Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω παντα ειχα την απορια, αν ενας καλοντυμενος, ευπαρουσιαστος τυπος πηγαινε στα εκδοτηρια του μετρο και ζηταγε απο περαστικους ενα ευρω γιατι εχασε το πορτοφολι του και θελει να βγαλει εισητηριο ποσα λεφτα θα βγαζε..Χαλαρα πιστευω πιανει ενα 100αρι την ημερα...

• Like 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κατάστημα FastFood με κοτόπουλα. Εγώ αυτόπτης μάρτυρας, φίλος του ιδιοκτήτη.

Μπαίνει μία τυπισα ντυμένη στολισμενη. Στον ώμο η τσαντα της και στο χέρι ένας φάκελος με έγγραφα.

Δίνει παραγγελία και παίρνει τηλ κάπου και αρχίζει να μιλάει για κατι νομικά θέματα με κάποιον.

Ετοιμάζεται η παραγγελία της λεει το ποσό ο υπαλληλος κλεινει το τηλέφωνο αυτη και κάνει να βγάλει λεφτά.

Όλως τυχαίως ξέχασε το πορτοφόλι της!

Αρχίζει τιε ατακες "ωχ θεέ μου" "δικηγόρος είμαι" "ντρέπομαι τώρα" και κάτι τέτοια. Παιρνει τηλ σε κάποιον και εκείνος της επιβεβαιώνει οτι ξέχασε εκεί το πορτοφόλι τς. Τον ρωταει αν μπορεί να έρθει, εκεινος της λεει οτι θα κάνει τουλάχιστον μισή ώρα. Φυσικά όλα αυτά τα ακούμε από εκεινη σε "επανάληψη" τύπου "αααα μισή ώρα ε;"

Τεσπα για να μην τα πολυλογω παραλληλα περιμένουν κι άλλοι πελάτες, η τυπισα τελικά "πειθει" τον υπάλληλο οτι σε μισή ώρα θα τα φέρει ο άντρας της τα λεφτά και αφήνει και 2 τηλεφωνικούς αριθμούς και καλά για σιγουριά.

Φυσικά ο υπάλληλος δεν πειστηκε. Απλά δεν ήθελε να γινει φασαρία μπροστά σε τόσο κόσμο.

Να σου πω την αλήθεια, αν συνέβη σε κανένα μαγαζί με σουβλάκια που ξεχνάνε κάθε τόσο (κατά λάθος ή και επίτηδες) να βάζουν όλα τα φαγητά στην σακούλα του πελάτη, δεν θα τους λυπηθώ καθόλου.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος. 

http://www.sport-fm.gr/article/speira-eksapatouse-polites-me-prosxima-troxaio-atuxima-suggenwn-tous/3175810

• Like 7
Δημοσ.

έλα να δεις κόσμο 30-35-40, ο οποίος μπαίνει σε μαγαζί που κατασκευάζει κλειδιά & ρωτάει : "κλειδιά φτιάχνετε ;"

και μετά μπορείς να σιγουρευτείς πόσος κόσμος δίνει λεφτά !!!!

επίσης, μπορείς να δεις κόσμο που αγοράζει δήθεν κλεμμένα iphone έξω απο πολυκαταστήματα από 50€~200€...

και τελικά αγοράζει ένα κουτί άδειο !!!!

Εγώ την είχα πατήσει έτσι πριν χρόνια έξω απο τον σταθμό του Πειραιά ....

Με την μόνη διαφορά ότι το κινητό ήταν μέσα στο κουτί (Nokia n95 πολύ καλό για την τότε εποχή κινητό) το κουτί ήταν αυθεντικό η πρόσοψη του κινητού ήταν αυθεντική η μπαταρία του κινητού ήταν αυθεντική με αυτοκολλητάκι και logo που άλλαζε χρώματα κτλ και το μενού έμοιαζε να είναι nokia....

Αυτός που μου το πλάσαρε ζητούσε 100 ευρώ ευκαιρία γιατι (κάποια μούφα με την σύνδεση ..πάγια.. επιδότηση και βλακείες)

Εγώ δεν τον πίστεψα αλλά επειδή φαινόταν legit το κινητό σκέφτηκα πως θα το είχε σουφρώσει και το τσίμπησα...

(εδώ να πω ότι στην ζωή μου 2 φορές με πιάσανε κορόιδο με λεφτά και στις δύο όταν τα πήρανε τα χαιδέψανε στα μάγουλα τους και τα φιλήσανε δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν έρχεται αυτή η κίνηση αντανακλαστικά όταν βλέπεις  τους κόπους αλλεπάλληλων προσπαθειών scamming να ανταμείβονται τελικά :P )

Με το που είδαν οι άλλοι απατεώνες να κάνω την αγορά χιμήξανε να μου πουλήσουν γυαλιά κολόνιες και μαγιοβότανα σαν περιστέρια με το που πέσει κάνα σπόρι :P

Με το που μπαίνω στο τραίνο ανοίγω ξανά το κουτί να ασχοληθώ με το νέο μου απόκτημα το μενού κανονικά όπως είπαμε nokia αντιγραφή... απλά όπως καταλαβαίνεται οι λειτουργίες έλειπαν... πάω BT.... δεν γινόταν τίποτα .... πάω GPS τίποτα.... πάω στην μνήμη δεν θυμάμαι πόσο είχε αλλά ήταν κάτι πολύ μικρό....  ε εκεί κατάλαβα ότι αγόρασα κινεζιά κλώνο με αυθεντική πρόσοψη μπαταρία κουτί :P

Τι έκανα; 

Το πούλησα το κινητό στο insomnia για 130 ευρώ !!!!! xD

Βέβαια όχι σαν αυθεντικό νόκια αλλά ούτε έβαλα φωτάκια γύρο γύρο σε ταμπέλα που να γράφει "κινεζιά" :P

O τίλος ήταν θυμάμαι κάτι σε φάση "nokia n95 like" 

:P

o αγοραστής δεν μου παραπονέθηκε 

Δημοσ.

