Δημοφιλής ανάρτηση tsourakis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Χτυπάει σήμερα το πρωί το τηλέφωνο(απόκρυψη), το σηκώνω και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: - Παρακαλώ; - Ελα μπαμπά τράκαρ... *Δίνει το τηλέφωνο στον "αστυνομικό" αλλά κατάλαβα αμεσως τι παίζεται, μιας και είναι γνωστή πλέον η απάτη - Ναι γεια σας, τράκαρε το παιδί και έχει χτυπήσει κάποιον σοβαρά. - Εγω: Ποιο παιδι!; Ο αδερφος μου ο Μιχάλης;;! - Ναι ο Μιχάλης και χτύπησε κάποιον σοβαρά. - Εγω: Αντε πάλι το κ@λοπαιδο, σε ένα μήνα δεύτερη φορά! Τώρα τι θα κάνουμε;; - Θα πρέπει να τον συλλάβουμε αλλά μπορείτε να δώσετε εγγύηση 800 ευρώ και να τον αφήσουμε προσωρινά ελεύθερο. - Εγώ: Βρε κρατήστε τον μέσα, τον πο@στη. Όλο προβλήματα είναι και κάθε πρωί μου τρώει όλα τα corn flakes. - Τι λέτε κύριε; - Εγώ: Κρατήστε τον μέσα λέω, να τον ταΐζετε κιόλας τον κοπριτη. - Τουτ τουτ τουτ... Καλά οι τύποι είναι στόκοι. Εκτός ότι δεν πείθουν, δεν μιλάνε καν σωστά Ελληνικά. Τουλάχιστον αυτοί που πήραν εμένα βέβαια γιατί σίγουρα το κάνουν πολλοί. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν το παίξεις ότι το έχαψες και φτάσεις στο σημείο όπου θα σου δώσουν το λογαριασμό για να βάλεις την υποτιθέμενη εγγύηση, μπορείς άραγε να τους βρεις; Τώρα όσοι πιστεύουν τέτοια πράγματα και πάνε και στέλνουν λεφτά, είναι άξιοι της μοίρας τους... 40
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ε μα και εσυ, ακου "Κρατήστε τον μέσα λέω, να τον ταΐζετε κιόλας τον κοπριτη." ε τρόμαξαν οι άνθρωποι, για αυτο έκλεισαν το τλφ, είναι καιρός για τέτοια 4
Captn Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 γτ δε κανεις και μια καταγγελια? μπορει και να γλυτωσεις τιποτα θυματα 1
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 πηγαν και στη γιαγια μου, με παρομοιο παραμυθι - εξω απο την πορτα της τα ελεγαν 2 γυναικες, μαυροφορεμενες. ευτυχως ομως εχουμε πει το παραμυθι πολλες φορες, ειμαστε προετοιμασμενοι & και δεν ανοιγουμε ποτε την πορτα, ουτε την ξεκλειδωνουμε όταν είμαστε μόνοι. φτου φτου, παρα τα 85 μας χρονια 4
Muchacho Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γεια σας ειμαστε φιλοι του εγγονου σας,εχει χτυπησει και χρειαζεται λεφτα. True story. 12
Valerie_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 α βλέπω έχει πολλές παραλλαγές το παραμύθι "ναι έλα ο γιος σου μου χρωστάει λεφτά για την ασφάλεια αυτοκινήτου " το κάνουν από κοντά αυτό όμως. πιο πειστικοί. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για να καταλάβω. Σου ανέφεραν αυτοί το όνομα Μιχάλης από μόνοι τους ή εσύ τους είπες κάποιο όνομα από κεκτημένη ταχύτητα και αυτοί φυσικά είπανε "ναι ναι αυτός". Αν είναι το 2ο, πρέπει να προσέχουμε όλοι γενικά τι λέμε. Αν είναι το 1ο, θα πρέπει να αναρωτηθείς πως γνωρίζουν το όνομα του δικού σου προσώπου, π.χ φίλοι γνωστοί κάποιοι που το έμαθαν από κάπου κτλ. 3
tsourakis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για να καταλάβω. Σου ανέφεραν αυτοί το όνομα Μιχάλης από μόνοι τους ή εσύ τους είπες κάποιο όνομα από κεκτημένη ταχύτητα και αυτοί φυσικά είπανε "ναι ναι αυτός". Αν είναι το 2ο, πρέπει να προσέχουμε όλοι γενικά τι λέμε. Αν είναι το 1ο, θα πρέπει να αναρωτηθείς πως γνωρίζουν το όνομα του δικού σου προσώπου, π.χ φίλοι γνωστοί κάποιοι που το έμαθαν από κάπου κτλ. Τυχαία μου ήρθε, δεν έχω καν αδερφό... Γενικά πάντως αναρωτιέμαι από που βρίσκουν τους αριθμούς και σε καλούν..
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τυχαία μου ήρθε, δεν έχω καν αδερφό... Γενικά πάντως αναρωτιέμαι από που βρίσκουν τους αριθμούς και σε καλούν.. Α, οπότε τους το είπες έτσι για να τους δουλέψεις, Οκ. Τους αριθμούς λογικά στην τύχη θα τους παίρνουν.
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τιποτα δε γινεται στην τυχη. τουλαχιστον οχι στις απατεωνιες 2
gokuthelegend Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τυχαία μου ήρθε, δεν έχω καν αδερφό... Γενικά πάντως αναρωτιέμαι από που βρίσκουν τους αριθμούς και σε καλούν.. Που βρίσκουν τους αριθμούς; Υπάρχει κάτι που λέγεται τηλεφωνικός κατάλογος, κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες σε έντυπη μορφή, και τα τελευταία χρόνια τον βρίσκεις και online. Τώρα θα μου πεις, εγώ δεν έχω τον αριθμό μου στους καταλόγους, πως τον βρήκαν. αυτοί απλώς βλέπουν την δομή των αριθμών σε μια περιοχή (πχ Λαμία είναι της μορφής 223105ΧΧΧΧ), και καλούν όλους τους αριθμούς σειριακά και όποιον πετύχουν, δηλαδή δεν πήραν τηλέφωνο εσένα συγκεκριμένα, απλώς κάλεσαν ένα νούμερο και ότι τύχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν ζητάνε λεφτά, τότε μπορείς και να τους βρεις
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πήρε κάποιος από άσχετο τηλέφωνο και σου είπε «έλα μπαμπά, τράκαρα»; Έχεις γιο καταρχήν;! Αποτυχημένη απάτη μου φαίνεται και μένα...ίσως πιάσει αν είναι κανείς άνω των 90! 3
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πήρε κάποιος από άσχετο τηλέφωνο και σου είπε «έλα μπαμπά, τράκαρα»; Έχεις γιο καταρχήν;! Αποτυχημένη απάτη μου φαίνεται και μένα...ίσως πιάσει αν είναι κανείς άνω των 90! έλα να δεις κόσμο 30-35-40, ο οποίος μπαίνει σε μαγαζί που κατασκευάζει κλειδιά & ρωτάει : "κλειδιά φτιάχνετε ;" και μετά μπορείς να σιγουρευτείς πόσος κόσμος δίνει λεφτά !!!! επίσης, μπορείς να δεις κόσμο που αγοράζει δήθεν κλεμμένα iphone έξω απο πολυκαταστήματα από 50€~200€... και τελικά αγοράζει ένα κουτί άδειο !!!! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα