Προς το περιεχόμενο

BR-Exit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαφορά είναι το ευρώ έχει ήδη πέσει πάρα πολύ όμως αντίθετα με τη στερλίνα.

Ναι δεν διαφωνω αλλα μιλαμε για σημερα συγκεκριμένα..

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνω αλλα μιλαμε για σημερα συγκεκριμένα..

Εεεε θεωρώ ότι αυτό ήταν αναμενόμενο.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως, αν ήμουν Σκοτσέζος θα αισθανόμουν βαθύτατα εξαπατημένος: έπεσαν το '14 λυτοί και δεμένοι να τους κρατήσουν στο ΗΒ, προβάλλοντας ως βασικό επιχείρημα τη διασφάλιση, μέσω της συμμετοχής στο ΗΒ, των οφελών και των προνομίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκάρτα δύο χρόνια μετά, "ας προσέχατε, τώρα φεύγουμε".

Είναι επόμενο να γίνεται ήδη λόγος για προετοιμασία της νομοθεσίας που θα οδηγήσει σε νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκοτίας. Με τους Εργατικούς εξοντωμένους πολιτικά, και τους μισούς και βάλε Συντηρητικούς να έχουν υποστηρίξει το Leave, να δω τι θα τους πουν αυτή τη φορά και ποιος θα αναλάβει την εκστρατεία παραμονής.

• Like 3
Δημοσ.

Εεεε θεωρώ ότι αυτό ήταν αναμενόμενο.

Και εγω και αυτο απάντησα στον Thresh, δεν διαφωνούμε καπου.. :P 

Δημοσ.

Θλιβερο καποιοι να μην βλεπουν ακομα, ποιο ειναι το  συμφερον της χωρας τους αλλα και της Ευρωπης γενικοτερα.
Ευρωπαικη Ενωση με ατμομηχανη την Γερμανια παει σε λαθος προορισμο.
Περιμενετε η Γερμανια να αλλαξει σταση μετα απο αυτο το δημοψηφισμα .
Αυτο δεν  προκειται να γινει, θα αντιμετωπισει αυτην την κριση με τον ιδιο εσφαλμενο τροπο, αγνοωντας την διαφορα στα μεγεθη.
Αυτο θα επιταχυνει τις οποιες εξελιξεις.
Η χωρα μας σχετικα συντομα θα αναγκαστει να επιλεξει την  πλευρα της Βρετανιας και δεν  θα ειναι η μονη.

• Like 2
Δημοσ.

Καταστροφη για την Αγγλια.Αν εχουν βγει σωστα οι υπολογισμοι μου το επιπεδο της Αγγλιας θα παιξει μπαλα μεταξυ του τριγωνου Αλβανιας-Βουλγαριας-Ρουμανιας.

Δημοσ.

Πάντως, αν ήμουν Σκοτσέζος θα αισθανόμουν βαθύτατα εξαπατημένος: έπεσαν το '14 λυτοί και δεμένοι να τους κρατήσουν στο ΗΒ, προβάλλοντας ως βασικό επιχείρημα τη διασφάλιση, μέσω της συμμετοχής στο ΗΒ, των οφελών και των προνομίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκάρτα δύο χρόνια μετά, "ας προσέχατε, τώρα φεύγουμε".

Είναι επόμενο να γίνεται ήδη λόγος για προετοιμασία της νομοθεσίας που θα οδηγήσει σε νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκοτίας. Με τους Εργατικούς εξοντωμένους πολιτικά, και τους μισούς και βάλε Συντηρητικούς να έχουν υποστηρίξει το Leave, να δω τι θα τους πουν αυτή τη φορά και ποιος θα αναλάβει την εκστρατεία παραμονής.

Γι'αυτό και οι Σκοτσέζοι στο επόμενο δημοψήφισμα θα γίνουν ανεξάρτητοι και θα μπούν στην ΕΕ

Και αυτό θα είναι μόνο ένα απο τα πολλά "προνόμια" που θα απολαύσουν οι Άγγλοι ώς "ανεξάρτητος" πλέον λαός.

Δημοσ.

ποια είναι παπαρολογία! ότι έχουμε αυτές τις ύλες (εξαιρω πετρέλαια και αερια) δεν είναι κάτι καινούριο. επίσης στις δύο τελευταίες γραμμές αναφέρω για τις ποσοτητες και αν αυτές είναι ή δεν είναι επαρκείς.

Με αυτή τη λογική μπορείς να γράψεις το ίδιο αντί για μέταλλα για διαμάντια ή στουθοκάμυλους ... ξέρεις αν οι ποσότητες διαμαντιών ή στρουθοκημηλων στην Ελλάδα είναι επαρκείς?

• Super Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτό και οι Σκοτσέζοι στο επόμενο δημοψήφισμα θα γίνουν ανεξάρτητοι και θα μπούν στην ΕΕ

Και αυτό θα είναι μόνο ένα απο τα πολλά "προνόμια" που θα απολαύσουν οι Άγγλοι ώς "ανεξάρτητος" πλέον λαός.

Πιθανόν, εφόσον τελικά προκύψει δημοψήφισμα.

Πάντως οι δηλώσεις της Στάρτζιον είναι εξόχως επιθετικές, δεν θέτει καν ως προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη του Ουέστμινστερ αυτή τη φορά. Θα δούμε.

Απλά, επισήμανα την ανακολουθία, τους κράτησαν παίζοντας ως βασικό χαρτί την Ε.Ε. και τα οφέλη της, και ξαφνικά η Ε.Ε. φταίει για τα πάντα, αποχωρούμε.

Δεν ξέρω, είναι μια παρηγοριά να βλέπεις την εφιαλτική ανευθυνότητα του πολιτικού προσωπικού και σε άλλες χώρες, αισθάνεσαι λιγότερο μόνος.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έλεγα που να μην τα έλεγα στο πρώτο θέμα που ανοίχτηκε στο μπλα μπλα περί brexit:

Δεν είπαμε ότι θα κάνεις τον Κινέζο, ρε; Τι μιλάς;

• Like 4
Δημοσ.

H Aγγλια εδινε το 1/10 του προϋπολογισμου της ΕΕ σιγα μην της κοστισει η έξοδος καλα τους έκανε.

Θα πάθουνε κοκομπλοκο τωρα οι "ανετοι" της Ευρώπης.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμενα οι Σκωτσεζοι πρεπει να κανουν οτι κανουν αμεσα. Αν θελησουν να φυγουν θα μπορουσαν να κρατησουν αυτοι την εδρα του UK στην ΕΕ σαν διαδοχο κρατος και οι Αγγλοι να ξεκινησουν απο το μηδεν. Οτι εγινε με τον ΟΗΕ και τα νεα κρατη το 90'.

Επισκέπτης
Δημοσ.

H Aγγλια εδινε το 1/10 του προϋπολογισμου της ΕΕ σιγα μην της κοστισει η έξοδος καλα τους έκανε.

Καλά θα δούμε τις γκρινιες, όταν θα κοπουν τα fundings για projects/research πανεπιστημίων στο Η.Β.
Δημοσ.

Αδέρφια, μεσαίωνας ήταν όταν υποθηκεύαμε το μέλλον των παιδιών μας για να βγάζουμε συνταξιούχους στα 40 και τα 50 και να κάνουμε "κοινωνικό κράτος" με ξένα λεφτά.

Τώρα που έσκασε το σύστημα, μας φταίει ο φιλελευθερισμός.

Ό,τι σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ, δεν έχω πρόβλημα εγώ.

Αδελφέ, έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις αμμοβολή για 30 χρόνια, στις εργασιακές συνθήκες της Ελλάδα;
Δημοσ.

Και κέρδιζε τα 10πλάσια από το ελεύθερο εμπόριο με την μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...