μία μέρα μου τηλεφωνεί ο πατέρας μου και με ρωτάει αν παρήγγειλα υπολογιστή. του λέω όχι. 

και η ιστορία έχει ως εξής: περπατούσε στο δρόμο ο πατέρας μου και πήγαινε στο σπίτι του και σταματάει δίπλα του ένα φορτηγάκι μικρό , σαν αυτά των κούριερ. του λέει αυτός μέσα, « ο γιός σου παρήγγειλε υπολογιστή και ηρθα για παράδοση. το κόστος είναι 1000 ευρώ, θα μου τα δώσεις εσύ ή να να συννενοηθώ εγώ στο τηλέφωνο;» λέει ο πατερας μου«δεν έχω λεφτά πάνω μου ». βγάζει κινητό αυτός και κάνει πως καλεί εμένα. « έλα βρήκα τον πατέρα σου στο δρόμο. να του αφήσω τον υπολογιστή και να μου δώσει ό,τι του βρίσκεται πάνω του και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. άγνωστος δεν είσαι. » κλείνει το τηλέφωνο και λέει «μου είπε να σου αφήσω το κουτί , δώσε μου απλώς ό,τι έχεις  και τα υπόλοιπα θα τα βρώ με το γιό σου εγώ.» ευτυχώς πήρε τα τρία. μόλις παέι σπίτι ο πατέρας μου είπε το σκηνικό στο τηλέφωνο. το τι σκαρφίζονται πάντως είναι απίστευτο. 

• Like 1
Δημοσ.

μία μέρα μου τηλεφωνεί ο πατέρας μου και με ρωτάει αν παρήγγειλα υπολογιστή. του λέω όχι. 

και η ιστορία έχει ως εξής: περπατούσε στο δρόμο ο πατέρας μου και πήγαινε στο σπίτι του και σταματάει δίπλα του ένα φορτηγάκι μικρό , σαν αυτά των κούριερ. του λέει αυτός μέσα, « ο γιός σου παρήγγειλε υπολογιστή και ηρθα για παράδοση. το κόστος είναι 1000 ευρώ, θα μου τα δώσεις εσύ ή να να συννενοηθώ εγώ στο τηλέφωνο;» λέει ο πατερας μου«δεν έχω λεφτά πάνω μου ». βγάζει κινητό αυτός και κάνει πως καλεί εμένα. « έλα βρήκα τον πατέρα σου στο δρόμο. να του αφήσω τον υπολογιστή και να μου δώσει ό,τι του βρίσκεται πάνω του και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. άγνωστος δεν είσαι. » κλείνει το τηλέφωνο και λέει «μου είπε να σου αφήσω το κουτί , δώσε μου απλώς ό,τι έχεις  και τα υπόλοιπα θα τα βρώ με το γιό σου εγώ.» ευτυχώς πήρε τα τρία. μόλις παέι σπίτι ο πατέρας μου είπε το σκηνικό στο τηλέφωνο. το τι σκαρφίζονται πάντως είναι απίστευτο. 

Καλά, δηλαδή πετυχαίνει κάποιον τυχαία στον δρόμο και περιμένει να έχει πάνω του 1000 ευρώ; Αν έλεγε ας πούμε 300 ευρώ θα ήταν ποιο πιστευτό νούμερο.

Δημοσ.

Καλά, δηλαδή πετυχαίνει κάποιον τυχαία στον δρόμο και περιμένει να έχει πάνω του 1000 ευρώ; Αν έλεγε ας πούμε 300 ευρώ θα ήταν ποιο πιστευτό νούμερο.

ερασιτέχνες παιδάκι μου  :lol:

Δημοσ.

Δεν μπορει να ηταν μονο αυτος που επιασαν,ουτε καν ενα μονο κυκλωμα.

Μιλαμε οτι εχουν ενοχλησει-αναστατωσει-εξαπατησει χιλιαδες κοσμο.

Πιστευω οτι αυτη την απατη τη χρησιμοποιουν πολλοι γιατι πιανει ακομα,δεν εξηγειται αλλιως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εαν σας πάρουνε, ψαρώστε και κλείστε τους ραντεβού σε κεντρικό σημείο (κάποια στάση μετρό) και καλεστε στα καπάκια την αστυνομία.

• Like 1
Δημοσ.

Πήραν φίλο που δεν έχει παιδί προχθές και του λένε "Το παιδί σου τράκαρε και κινδυνεύει η ζωή του" και τα γνωστά και τους απαντάει "Τέτοιο που ήταν καλά να πάθει!" Μούγκα από την άλλη πλευρά!  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Καλεσανε στο σπιτι στις 1 το πρωι, με το που το σηκωσα βγηκε ενας με σπαστη προφορα, προσποιουταν πως εκλαιγε και ειπε πατερα τρακαρα. Μια μερα προηγουμενος καλεσανε και ενα γνωστο, πηγε στο τμημα του και ειπανε πως θα πρεπει να καταθεσει μηνυση για να τους βρουν, δηλαδη 100€. Να'ναι καλα το νομικο μας συστημα που πιστευει πως τα κατοσταευρα φυτρωνουν στα δεντρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...