margaritagr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Το Μπραχάμι είναι από τους πιο φτωχούς δήμους των Ν.Π. (δεν το λέω υποτιμητικά, στις Κουκουβάουνες μεγάλωσα). Απλώς, αυτή είναι η πραγματικότητα η οποία αποτυπώνεται και στις εμπορικές αξίες των ακινήτων. Όσο για την είσοδο της Αττικής οδού, αυτή βρίσκεται στην Κατεχάκη, πρέπει να περάσεις από Ηλιούπολη-Καρέα-Ζωγράφου (περίπου 10 χλμ) για να φτάσεις εκεί. Μην το κάνουμε σαν τους Καλλιθεώτες που λένε ότι τώρα που θα φτιαχτεί το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, θα πάρει αξία η περιοχή τους! Καλές περιοχές στα Νότια είναι ο Άλιμος, Ν. Σμύρνη κέντρο (όχι Άνω Ν. Σμύρνη) Αργυρούπολη, Ελληνικό, Π. Φάληρο κάτω από Αμφιθέας, Ηλιούπολη στα Αστυνομικά (με εκνευρίζει αυτός ο δήμος) και η Άνω Γλυφάδα (όχι η Τερψιθέα). Εξαιρετικές είναι όλο το παραλιακό μέτωπο, Π.Φάληρο μέχρι 2-3 δρόμους μέσα, Καλαμάκι και Πανί στον Άλιμο, Γλυφάδα κέντρο και Αιξωνή, Βούλα, Κάτω Ελληνικό και αφήνω εκτός την παραλιακή Γλυφάδας, τη Βουλιαγμένη, Καβούρι, Αστέρα κλπ που δεν είναι για κοινούς θνητούς. Τέλος, στα όρια αυτού του τέρατος που λέγεται Αθηνα βρίσκεται και η Βάρκιζα, δεν είναι άσχημα. Απο εκεί που μένω εγώ είμαι ςε 15' α.ο. 10 χωρίς κινηςη. Και στη Θεομήτωρος κοντά να μένεις πάλι εύκολη πρόσβαση έχεις. Δεν είπα ότι ειναι ενα βήμα, αλλά εξυπηρετεί πολύ. Καμία σχέση με το να μένεις Βουλιαγμένη ας πουμε. Το ότι μια περιοχή ειναι πιο φθηνή δε σημαίνει ότι ειναι και χειρότερη. Λες για Ηλιουπολη. Έχεις δει στενάδια που έχει η Ηλιουπολη με γαμω τις ανηφόρες (δυσκολο πχ παρκάρισμα για νέο οδηγό ; Τι καλύτερο έχει η Ηλιουπολη; Χμ ανεβαίνεις κι έχει 2 πλατείες στη σειρά με κινηςη. Τρομερή Να μου πεις πάνω πάνω τα σπίτια ότι έχουν θέα να σου πω ναι. Μια χαρά ειναι σαν περιοχή, χρονια ολόκληρα πάω πολύ συχνά αφού έχω δικούς μου αλλά δε βρίσκω ουςιαςτικη διαφορά με περιοχές του Αγίου Δημητρίου. Π.Φαληρο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, δε τα συστήνω σε ΚΑΝΕΝΑΝ με το θεμα των μεταναστών. Αύξηση εγκληματικότητας (πολλα περιαστικά γνωστά σ εμάς τους "νότιους") , βρώμα ... Άστο. Κάποτε ήταν καλα. Νέα Σμύρνη κέντρο επίσης έχει πολλή κινηση, αρκετά παλιά σπίτια. Βούλα πολύ ωραία φάση, ήσυχα. Καβούρι που μένει η κολλητή μου, ξερεις πόσοι περίεργοι τύποι διαφόρων εθνικοτήτων κυκλοφορούν; Τα βραδιά για να φύγω ερχόταν μαζί μου μέχρι κάτω, στη δίκη της γειτονιά ήταν μια σκατοφατσα που κάνε γύρους με ποδήλατο κι έψαχνε "πελατεία" . Γιατί ειναι ακριβή; Γιατί ειναι πιο εξω απο το κέντρο, ειναι πάνω στη