φανακι και ότι δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία?

Δημοσ.

Ειναι entry level καρτα χαμηλης καταναλωσης και δεν βγαζει πολυ θερμοκρασια. Μια χαρα ειναι το ενα fan. Βολευει με μικρα τροφοδοτικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...