Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα μάλλον. Θα ήθελε να πλησιάσει αρκετά ώστε να αρπάξει την τσάντα και να γκαζώσει.

• Like 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τις μηνύσεις θα μπορούσε να λυθεί αν υπήρχε κάποια μείωση του παραβόλου που ζητάνε. Τα 100 ευρώ πλέον είναι πολλά για τον μέσο πολίτη, απ' την άλλη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε οτι το παράβολο μπήκε επειδή ακριβώς όπως προαναφέρθηκε υπήρχανε κάποιοι που έκαναν ασήμαντες μηνύσεις για ψύλλου πήδημα εναντίον άλλων για να κερδίσουν χρήματα και το έκαναν επειδή ακριβώς ήταν τζάμπα και απασχολούσανε τις αρχές με πάρα πολλές υποθέσεις οι περισσότερες εντελώς αστείες. Για εμένα θα έπρεπε το παράβολο να πέσει αρχικά στα 50ευρώ κι αν δεν διαπιστωθεί η επανεμφάνιση του παλιού φαινομένου να πάει στα 20ευρώ μόνιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που διέρευσε ήταν οτι και καλά απασχολούσαν την δικαιοσύνη χιλιάδες μηνύσεις για ψηλλού πήδημα και γι αυτό αλλά αφού το ζήτησε η ιδια η τρόικα το 2011 για καθαρά εισπρακτικούς λόγους όπως επίσης και τις λοιπές χρεώσεις για εφέσεις,ανακοπές,αναιρέσεις,έκδοση απόφαση,παράσταση πολιτικής αγωγής κτλ και να που έχει κέρδη περίπου 1 εκατομμύρια υποθέσεις περιμενουν να εκδικαστούν στις εισαγγελίες και τα δικαστήρια.

Δημοσ.

Έχουμε καμία νέα απάτη; Χτες πλησίασε ένας τη μάνα μου, στο αμάξι αυτός, εκείνη πεζή, κοντά στο πατρικό μου. Της λέει είστε η μητέρα του τάδε (ήξερε το όνομα μου). Μόλις του είπε ναι, της κάνει είμαι ένας φίλος του από παλιά, ο Αλεξόπουλος (δεν ξέρω κανέναν με τέτοιο επώνυμο) που έχει μαγαζί ηλεκτρονικών, έχω ένα φάκελο για το γιο σας, κάνει να της τον δώσει, η μάνα μου δεν τον παίρνει, και καπάκια κάνει πως με παίρνει τηλέφωνο και μου μιλάει. Έλα ρε, είμαι με την μάνα σου, τη συνάντησα κ.λπ. Εγώ διακοπές, εννοείται ούτε καν χτύπησε το κινητό. Μόλις είδε πως η μάνα μου δεν ψάρεψε για να πάρει τον φάκελο έβαλε πρώτη και την έκανε. Τι σκατά;

Το ίδιο έγινε και με τη μάνα μου. Εκείνη μάλιστα μίλησε και με το "γιο" της (εμένα) αλλά δεν μάσησε (έχει ενημερωθεί για τα σενάρια από τροχαία και χρέη μέχρι νερό κάτω απ' την πόρτα).

Πάντως ένα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε. Δεν είναι της αρπαχτής αλλά κάνουν και την σχετική προεργασία. Είτε με τη μορφή παρακολούθησης είτε με τη συλλογή στοιχείων, αφού ξέρουν πρόσωπα και ονόματα (το όνομά μου δεν το λες και το πιο συνηθισμένο για να το πετύχει ο άλλος στην τύχη λέγοντας "εσείς δεν είστε η μαμά του Χάρη")

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενω τη στιγμη που θα πεσουν σε ελληνιδα μανα να τους τρολαρει (ασε και εγω δεν εχω παιδι, ο αχαΐρευτος ο γιος μου μπεκρουλιαζει, εμεινε 3η φορα στη 2α λυκειου, κλπ κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο έγινε και με τη μάνα μου. Εκείνη μάλιστα μίλησε και με το "γιο" της (εμένα) αλλά δεν μάσησε (έχει ενημερωθεί για τα σενάρια από τροχαία και χρέη μέχρι νερό κάτω απ' την πόρτα).

Πάντως ένα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε. Δεν είναι της αρπαχτής αλλά κάνουν και την σχετική προεργασία. Είτε με τη μορφή παρακολούθησης είτε με τη συλλογή στοιχείων, αφού ξέρουν πρόσωπα και ονόματα (το όνομά μου δεν το λες και το πιο συνηθισμένο για να το πετύχει ο άλλος στην τύχη λέγοντας "εσείς δεν είστε η μαμά του Χάρη")

Το περίεργο είναι πως στη δική μου περίπτωση έχω μετακομίσει από το σπίτι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, οπότε απορώ πως στο κέρατο (και πότε) μάζεψαν στοιχεία.

Αυτό για το νερό κάτω από την πόρτα δεν το ήξερα... Νέο κόλπο; φαντάζομαι ρίχνουν για να ανοίξει ο ενοχικός του διαμερίσματος;

Δημοσ.

Χτες τηλεφωνησαν σε μια θεια μου, μεγαλη γυναικα, χηρα, και της ειπαν οτι 'χτυπησε σε ατυχημα η φιλη της'...

Η θεια δεν καταλαβε αμεσα την απατη, αλλα ειχε την καλη ιδεα αμεσως να παρει την φιλη της τηλεφωνο, η οποια απαντησε, και ευτυχως ολα καλα...