θάλασσα, κι έχουν μεγάλους δρόμους με celebrities δημάρχους... Η Βάρη ας πουμε που ειναι φθηνότερη δεν έχει μεγάλες διαφορές, μόνο που δεν ειναι πάνω στη θάλασσα. (Όπως βέβαια πάνω στη θάλασσα δεν ειναι Και κομμάτι της βουλιαγμένης ) Και τη θάλασσα τι να τη κανεις, μέσα τη βρωμια ειναι, μόνο για τη θέα και τις βόλτες (αυτο το ζηλεύω) Προφανώς το Μπραχαμι δεν ειναι ο καλύτερος Δήμος που υπάρχει αλλά είμαστε μια χαρά, δε του λείπει τίποτα. Εγώ αν αγόραζα σπίτι θα πήγαινα Γλυφάδα που ειναι η αγαπημένη μου περιοχή. Είτε πάνω είτε κάτω , την αγαπώ. Δρόμοι μεγάλοι, δέντρα, μαγαζιά, ζωή όλη τη μέρα.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Π.Φαληρο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, δε τα συστήνω σε ΚΑΝΕΝΑΝ με το θεμα των μεταναστών. Αύξηση εγκληματικότητας (πολλα περιαστικά γνωστά σ εμάς τους "νότιους") , βρώμα ... Άστο. Κάποτε ήταν καλα. Μόλις γύρισα από Π. Φάληρο. Την αύξηση εγκληματικότητας πως την εννοείς; Εγώ έχω πάει αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες και έναν λαθρομετανάστη στον δρόμο να προχωράει δεν έχω δει. 1
kirileman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχεις δει στενάδια που έχει η Ηλιουπολη με γαμω τις ανηφόρες (δυσκολο πχ παρκάρισμα για νέο οδηγό ; Τι καλύτερο έχει η Ηλιουπολη; Χμ ανεβαίνεις κι έχει 2 πλατείες στη σειρά με κινηςη. Τρομερή Να μου πεις πάνω πάνω τα σπίτια ότι έχουν θέα να σου πω ναι.Μόνο για τα Αστυνομικά δεν έγραψα; Από θέμα πρόσβασης σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ένας είναι ο δήμος: Ν. Ηράκλειο. Εθνική οδός; Τσεκ. Αττική οδός; Τσεκ. Κηφισίας; Τσεκ. Φεύγεις από την Αθήνα για πλάκα. Και έχει και άλλα καλά. Τρένο; Κλίμα; Πράσινο; Αθλητικές εγκαταστάσεις; Καφέ-μαγαζιά-αγορά; Όλα τσεκ.
DDevil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ρε τι έχουμε παθει με αυτους τους σελέμπριτι οπου πατάνε το βρωμοποδαρο τους αυξάνονται οι τιμές. Και ας είναι μουφα η περιοχή ή υπάρχουν καλυτερες .... πηγε σελεμπριτι? τελος αυτό ηταν.
bedazzled Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ρε τι έχουμε παθει με αυτους τους σελέμπριτι οπου πατάνε το βρωμοποδαρο τους αυξάνονται οι τιμές. Και ας είναι μουφα η περιοχή ή υπάρχουν καλυτερες .... πηγε σελεμπριτι? τελος αυτό ηταν. Το άγιο ποδάρι τους ευωδιάζει τον τόπο...
DDevil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Το άγιο ποδάρι τους ευωδιάζει τον τόπο... Τρελάθηκαν ολοι με τη Μυκονο να με πληρώνανε δεν έπαιρνα οικοπεδο σε αυτό το ξερονησι. Μονο αμα θες να συμμετάσχεις σε παρτουζες πάς εκει.
anwnymh29 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εν τω μεταξυ,καθοτι και φυσιολογικο ολοι λεμε τα δικα μας περι Αθηνας! Ελα Κερκυρα φιλε να βρεις την υγεια σου! 2
bedazzled Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τρελάθηκαν ολοι με τη Μυκονο να με πληρώνανε δεν έπαιρνα οικοπεδο σε αυτό το ξερονησι. Μονο αμα θες να συμμετάσχεις σε παρτουζες πάς εκει. Τοξο-φάση κι έτσι;
Ψιτ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Στο μπραχάμι υπάρχουν 0 λόγοι να μετακομίσει κάποιος που θέλει να ζήσει το κέντρο της Αθήνας. Αν ήμουν ο TS θα νοίκιαζα σε ψηλό όροφο κάπου στη Χαριλάου τρικούπη, θα παράταγα το αυτοκίνητο στο χωριό και θα κυκλοφορούσα ή με τα πόδια ή με ποδήλατο/μηχανή. Καλά τα πρόαστια, αλλά δεν είναι... Ξέρετε... Αθήνα! 1
logistoulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλά δεν είναι και τελείως κλειδωμένοι. Εγώ που συχναζω νότια προάστια οποτε περναω με το αμάξι βολταρουν εκεί στο ελληνικό και τριγύρω Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν ενοχλήσει τριγύρω Παρακαλώ δευτερότριτες περιοχές να μην συγκρίνονται με την Διονυσάρα. Θα ανεχτούμε να συγκρινόμαστε στο τσακίρ κέφι μόνο με την Βουλιαγμένη σε ολόκληρη την Νοτιο Ανατολική Ευρώπη. Ευχαριστούμε. Βουλιαγμενη να το καταλάβω, αλλά στο Διονυσο τι έχει εκτός από βουνά; Έχει και λύκους; Για τοπ περιοχές μόνο βουλιαγμενη και ψυχικό για μένα Κάτι διονυσοι, πολιτείες και κηφισιες παίζουν πιο πίσω Αν και οτιδήποτε δεν είναι κοντά σε θάλασσα δε λέει γενικά, οπότε γλυφαδα (και το προαστιο της ουσιαστικα η βουλα) πχ κερδίζουν αυτόματα τρελούς πόντους σε πολύ χαμηλότερο budget από τη κορυφαία επιλογή Μετά άντε μέχρι ηλιουπολη πας, οι άλλες περιοχές είναι είτε πολύ κεντρικά ή πολύ απομονωμένες για να πεις ότι είσαι κάπως καλά Εν τω μεταξυ,καθοτι και φυσιολογικο ολοι λεμε τα δικα μας περι Αθηνας! Ελα Κερκυρα φιλε να βρεις την υγεια σου!Κερκυρα αυτές τις μέρες είναι κόλαση από το πολύ κόσμο, κάνεις τα χλμ πολύ πιο αργά και βασανιστικά από τις χειρότερες μέρες με μποτιλιαρισμα με βροχή στην αθηνα 1
nickmanak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Διαβασα τις 12 σελιδες του τοπικ και ηταν πραγματικα κατατοπιστικες για την αττικη και τους αξιολογους δημους της, για οσους δεν ζουμε εκει & δεν γνωριζουμε την κατασταση. Θα ηθελα να γραψει καποιος και τους χειροτερους δήμους που θα πρεπει να αποφευγει καποιος λογω κακου κοσμου, βρωμιας, ασχημιας, τοποθεσιας κλπ. Δηλ. ποιοι δήμοι ειναι τα μαυρα προβατα της αττικης. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Διαβασα τις 12 σελιδες του τοπικ και ηταν πραγματικα κατατοπιστικες για την αττικη και τους αξιολογους δημους της, για οσους δεν ζουμε εκει & δεν γνωριζουμε την κατασταση. Θα ηθελα να γραψει καποιος και τους χειροτερους δήμους που θα πρεπει να αποφευγει καποιος λογω κακου κοσμου, βρωμιας, ασχημιας, τοποθεσιας κλπ. Δηλ. ποιοι δήμοι ειναι τα μαυρα προβατα της αττικης. Με τεράστια διαφορά ο ασχημότερος δήμος της Ελλάδας είναι ο Δήμος Αθηναίων. 2
kaliakman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μόνο για τα Αστυνομικά δεν έγραψα; Από θέμα πρόσβασης σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ένας είναι ο δήμος: Ν. Ηράκλειο. Εθνική οδός; Τσεκ. Αττική οδός; Τσεκ. Κηφισίας; Τσεκ. Φεύγεις από την Αθήνα για πλάκα. Και έχει και άλλα καλά. Τρένο; Κλίμα; Πράσινο; Αθλητικές εγκαταστάσεις; Καφέ-μαγαζιά-αγορά; Όλα τσεκ. Κάνω παράθεση αυτό αλλά η ερώτηση πάει στο προηγούμενο post. Γιατί σε εκνευρίζει η Ηλιούπολη? :P
isim Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κάνω παράθεση αυτό αλλά η ερώτηση πάει στο προηγούμενο post. Γιατί σε εκνευρίζει η Ηλιούπολη? :PΓιατι εχει πολλες πλατειες και πολλες ανηφορες/κατηφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις