Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΕ...ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ WEEDS ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΣΕΖΟΝ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ? 

ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ARROW FLASH GOTHAM SUITS ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....ΣΤΕΙΛΕ 4-5 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

shameless, orange is the new black, justified και σε κατι λιγο πιο κουλτουριαρικο  six feet under. υπαρχει και η επιλογη του veronica mars αν θες κατι πιο εφηβικο

το orange is the new black εχει χιουμορ μεσα αλλα δεν θα το ελεγα κωμωδια, dramedy νομιζω ειναι ο σωστος ορος...

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΕ...ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ WEEDS ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΣΕΖΟΝ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ? 

ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ARROW FLASH GOTHAM SUITS ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....ΣΤΕΙΛΕ 4-5 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Mην γράφεις με κεφαλαία, είναι κουραστικά στην ανάγνωση.

;)

• Like 1
Δημοσ.

shameless, orange is the new black, justified και σε κατι λιγο πιο κουλτουριαρικο  six feet under. υπαρχει και η επιλογη του veronica mars αν θες κατι πιο εφηβικο

το orange is the new black εχει χιουμορ μεσα αλλα δεν θα το ελεγα κωμωδια, dramedy νομιζω ειναι ο σωστος ορος...

ευχαριστω πολυ ρε μαγκα να σαι καλα....οποια αλλη πιστευεις ειναι καλη και σου αρεσει ριχτην !!!

Mην γράφεις με κεφαλαία, είναι κουραστικά στην ανάγνωση.

;)

σορρυ...ειναι αυτη η βλακεια που γραφεις χωρις να κοιτας και λιγο πριν τελειωσεις βλεπεις γκρικλις η κεφαλαια.... :-(  :cry:

Δημοσ.

Καμία πρόταση για post apocalyptic με πολλά references η τίποτα σαν το "Brazil";

Μόλις είδα το "Primer" και έχω ρέντα(όχι δεν λέω post apocalyptic το primer μην παρεξηγηθώ xD).

Thanks in advance.

Δημοσ.

πείτε καμια τοπ 5 σειρές ρε μάγκες;

έχω δει 

lost

breaking bad
house
Marco Polo
Dexter
true detective
gothr
wire

και αλλα Γνωστά αρκετα που δεν μου ρχονται.

Η φάση μου ειναι κάψιμο σπίτι, θέλω κάτι να με κρατήσει κλπ κανα έπικ πραγμα που να μου χει ξεφυγει

Δημοσ.

Η φάση μου ειναι κάψιμο σπίτι, θέλω κάτι να με κρατήσει κλπ κανα έπικ πραγμα που να μου χει ξεφυγει

Fargo

Δημοσ.

Να ξεκινήσω Utopia ή είναι απογοήτευση? Βλέπω μεγάλο rating

Με τα χιλια!!!! Αρκετα καλυτερη απο τις Αμερικανικες σειρες!

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τα χιλια!!!! Αρκετα καλυτερη απο τις Αμερικανικες σειρες!

nope, από UK είναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...