Φανταζομαι ομως, οτι πιθανως να της την ειχαν στημενη στην πιλωτη, αν κατεβαινε βουρ για την ... χτυπημενη φιλη, να την εκλεβαν επιτοπου ή να αναγκαζονταν να τους ανεβασει στο διαμερισμα...

Εχει τυχει σε αλλον αυτη η 'εκδοχη' της απατης;;;

Δημοσ.

Το περίεργο είναι πως στη δική μου περίπτωση έχω μετακομίσει από το σπίτι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, οπότε απορώ πως στο κέρατο (και πότε) μάζεψαν στοιχεία.

Αυτό για το νερό κάτω από την πόρτα δεν το ήξερα... Νέο κόλπο; φαντάζομαι ρίχνουν για να ανοίξει ο ενοχικός του διαμερίσματος;

Είναι άσχετο με τα άλλα κόλπα (απλά είχαμε ενημερώσει τη μάνα μου για διάφορους κινδύνους).

Σου ρίχνουν νερό να περάσει κάτω από την πόρτα και φυσικά μόλις το δεις ανοίγεις να δεις τι έγινε. Ε, τότε τρως μια σπρωξιά και μπουκάρουν μέσα.

Δημοσ.

δυστυχώς παίζει ρόλο η ηλικία... Μια γυναίκα μάνα ενός φίλου, αρκετά μεγάλη σε ηλικία την πιάσανε κανονικά κότσο με παρόμοια ιστορία, νοσοκομεία εγχειρήσεις μίζα σε γιατρό κλπ κλπ.
πήγαινε από το σπίτι της και τα πήρανε τα λεφτά... και δεν ήταν λίγα....... πρέπει να είναι άπειρα άτομα μέσα στο κόλπο. υποτίθεται πρόσφατα πιάσανε κάποιους αλλά πρέπει να είναι άλλοι τόσοι. 
Είναι πάντως για σκότωμα αυτοί που το κάνουν. Όχι τπτ μην προκαλέσουν και καμία ανακοπή σε κανένα μεγάλο άνθρωπο με τις μαλακίες που λένε...

Δημοσ.

Χτες με πηραν τηλεφωνο με αποκρυψη. Λεω ναι; ναι; ναι; Τιποτα. Εντωμεταξυ με πηραν και στο ιατρειο οποτε δε μπορω να αγνοω απορρητα οπως κανω στο σταθερο του σπιτιου μου. Και λεει μια φωνη ενος κοριτσιου/γυναικας "μπαμπαααααααααα" κλαιγοντας... εγω επειδη ξερω αυτη την ιστορια.. λεω τι επαθες μωρο μου; και μου λεει αυτη τρακαρα.. της λεω εγω.. μη μου πεις.. παλι με την αλωνιστικη του βρασιδα; ναι μου λεει. Αι στο διαολο ρε νουμερο της λεω και το κλεισα :P

• Like 7
Δημοσ.

Και λεει μια φωνη ενος κοριτσιου/γυναικας "μπαμπαααααααααα" κλαιγοντας... ε

Πριν πολλά χρόνια παίρνει μια στο σπίτι και το σηκώνει η μάνα μου, με το που λέει ναι απανταέι η άλλη "έλα μπεμπέκα μου......", λέει η μάνα μου λάθος κάνετε, ααχ συγνώμη!

• Like 1
Δημοσ.

Χτες με πηραν τηλεφωνο με αποκρυψη. Λεω ναι; ναι; ναι; Τιποτα. Εντωμεταξυ με πηραν και στο ιατρειο οποτε δε μπορω να αγνοω απορρητα οπως κανω στο σταθερο του σπιτιου μου. Και λεει μια φωνη ενος κοριτσιου/γυναικας "μπαμπαααααααααα" κλαιγοντας... εγω επειδη ξερω αυτη την ιστορια.. λεω τι επαθες μωρο μου; και μου λεει αυτη τρακαρα.. της λεω εγω.. μη μου πεις.. παλι με την αλωνιστικη του βρασιδα; ναι μου λεει. Αι στο διαολο ρε νουμερο της λεω και το κλεισα :P

Με την αλωνιστικη του Βρασίδα... Χαχαχαχα, θεϊκό....

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατί βλέπω πως η απάτη καλά κρατεί παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΛΑΣ. 

Πριν 5 λεπτά με πήραν τηλέφωνο λέγοντας μου τα ίδια, αχ βαχ τράκαρα κτλ. Τους είπα πως πάλιωσε το κόλπο και μου το έκλεισαν στα μούτρα. Το νου σας...

Δημοσ.

Κ εμενα ειχε τυχει πριν καιρο κ αποφασισα να παω στην αστυνομια..

Με πηρανε στο σταθερο κ μετα απο καμια βδομαδα παιρνουν στο κντ της γυναικας μου..Καινουριος αριθμος μιας ημερας..

Κ ανησυχησα κ λεω κτ παιζει εδω..

Με πηρανε κ με αριθμο να φανταστειτε..Τους λεω εχω κ αριθμο κ δν μπορειτε να κανετε τπτ?Δυστυχως οχι μου απαντησε..

Αυτα...

Δημοσ.

Αυτούς πρέπει να τους κλείσει κάποιος ραντεβού να τους δώσει τα λεφτά και να τους φέρει την αστυνομία με πολιτικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...