logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτό που οι πατεράδες σου λένε ότι θα τη πατήσεις είναι φοβερό
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ε μερικες φορες λες οτι κανουν αυτοι λαθος. Καλυτερα να σε παροτρύνουν για κατι καλυτερο παρα να σου λενε κατσε εκει που εισαι αναπαυσουν καλα ειναι αυτα που παιρνεις. Παντα μου ελεγε η αποφαση ειναι δικη σου, απλα μην κοιτας μονο το τωρα, αλλα τι θες να κανεις μετα.
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ναι δεν είπα ότι δε θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους αλλά όπως και να χει τα πράγματα ήταν πιο εύκολα στην εποχή τους σε σχέση με το τώρα ή τουλάχιστον όλα πήγαιναν προς το καλύτερο
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Καλα ναι. Η αποφαση μου να μεινω ή να φυγω ηταν καθαρα δικη μου, το συζητησα μονο με την κοπελα μου, στους δικους μου το ανακοινωσα μετα. Δεν ειπα θα φυγω και θα με ταισουν οι γονεις, εφυγα και θα τα βγάλω περα οπως μπορω 1
dollyyy19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αυτό που οι πατεράδες σου λένε ότι θα τη πατήσεις είναι φοβερότο φοβερο ειναι πως εχουν παντα δικιο. 1
Lanike71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 το φοβερο ειναι πως εχουν παντα δικιο. Προσυπογράφω. Ο δικός μου 2 φορές με συμβούλευσε σε επαγγελματικά θέματα και ήταν και τις 2 σωστός. Εγώ όμως δεν τον άκουσα. 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Συνήθως βέβαια από τα λάθη μαθαίνεις, κι όχι αφού έχεις πάρει μια (σωστή εκ των υστέρων) απόφαση για την οποία σ' έχει συμβουλέψει άλλος.
Lanike71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Συνήθως βέβαια από τα λάθη μαθαίνεις, κι όχι αφού έχεις πάρει μια (σωστή εκ των υστέρων) απόφαση για την οποία σ' έχει συμβουλέψει άλλος. Είναι ωραίο να παθαίνεις και να μαθαίνεις, αλλά όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματικά θέματα που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη ζωή σου, δε με πειράζει να με συμβουλεύει και ένα μέντιουμ ακόμα. Παράδειγμα : Ποιός περίμενε την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας 15 χρόνια πριν; Αν σου έλεγα "πάρε την οικογένειά σου και φύγε στο εξωτερικό" εν έτει 2001, θα γελούσαν και οι πέτρες.Την εποχή της μεγάλης χλιδής δηλαδή. Εντάξει, γίναμε πιο σοφοί όμως.
randomcat Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ποιός περίμενε την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας 15 χρόνια πριν; Αν σου έλεγα "πάρε την οικογένειά σου και φύγε στο εξωτερικό" εν έτει 2001, θα γελούσαν και οι πέτρες.Την εποχή της μεγάλης χλιδής δηλαδή. Συγνώμη, αλλά μου έκατσε κάπως. Δεν θυμάμαι να υπήρχε καμιά χλιδή. Τα φαγοπότια τα έκαναν συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. πολιτικοί). Οι περισσότεροι ακόμα και τότε δεν είχαν μισθούς το ίδιο καλούς και ούτε καν κοντά σε εκείνους του εξωτερικού για τα αντίστοιχα επαγγέλματα και ακόμα και τότε υπήρχε έντονη η επιθυμία της μετανάστευσης για επαγγελματική καταξίωση. Αυτό το "στην Ελλάδα χαραμίζεσαι" υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Για να μπορείς να λες ότι υπήρχε χλιδή δεν αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα για κάποια αποταμίευση και χρήμα για ξόδεμα, αφού είναι κάτι που πρέπει να είναι αυτονόητο για κάποιον που δουλεύει, αλλά και σωστοί μισθοί βάσει των δεδομένων της αγοράς (της αγοραστικής δύναμης του χρήματος). Just saying. 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μάλλον εννοεί ότι έπαιρνες δάνεια για πλάκα, βασικά σε κυνηγούσαν οι τράπεζες να στα δώσουν, και ήσουν "άρχοντας".
Lanike71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Συγνώμη, αλλά μου έκατσε κάπως. Δεν θυμάμαι να υπήρχε καμιά χλιδή. Τα φαγοπότια τα έκαναν συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. πολιτικοί). Αν χλιδή εννοείς "φεύγω με τα φιλαράκια Ίμπιζα για ΣΚ και κάνουμε γούστα", ΟΚ δε γινόταν. Δε θέλω να επεκταθώ, είμαι ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ ήδη, αλλά δεν υπήρχε κάτι που δε μπορούσες να έχεις, διακοπές, αυτοκίνητο, τριήμερο κλπ. Ήταν απόδειξη ότι έρεε χρήμα γενικά, παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων.
dollyyy19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Προσυπογράφω. Ο δικός μου 2 φορές με συμβούλευσε σε επαγγελματικά θέματα και ήταν και τις 2 σωστός. Εγώ όμως δεν τον άκουσα. ποιες 2 φορές; εγώ έχω φτάσει στο σημείο να τον χαρακτηριζω σκατοστομο...εδώ και δεκαετίες,ότι κακο λέει οτι θα γίνει,γίνεται....
Lanike71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μάλλον εννοεί ότι έπαιρνες δάνεια για πλάκα, βασικά σε κυνηγούσαν οι τράπεζες να στα δώσουν, και ήσουν "άρχοντας". Τσου, Ποτέ δεν έκανα υπερβολές, πάντα δούλευα, ποτέ δε μου έλειψε κάτι. Δεν είχα ανάγκη δάνειο για να πάω διακοπές. Αυτά τα έκαναν αυτοί που ήθελαν το εξωπραγματικό, Μυκόνους, χιονισμένες Ελβετίες κλπ.
logistoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Συγνώμη, αλλά μου έκατσε κάπως. Δεν θυμάμαι να υπήρχε καμιά χλιδή. Τα φαγοπότια τα έκαναν συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. πολιτικοί). Οι περισσότεροι ακόμα και τότε δεν είχαν μισθούς το ίδιο καλούς και ούτε καν κοντά σε εκείνους του εξωτερικού για τα αντίστοιχα επαγγέλματα και ακόμα και τότε υπήρχε έντονη η επιθυμία της μετανάστευσης για επαγγελματική καταξίωση. Αυτό το "στην Ελλάδα χαραμίζεσαι" υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Για να μπορείς να λες ότι υπήρχε χλιδή δεν αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα για κάποια αποταμίευση και χρήμα για ξόδεμα, αφού είναι κάτι που πρέπει να είναι αυτονόητο για κάποιον που δουλεύει, αλλά και σωστοί μισθοί βάσει των δεδομένων της αγοράς (της αγοραστικής δύναμης του χρήματος). Just saying. δεν υπήρχε χλιδή, αλλά σε σχέση με το σήμερα ήταν χλιδή εγώ τουλάχιστον νιώθω πολύ τυχερός που τη περασμένη δεκαετία πρόλαβα και καλοπέρασα ευτυχώς δε χρωστάω σε κανέναν, αλλά μη συγκρίνουμε το τώρα με το τότε 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δε λέω για σένα, γενικά μιλάω. Πολύς κόσμος νομίζω μπαινόβγαινε στις τράπεζες για κάθε λογής δάνεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα