Kazama88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μπήκα εγώ και 2 φίλοι μου. Φαίνεται πολύ καλό αλλά μάλλον pay to win θα είναι... Αν δεν σκας λευτα δεν θα πάρεις ποτέ τις καλές κάρτες.
Tmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μπήκα εγώ και 2 φίλοι μου. Φαίνεται πολύ καλό αλλά μάλλον pay to win θα είναι... Αν δεν σκας λευτα δεν θα πάρεις ποτέ τις καλές κάρτες. Μάλιστα.. Αν περισσεύει κάποιο beta key ρίχτο προς τα εδώ
Kazama88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Είχαμε στείλει mail πριν κάμποσους μήνες που είχε βγει η "προκήρυξη" και τώρα ήρθε το invite. 1
Tmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Έχω κι εγώ κανά τρίμηνο που έχω κάνει register αλλά τζίφος.
Tmark Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 http://www.aroundofgwent.com/news/early-beta-impressions
Πέτρος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πάλι μου ήρθε από τη Blizzard, ότι έχω πάρα πολύ καιρό να μπω στο Hearthstone και τους έλειψα! Άντε, να ελπίζουμε από δω κάτι.
Sprou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και γω μαζι σας. 2.2gb...Μαλλον για αυριο παει.
Πέτρος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Βαλτοί είστε? Έχω λιώσει στο F5 το mail... Ευτυχώς, μόλις παρήγγειλα το Κ70 από την προσφορά (τρεχάτε!!!) οπότε και να χαλάσει, έχω κάβα.
Tmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έπαιξα το tutorial και 3 matches χτες. Αρκετά υποσχόμενο φαίνεται. Στην ουσία είναι σαν Witcher poker, με bluffs κλπ. Τελείως διαφορετικό από Hearthstone, Elder Scrolls: Legends και λοιπά card games. Εκεί πάνω θα βασιστεί η επιτυχία του, θεωρώ.
Sprou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εχει αρκετες διαφορετικες καρτες απο το gwent του W3..αρκετα πιο δυσκολο και το μυαλο σου πρεπει να σκεφτει πιο εξυπνα προτου ριξεις την καρτα..τα factions ειναι τα ιδια και τις καρτες(τις πιο δυνατες) απ'οτι καταλαβα ανεβαινεις level για τις αποκτησεις (craft,pay κτλ)..επαιξα φιλικα με δυο χτες οι οποιοι ειχαν monster deck(τυχαιο; ) και η αντισταση μου ηταν αμυδρή με northern realms..απόρησα αν απεκτησαν τις καρτες παιζοντας ή το monster deck ειναι πολυ δυνατο..θα το διαπιστωσω σημερα..
Tmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εχει αρκετες διαφορετικες καρτες απο το gwent του W3..αρκετα πιο δυσκολο και το μυαλο σου πρεπει να σκεφτει πιο εξυπνα προτου ριξεις την καρτα..τα factions ειναι τα ιδια και τις καρτες(τις πιο δυνατες) απ'οτι καταλαβα ανεβαινεις level για τις αποκτησεις (craft,pay κτλ)..επαιξα φιλικα με δυο χτες οι οποιοι ειχαν monster deck(τυχαιο; ) και η αντισταση μου ηταν αμυδρή με northern realms..απόρησα αν απεκτησαν τις καρτες παιζοντας ή το monster deck ειναι πολυ δυνατο..θα το διαπιστωσω σημερα.. Γενικά από οτι έχω δεί Monsters με weather είναι αρκετά δυνατό deck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα