Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Με επωνυμη καταγγελια βρισκεις το μπελα σου; Εχω μπει στο http://www.edosafakelaki.org/ και μου κανει εντυπωση στις ιστοριες που διαβαζω ( που ειναι χιλιαδες! ) δε δινουν με τιποτα το ονομα αυτου που τους ζητησε το φακελακι, παρολο που γραφουν ανωνυμα; Για ποιο λογο φοβουνται να δωσουν ονομα; Τι μπορω να κανω εγω σε περιπτωση που καποιος ζητησει φακελακι απο εμενα ή οποιονδηποτε γνωστο μου για καποιο θεμα; Που μπορω να απευθυνθω;
NT1G Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Γράφεις ανώνυμα οτι κάποιος γιατρός ζήτησε φακελάκι και δίνεις το όνομα του. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μήπως είναι ο λόγος που δεν δίνουν ονόματα;
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Από 1893 ανώνυμες ιστορίες διαφθοράς, 25 επώνυμες καταγγελίες, 1 επίορκος ήδη τιμωρήθηκε! ...επιτυχία, τι να λέμε. 8
xpapias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Με επωνυμη καταγγελια βρισκεις το μπελα σου; Εχω μπει στο http://www.edosafakelaki.org/ και μου κανει εντυπωση στις ιστοριες που διαβαζω ( που ειναι χιλιαδες! ) δε δινουν με τιποτα το ονομα αυτου που τους ζητησε το φακελακι, παρολο που γραφουν ανωνυμα; Για ποιο λογο φοβουνται να δωσουν ονομα; Τι μπορω να κανω εγω σε περιπτωση που καποιος ζητησει φακελακι απο εμενα ή οποιονδηποτε γνωστο μου για καποιο θεμα; Που μπορω να απευθυνθω; Παιρνεις την ομπρέλα σου και πας σε διπλανη παραλία. Συγγνωμη, γιατρο ήθελα να πω - με μπέρδεψε το αλλο θεμα που ειχες πρόσφατα. Το χειρότερο ξερεις πραγματικα πιο ειναι; Οτι ολοι θεωρούν αυτονοητο το φακελάκι. Και γιατροι και ασθενεις. Και μετα αν εχεις πραγματικά αναγκη καποιον αισθανεσαι υποχρεωμενος μεσα σου -λογω της παραπανω νοοτροπίας- οτι πρεπει να δωσεις. Απελπισια. 3
georgekz750 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στην Ελλαδα εισαι,πως θα πουληθουν οι νεες μπεμβε και πως θα ανοιξουν τα μπουκαλια των 10000 ευρω στη Μυκονο αν ο καθενας καταγγελει τα φακελακια που του ζητανε γιατροι και αλλοι κρατικοδιαιτοι λειτουργοι? Αυτο βρηκα με προχειρο ψαξιμο απο χειροπιαστο (τηλεφωνικο αριθμο για καταγγελιες και οχι σελιδουλα αγνωστης προελευσης) http://www.madata.gr/epikairotita/social/64061.html Καλοξηλωτος ευχομαι ο επιορκος
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Με επωνυμη καταγγελια βρισκεις το μπελα σου; Εχω μπει στο http://www.edosafakelaki.org/ και μου κανει εντυπωση στις ιστοριες που διαβαζω ( που ειναι χιλιαδες! ) δε δινουν με τιποτα το ονομα αυτου που τους ζητησε το φακελακι, παρολο που γραφουν ανωνυμα; Για ποιο λογο φοβουνται να δωσουν ονομα; Τι μπορω να κανω εγω σε περιπτωση που καποιος ζητησει φακελακι απο εμενα ή οποιονδηποτε γνωστο μου για καποιο θεμα; Που μπορω να απευθυνθω; Στο λινκ που παραθέτεις, σε ένα κίτρινο πλαίσιο γράφει ότι οι επώνυμες καταγγελίες δεν δημοσιεύονται και αν μαζευτούνε πολλές για ένα πρόσωπο τότε προωθούνται στις αρχές. Οπότε λογικά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι αν κάνεις επώνυμη καταγγελία στην συγκεκριμένη σελίδα, στην χειρότερη δεν θα μαζευτούν αρκετές καταγγελίες οπότε δεν θα γίνει καμιά μήνυση.
