iordanis77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εγω "επισημα" από την tv από καποιο κυβενητικο ειχα ακουσει ότι οσοι εχουν επιστροφη δεν θα την παρουν πριν βγει ο ΕΝΦΙΑ και γινει συμψιφισμος. Κι εγω το ειχα ακουσει αυτο, αλλα ο φιλος λεει οτι καποιοι με ενφια τη πηραν. Να δουμε τελικα τι ακριβως θα γινει...
alan2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ισχύει. Επιστροφή Φόρου πιστώθηκε από πρώτη αυγουστου. Περιμένω το Ενφια τώρα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ισχύει. Επιστροφή Φόρου πιστώθηκε από πρώτη αυγουστου. Περιμένω το Ενφια τώρα. Μαλλον συστημικο λαθος αλλα σκασιλα σου!!!
eidikos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 δεν θα πληρωσει και τον ενφια και θα ειναι διπλα κερδισμενος
Legolas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μαλλον εξαρτάται ποσο επιστροφή έχετε..Ειναι κανεις που περιμένει επιστροφή πάνω απο 1500 και την πήρε ?
Liverpool89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εγω που περιμενω 300+€ δεν πηρα τιποτα, πρεπει να παω εφορια γιατι τον παίζουν 1
Legolas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 εν το μεταξύ τα λεφτά της επιστροφής προέρχονται απο τη τράπεζα της Ελλάδος τα οποία μπαίνουν στην alpha bank και στη κάθε τράπεζα που εχει δηλώσει κανεις το iban του ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εγω που περιμενω 300+€ δεν πηρα τιποτα, πρεπει να παω εφορια γιατι τον παίζουν Αν δεν εχεις ΕΝΦΙΑ φυσικα να πας. εν το μεταξύ τα λεφτά της επιστροφής προέρχονται απο τη τράπεζα της Ελλάδος τα οποία μπαίνουν στην alpha bank και στη κάθε τράπεζα που εχει δηλώσει κανεις το iban του ??? Τα λεφτα μπινουν στο ΙΒΑΝ που εχει δηλωσει ο καθενας.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ναι θα παω... λογικα αυριο. Ολα ηλεκτρονικα και οι επιστροφές πρεπει να τρεχεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ναι θα παω... λογικα αυριο. Ολα ηλεκτρονικα και οι επιστροφές πρεπει να τρεχεις Δυστυχως...
Legolas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν δεν εχεις ΕΝΦΙΑ φυσικα να πας. Τα λεφτα μπινουν στο ΙΒΑΝ που εχει δηλωσει ο καθενας. Για να μπουν στο iban απο καπου πρεπει να φυγουν πρωτα... Απο τη τράπεζα της Ελλάδος λογικα. Αυτό λεω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Για να μπουν στο iban απο καπου πρεπει να φυγουν πρωτα... Απο τη τράπεζα της Ελλάδος λογικα. Αυτό λεω. Σιγουρα απο καπου φευγουν αλλα ειναι αδιαφορο σε αυτον που τα παιρνει απο που .
mclein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μαλλον εξαρτάται ποσο επιστροφή έχετε..Ειναι κανεις που περιμένει επιστροφή πάνω απο 1500 και την πήρε ? θα τα παρουμε το φλεβαρη παλι
FilipposMD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδιά, εγώ έχω επιστροφή από την προηγούμενη χρονιά κι ακόμα δεν την έχω πάρει! Πήγα τον Μάιο, συμπλήρωσα μια αίτηση και μου είπαν ότι θα μπουν τον Ιούλιο, αλλά πάλι τίποτα. Για πείτε καμιά γνώμη. Παίζει να βγάλω καμιά άκρη από το τηλέφωνο ή να θυσιάσω το τελευταίο πρωινό των διακοπών μου τη Δευτέρα για να πάω από την εφορία; 1
haris_216 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδιά, εγώ έχω επιστροφή από την προηγούμενη χρονιά κι ακόμα δεν την έχω πάρει! Πήγα τον Μάιο, συμπλήρωσα μια αίτηση και μου είπαν ότι θα μπουν τον Ιούλιο, αλλά πάλι τίποτα. Για πείτε καμιά γνώμη. Παίζει να βγάλω καμιά άκρη από το τηλέφωνο ή να θυσιάσω το τελευταίο πρωινό των διακοπών μου τη Δευτέρα για να πάω από την εφορία; Εφορία και τηλέφωνο; Ειδικά την πρώτη μέρα μετά τις διακοπές πολλών; Θα 'λεγα να πας από 'κει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα