Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Αν βρεις καμιά πολύ φθηνή 580/8GB τώρα που τις πουλάνε ή καμιά μεγάλη προσφορά σε 580/4GB  είναι καλή ιδέα.

Γενικά μην ρίξεις λεφτά στο μηχάνημα σου "πονάει" παντού. Μια λύση είναι να πάρεις μια σύγχρονη καλή κάρτα γραφικών , να έχεις μπουκάλι μεγάλο και κάποια στιγμή να πουλήσεις το παλιο μηχάνημα  και να κρατήσεις μόνο την κάρτα για το καινούριο.

Ευχαριστώ πολύ.Σωστη κίνηση.

• Like 1
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, G-pal είπε

Καλησπέρα παιδιά, είχα αποσυρθεί λίγο από το άθλημα και έχω χάσει αρκετά επεισόδια. 

Το pc μου είναι με μια

mobo :Asus z97 maximus 7 ranger

Ram: 16gb

CPU: 4790k

Και έχω και μια Asus 960 2gb. 

Όπως καταλαβαίνετε η καρτούλα πια δεν τραβάει. Δεν είμαι κάνεις απαιτητικός gamer κανένα ποδοσφαιρακι κανένα wulferstein που και που. Απλά πλέον το pc είναι συνδεμένο και σε μια 4k tv του σαλονιού.

Σκέφτομαι αυτή Gigabyte Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming OC. Η οποία έχει οκ νούμερα σε 4k παίζει δηλαδή 60fps και μετά αν ρίξω την ποιότητα σε 1080 δείχνει τα δόντια της. Τι λέτε ? Έχω διαβάσει πως έχουν  θέματα με τους drivers οπότε κάνουμε σπάνια updates σωστά ? Αλλά διαβάζω ότι ανεβάζουν και θερμοκρασίες. 

Τι λέτε ? Υπάρχει και κάποια παρόμοια καλύτερη επιλογή σε αυτό το  εύρος τιμής κοντά στα 400?

Ευχαριστώ πολύ 

Αν δεν θες να ψάχνεσαι για drivers/undervolt & θόρυβο δώσε 20-30ευρώ λιγότερο και πάρε μια 2060super ή αλλιώς πήγαινε σε 2070super που παίζει άνετε 4Κ τα esports

23 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Παιδιά ξέρουμε εάν αυτό το τροφοδοτικό μπορεί υποστηρίξει μια rx 580-590;

https://www.e-shop.gr/psu-innovator-in07xd-650w-bulk-p-PER.644385

Το φοράει ήδη φίλος στο PC του και πάει για αναβάθμιση σε επίπεδα rx 580 590..

Θα ήταν ποιο ασφαλής η  επιλογή μιας gtx 1660;

1) ναι η 1660 καίει λιγότερο και έχει μικρότερες απαιτήσεις από τροφοδοτικό

2) Το τροφοδοτικό είναι της πλάκας αλλά κατα 99,9% θα σε καλύψει χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

2) Το τροφοδοτικό είναι της πλάκας αλλά κατα 99,9% θα σε καλύψει χωρίς πρόβλημα

Επιβεβαίωση. Άρα Μπορει να καλύψει 590 το συγκεκριμένο psu ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

πιέζεις την τύχη σου όσο ανεβαίνεις και πέφτουν οι πιθανότητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Δειτε ποσα 6πινα/8πινα βγαζει και αν βγαζει ,εγω δεν θα το εβαζα... καλυτερα να παρει ενα μεταχειρισμενο απο αγγελια την προκοπης

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

πιέζεις την τύχη σου όσο ανεβαίνεις και πέφτουν οι πιθανότητες.

Και εγώ αυτό προσπαθώ.. Να αποφύγω το ρίσκο.. Για αυτό σκέφτομαι να του προτείνω μια 1660 αλλά πέφτουμε στα 6gb vram ..  Και είναι γνωστό ότι πλέον είναι λίγα 

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δειτε ποσα 6πινα/8πινα βγαζει και αν βγαζει ,εγω δεν θα το εβαζα... καλυτερα να παρει ενα μεταχειρισμενο απο αγγελια την προκοπης

Ξέρεις τι ρε συ, σκέφτηκα να του πω να πάρει ένα οk psu του 50ρικου μαζί με μια rx 590 αλλά πάμε στα 250 όπου μετά μπαίνει σε 1660 ti territory. 

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Και εγώ αυτό προσπαθώ.. Να αποφύγω το ρίσκο.. Για αυτό σκέφτομαι να του προτείνω μια 1660 αλλά πέφτουμε στα 6gb vram ..  Και είναι γνωστό ότι πλέον είναι λίγα 

Στο επίπεδο της RX580 και GTX1660 τα 6GB είναι υπερβολικά πολλά έως άχρηστα.

Τσέκαρε διαφορά απόδοσης μεταξύ της RX580/8GB & RX580/4GB και θα ανακαλύψεις ότι πρακτικά είναι ΙΣΕΣ στα παιχνίδια.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

Στο επίπεδο της RX580 και GTX1660 τα 6GB είναι υπερβολικά πολλά έως άχρηστα.

Τσέκαρε διαφορά απόδοσης μεταξύ της RX580/8GB & RX580/4GB και θα ανακαλύψεις ότι πρακτικά είναι ΙΣΕΣ στα παιχνίδια.

Το λέω διοτι Π.χ παίζουμε black ops 3 zombie και σε max out 1080p πιάνουμε ακόμη και 7gb , στο call of duty ww2 γεμιζε για πλάκα και τα 8gb και αν έβαζα system ram share έτρωγε και 2gb από την ραμ

Δημοσ.

και 16GB αν έχουν οι κάρτες διαθέσιμες θα το "καταβροχθήσουν" , αυτό δεν σημαίνει ότι το χρειάζονται πραγματικά

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Ξέρεις τι ρε συ, σκέφτηκα να του πω να πάρει ένα οk psu του 50ρικου μαζί με μια rx 590 αλλά πάμε στα 250 όπου μετά μπαίνει σε 1660 ti territory. 

Εγω παντως σε καινουριο συστημα δεν θα το αφηνα αυτο το τροφοδοτικο και ας επαρκουσε

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω παντως σε καινουριο συστημα δεν θα το αφηνα αυτο το τροφοδοτικο και ας επαρκουσε

ναι συμφωνώ.. Αλλά να για να του βγει όσο ποιο φτηνά γίνεται.. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, G-pal είπε

Καλησπέρα παιδιά, είχα αποσυρθεί λίγο από το άθλημα και έχω χάσει αρκετά επεισόδια. 

Το pc μου είναι με μια

mobo :Asus z97 maximus 7 ranger

Ram: 16gb

CPU: 4790k

Και έχω και μια Asus 960 2gb. 

Όπως καταλαβαίνετε η καρτούλα πια δεν τραβάει. Δεν είμαι κάνεις απαιτητικός gamer κανένα ποδοσφαιρακι κανένα wulferstein που και που. Απλά πλέον το pc είναι συνδεμένο και σε μια 4k tv του σαλονιού.

Σκέφτομαι αυτή Gigabyte Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming OC. Η οποία έχει οκ νούμερα σε 4k παίζει δηλαδή 60fps και μετά αν ρίξω την ποιότητα σε 1080 δείχνει τα δόντια της. Τι λέτε ? Έχω διαβάσει πως έχουν  θέματα με τους drivers οπότε κάνουμε σπάνια updates σωστά ? Αλλά διαβάζω ότι ανεβάζουν και θερμοκρασίες. 

Τι λέτε ? Υπάρχει και κάποια παρόμοια καλύτερη επιλογή σε αυτό το  εύρος τιμής κοντά στα 400?

Ευχαριστώ πολύ 

Προχώρα κανονικά. Και σε στοκ να την αφήσεις δουλεύει μια χαρά η κάρτα. Δυνατότερη από την 2060 super και σε λιγότερα χρήματα. Πολύ καλή υλοποίηση και με πολύ καλά thermals  και χαμηλό θόρυβο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς από ebay κάρτα γραφικών; Για κάτι φτηνό και μεταχειρισμένο που να μην κλαις τα λεφτά σου αλλά να αξίζει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nerazzurri είπε

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς από ebay κάρτα γραφικών; Για κάτι φτηνό και μεταχειρισμένο που να μην κλαις τα λεφτά σου αλλά να αξίζει;

σαν να παίζεις λόττο , δεν υπάρχει εγγύηση (τις πρώτες ημέρες θα δουλεύει για να μην μπορείς να κάνεις dispute)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...