xpapias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στην Ελλαδα εισαι,πως θα πουληθουν οι νεες μπεμβε και πως θα ανοιξουν τα μπουκαλια των 10000 ευρω στη Μυκονο αν ο καθενας καταγγελει τα φακελακια που του ζητανε γιατροι και αλλοι κρατικοδιαιτοι λειτουργοι? Αυτο βρηκα με προχειρο ψαξιμο απο χειροπιαστο (τηλεφωνικο αριθμο για καταγγελιες και οχι σελιδουλα αγνωστης προελευσης) http://www.madata.gr/epikairotita/social/64061.html Καλοξηλωτος ευχομαι ο επιορκος Φιλε μου δεν ισχυει απολυτα. Πολυ απλα γιατι αυτοι που τα παιρνουν ειναι και οι πιο μιζεροι. Στο στρωμα πανε τα λεφτα σου.
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δίνεις προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μετά αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πας αστυνομία λες τι συμβάν και έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία δίνεις προ σημειώμενα τον πιάνουν με αυτά και τα υπόλοιπα γίνονται από μονα τους. Η καταγγελία είναι ανούσια γιατί είναι ο λόγος σου εναντίον του δικό του 3
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Γράφεις ανώνυμα οτι κάποιος γιατρός ζήτησε φακελάκι και δίνεις το όνομα του. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μήπως είναι ο λόγος που δεν δίνουν ονόματα; Εννοω στην ανωνυμη καταγγελια που κανουν, να δωσουν οχι το δικο τους ονομα, αλλα αυτου που ζητησε το φακελακι. Τι εχουν να φοβηθουν; Απλα σχολια γραφουν, ουτε nickname εχει, ουτε τιποτα.. Πας αστυνομία λες τι συμβάν και έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία δίνεις προ σημειώμενα τον πιάνουν με αυτά και τα υπόλοιπα γίνονται από μονα τους. Η καταγγελία είναι ανούσια γιατί είναι ο λόγος σου εναντίον του δικό του Εχουν εξελιχθει τα πραγματα, τουλαχιστον σε σχολες οδηγων. Παιρνει το φακελακι και αυτος δινει τα λεφτα στους εξεταστες απο αυτα που μολις εχει βγαλει στο ΑΤΜ. Και δεν γινεται ετσι απλα το ολο θεμα με την αστυνομια, αλλιως καθε ημερα θα ακουγαμε για τετοια περιστατικα, αλλα ακουμε μια φορα στο τοσο, ενω συμβαινουν καθε ημερα κατα δεκαδες! Επισης το θεμα ειναι και ποτε ακριβως σου ζητανε το φακελακι. Εαν στο ζητησουν αφου εχεις ηδη πληρωσει ή δωσει μια μεγαλη προκαταβολη, τι κανεις;
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το δίνεις οπότε έχεις οπότε έχεις αφού κανονίσει το πότε θα γίνει η συναλλαγή. Επίσης η αστυνομία είναι τριγύρω οπότε τον πιάνουν πριν προλάβει να τα ξεφορτωθει
xpapias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ολα ανετα τα βλεπετε ρε γατονια. Αρκει να προκειται για φακελακι εξαγωγης νυχιου και οχι για μεταμοσχευση ηπατος (λεμε τωρα!). Που εισαι πχ χωμενος στην απελπισια και δεν ξερεις τι να κανεις. Φιλικα παντα. 1
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Και τι θα γίνει δηλαδή; Θα σου κάνει πουστιά στην μεταμόσχευση ο γιατρουδάκος και μετά τι; Δεν θα του ανακαλέσουν την άδεια και δεν θα τον χώσουν ισόβια; Α ρε έρμε Ιπποκράτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα