Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δυνατόν η συγκεκριμένη rx580 να φθηνότερη όχι μόνο από τις υπόλοιπες rx580 αλλά κ από τις rx570??? Παίζει κάτι με τη συγκεκριμένη υλοποίηση?

https://www.skroutz.gr/s/11944081/Asus-Radeon-RX-580-4GB-Dual-OC-90YV0AQ0-M0NA00.html

Επειδή το βλέπω σαν ευκαιρία, το τροφοδοτικό μου τη σηκώνει? Έχω ένα thermaltake smart se 530watt (τα υπόλοιπα είναι ryzen 3 2200g, 8gb 2933, ssd κ hdd)

Επεξ/σία από ilias78
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Είναι δυνατόν η συγκεκριμένη rx580 να φθηνότερη όχι μόνο από τις υπόλοιπες rx580 αλλά κ από τις rx570??? Παίζει κάτι με τη συγκεκριμένη υλοποίηση?

https://www.skroutz.gr/s/11944081/Asus-Radeon-RX-580-4GB-Dual-OC-90YV0AQ0-M0NA00.html

Επειδή το βλέπω σαν ευκαιρία, το τροφοδοτικό μου τη σηκώνει? Έχω ένα thermaltake smart se 530watt (τα υπόλοιπα είναι ryzen 3 2200g, 8gb 2933, ssd κ hdd)

Την σηκώνει ναι. Δεν παίζει κάτι είναι μια οκ υλοποίηση και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

σαν να παίζεις λόττο , δεν υπάρχει εγγύηση (τις πρώτες ημέρες θα δουλεύει για να μην μπορείς να κάνεις dispute)

Έχεις δίκαιο. Θεωρητικά αξίζει αν μιλάμε για ποσά των 5-10 ευρώ σε περίπτωση που βάλεις κανένα Xeon παλιό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε

Έχεις δίκαιο. Θεωρητικά αξίζει αν μιλάμε για ποσά των 5-10 ευρώ σε περίπτωση που βάλεις κανένα Xeon παλιό?

Προσωπικά δεν θα αγόραζα vga από ebay γιατί πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι κατα. Αν γουστάρω τζογο πάω σε καζίνο - δεν αγοράζω vga.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Για PUBG στα 144hz σε 27αρι/2Κ monitor θα την παλέψει η 1660Τi ή πηγαίνω για 2060?

Καλημέρα. Ξεκινα με πόσα χρήματα διαθέτεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Για PUBG στα 144hz σε 27αρι/2Κ monitor θα την παλέψει η 1660Τi ή πηγαίνω για 2060?

Επειδή το έχω δοκιμάσει , θες 2060super και καλή cpu κατ'ελάχιστο για να έχεις γύρω στα 120fps average. (τα fps drops σε δύσκολες σκηνές υπολόγισε τα στα 2/3 του average αν έχεις καλή cpu).

Γενικά για 1440p/144ΗΖ θες 2070super και πάνω

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiohead είπε

Καλημέρα. Ξεκινα με πόσα χρήματα διαθέτεις.

Την 970 που έχω τώρα την έχω 4-5 χρόνια, το λέω εννοώντας ότι δεν αναβαθμίζω συχνά, οπότε αν πάρω κάρτα δεν θα βάλω κάποιο όριο.

Θέλω μια που να είμαι άνετος σε 2Κ/27"/144hz αλλά όχι κάτι παραπάνω ώστε να πω ότι πέταξα λεφτά. Δε μ ενδιαφέρει ούτε σαν ιδέα δηλαδή το 4Κ, ούτε θα παίξω κάποιον τίτλο βαρύτερο απ το PUBG.

4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Επειδή το έχω δοκιμάσει , θες 2060super και καλή cpu κατ'ελάχιστο για να έχεις γύρω στα 120fps average. (τα fps drops σε δύσκολες σκηνές υπολόγισε τα στα 2/3 του average αν έχεις καλή cpu).

Γενικά για 1440p/144ΗΖ θες 2070super και πάνω

Δεν πίστευα ότι θα πρεπε ν ανέβω μέχρι 2070super, έλεγα με 1660Ti άντε 2060 θα μουν οκ.

Αυτό μου το λες συγκεκριμένα για το PUBG ή για να παίζω όλους τους ΑΑΑ τίτλους?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Την 970 που έχω τώρα την έχω 4-5 χρόνια, το λέω εννοώντας ότι δεν αναβαθμίζω συχνά, οπότε αν πάρω κάρτα δεν θα βάλω κάποιο όριο.

Θέλω μια που να είμαι άνετος σε 2Κ/27"/144hz αλλά όχι κάτι παραπάνω ώστε να πω ότι πέταξα λεφτά. Δε μ ενδιαφέρει ούτε σαν ιδέα δηλαδή το 4Κ, ούτε θα παίξω κάποιον τίτλο βαρύτερο απ το PUBG.

Δεν πίστευα ότι θα πρεπε ν ανέβω μέχρι 2070super, έλεγα με 1660Ti άντε 2060 θα μουν οκ.

Αυτό μου το λες συγκεκριμένα για το PUBG ή για να παίζω όλους τους ΑΑΑ τίτλους?

Πάλι δεν μου γράφεις budget :)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, radiohead είπε

Πάλι δεν μου γράφεις budget :)

Οκ πες μου μια μέχρι 400 και πες μου και γενικά την πιο vfm κάρτα γι αυτό που θέλω 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Οκ πες μου μια μέχρι 400 και πες μου και γενικά την πιο vfm κάρτα γι αυτό που θέλω 😛

Σε αυτό το price range για 1440p imho αυτή https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html με τα μάτια κλειστά.

Αν θες Nvidia 2060 super αλλά είναι πίσω.

Παρακάτω από αυτές τις δύο μην πέσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σε αυτό το price range για 1440p imho αυτή https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html με τα μάτια κλειστά.

Αν θες Nvidia 2060 super αλλά είναι πίσω.

Παρακάτω από αυτές τις δύο μην πέσεις.

Έχω gsync οθόνη κρίμα δεν είναι να πάω σε amd? ;/

2060 super θα είμαι άνετος όμως ή να πάω για 2070? Ξαναλέω μόνο για PUBG όχι κάτι πιο απαιτητικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Έχω gsync οθόνη κρίμα δεν είναι να πάω σε amd? ;/

2060 super θα είμαι άνετος όμως ή να πάω για 2070? Ξαναλέω μόνο για PUBG όχι κάτι πιο απαιτητικό.

Ένα ένα τα λες :P

Πάρε 2060s και σιγά σιγά αναβαθμίζεις και τα υπόλοιπα. Όπως σου είπε και ο georgiou έμμεσα θα σε κρατάει πίσω ο i5 σου.

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, radiohead είπε

Ένα ένα τα λες :P

Πάρε 2060s και σιγά σιγά αναβαθμίζεις και τα υπόλοιπα. Όπως σου είπε και ο georgiou έμμεσα θα σε κρατάει πίσω ο i5 σου.

Και με 7700 θα μαι πίσω ή απλά αυτός δεν αξίζει από οικονομική άποψη? Γιατί η αλήθεια είναι δε θέλω ν αλλάζω όλο το σύστημα και λέω να δώσω τον 6600 και να βρω έναν 7700 να τον συνδυάσω με την 2060s. Πώς σου φαίνεται εσένα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...