nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ti εινε ολοι αυτοι που εχουνε σχεσεις΄ με μια κοπέλα οι θεοι οι οραιοι οι κουκλοι΄΄;;; οι απολυτοι ;;;; δηλαδη κανενας δεν εινε μονος δηλαδη και ολοι εχουνε σχεσεις δηλαδη και κανενας μονος ετσι;;; δηλαδη ολοι εχουνε σχεσεις;;;; δηλαδη εινε οι θεοι του ολυμπου που μπορουν να εχουνε τιν οπιαδιποτε ετσι΄΄;;; 5
Perfect Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εξαιρετικό θέμα, θέλεις να μας το εξηγήσεις λίγο ακόμα; που τους συναντάς αυτούς τους μικρούς θεούς; 4
Perfect Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν είναι Παρασκευή. Ξαναελα σε 2 μέρες. ναι αλλά έχει ζέστη 6
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εγω δεν εχω,αλλα δεν κανω κ πολλα ορθογραφικα,δεν ξερω αν παιζει ρολο 2
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καποιοι φιλοι μου εχουν κ οντως μοιαζουν με θεοι,το βραδυ φωσφοριζουν 5
astrosunnefo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν υποθέσουμε πως δεν τρολάρεις... Ξεκινάς απ' το να φτιάξεις... α) Τον τρόπο σκέψης σου. Είναι παιδαριώδης, τουλάχιστον. Ούτε είναι μικροί θεούληδες όσοι έχουν σχέση, ούτε πάει να πει πως σχέση = επιτυχημένη σχέση. Δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει η κάθε πόρτα απο πίσω. β) Ν' ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν τραβάει στο αντίθετο φύλο; Βρες το και προσπάθησε να το διορθώσεις. Πρωτίστως για εσένα, όμως. *Η απόγνωση, η μίρλα κι όλα τα συναφή έχουν απωθητικές επιπτώσεις - πολυτρόπως. 7
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν υποθέσουμε πως δεν τρολάρεις... Ξεκινάς απ' το να φτιάξεις... α) Τον τρόπο σκέψης σου. Είναι παιδαριώδης, τουλάχιστον. Ούτε είναι μικροί θεούληδες όσοι έχουν σχέση, ούτε πάει να πει πως σχέση = επιτυχημένη σχέση. Δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει η κάθε πόρτα απο πίσω. β) Ν' ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν τραβάει στο αντίθετο φύλο; Βρες το και προσπάθησε να το διορθώσεις. Πρωτίστως για εσένα, όμως. *Η απόγνωση, η μίρλα κι όλα τα συναφή έχουν απωθητικές επιπτώσεις - πολυτρόπως. Μην ασχολείσαι περισσότερο, καπνισε λίγο παραπάνω και η Παρασκευή ήρθε πιο γρήγορα.
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 παντως περα απ την πλακα εμεις που δεν εχουμε σχεση πρεπει να εξοντωθουμε,δεν γινετε να χαλαμε την αρμονια των θεων
idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν ήταν θεοί θα είχαν σχέση με περισσότερες κοπέλες και όχι μια.
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 δηλαδη οσοι εχουνε σχεσεις τι εινε οι ορεοι ΄΄΄,,, οι εμφανισιμοι;;; και επειδι εχουνε μια σχεσι τι σημαινει αυτο οτι εινε ανοτεροι απο αλλους που δεν εχουνε σχεσεις;;; πολλες δεν βλεπουνε με τι ατομα κανουνε σχεσεις εδω βλεπεις οραιες κοπελες με κατι ατομα αστα να πανε οι πιο πολλες δεν ξερουνε τι θελουνε η μαλον δεν βλεπουνε με τι ατομα κανουν σχεσεις πολλες σχεσεις εινε υποκειμενικες και συμβατικες
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εγω δεν εχω,αλλα δεν κανω κ πολλα ορθογραφικα,δεν ξερω αν παιζει ρολο Με τεράστια επιφύλαξη, δεν φαίνεται να είναι συνειδητά ανορθόγραφος αλλά δυσλεκτικός (και άρα ανορθόγραφος). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις