Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bezel πάνω κάτω εννοεί το 6ρ είναι τεράστιο έχει ύψος 6" συσκευής

Ακριβώς έτσι, το κινητό είναι παντόφλα κανονική κ ας είναι Huawei που την θεωρώ κορυφή μάρκα. Έπρεπε να το έχουν κάνει όσο το δυνατόν πιο μικρό όπως το S6 edge.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνουν.... Κατά τις 10.00 θα περάσω από το κατάστημα, οποιος παεί νωρίτερα και μπορεί, ας γράψει ενα μνμ μη παμε τσάμπα ...  

Δημοσ.

Πέρασα χθές γιατι δουλέυω στη περιοχή και δεν είχα προσέξει το 29/9. Με σταμάτησε ιδιωτικό security ρωτόντας με αν είμαι πελάτης, λέω ναι και μου λέει οτι σήμερα είναι εγκαίνια για ιδιοκτήτες εργαζόμενους στελέχη κτλπ

Είχαν και κατι μπουφέδες μέσα κάτι σαν happening. Δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι έχουν δικαίωμα να προβούν σε αγορές η απλά ήταν εκει για να ευλογήσουν τα γένια τους αλλά η εξάντληση της t.v με βάζει σε σκέψεις

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όποιον πάει

Δημοσ.

Πέρασα χθές γιατι δουλέυω στη περιοχή και δεν είχα προσέξει το 29/9. Με σταμάτησε ιδιωτικό security ρωτόντας με αν είμαι πελάτης, λέω ναι και μου λέει οτι σήμερα είναι εγκαίνια για ιδιοκτήτες εργαζόμενους στελέχη κτλπ

Είχαν και κατι μπουφέδες μέσα κάτι σαν happening. Δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι έχουν δικαίωμα να προβούν σε αγορές η απλά ήταν εκει για να ευλογήσουν τα γένια τους αλλά η εξάντληση της t.v με βάζει σε σκέψεις

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όποιον πάει

Χαχα καταντια..
  • Moderators
Δημοσ.

Για να μην τρεχετε τσαμπα...

Sony KDL55W756C Silver Τηλεόραση Smart TV

153338

Περισσότερα

799.00 €

Εξαντλήθηκε

Τι δουλεια εχει το σαιτ με το καταστημα; Πιθανον να εξαντληθηκε απο την αποθηκη τους, επειδη πηγαν ολα τα κομματια στο καταστημα λεω εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Τι δουλεια εχει το σαιτ με το καταστημα; Πιθανον να εξαντληθηκε απο την αποθηκη τους, επειδη πηγαν ολα τα κομματια στο καταστημα λεω εγω.

Γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος και σε μια ώρα θα ξέρουμε αλλά ετσι μιας και ξύπνησα προ ωραρίου και κουβέντα να γλινεται...

Πιστεύεις οτι σήκωσαν τις 55αρες απο την αποθήκη για να τις πάνε στο κατάστημα?Σταδίου και Κοραη γωνία?

Και μετά τι, θα την πάρει ο άλλος με το μετρό? Αμφιβάλω στη συγκεκριμένη τοποθεσία που έχει το κατάστημα αν ένας στους 10 δεν επιλέξει μεταφορική. Εκτος εαν θέλουν να τις στοιβάξουν για να φαίνονται, αλλα και πάλι πόσες 55αρες? 5,10...20 να χωράνε στο κατάστημα+αποθήκη?

Και τόσες να είναι δεν πιστεύω οτι ειναι ποσότητα για να το βάζεις σε φυλλαδιο και να ενημερώνεις τη μισή μη πω όλη την Αθήνα

Edit: Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να το εβγαλαν εξαντλημένο πανελλαδικα για να μπορέσουν να καλύψουν πιθανές αυξημένες παραγγελίες απο Κοραή. Θα δείξει...

Δημοσ.

Και για το P9, αν μπορέσει κάποιος....

Αν και φοβάμαι ότι το απόγευμα που θέλω να πάω θα έχουν μείνει μόνο τα κοφίνια, άδεια....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...