Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στέλνει κάποιο newsletter όταν υπάρχει η προσφορά ή απλά παρακολουθώντας το site?

Επιπλέον υπάρχει κάποια έρευνα για το amber σε σχέση με κανονικό τσιγάρο; (σε προηγούμενη σελίδα είχες ανεβάσει μια φωτογραφία από έρευνα αλλά όχι κάποιο link..)

thx!

Επεξ/σία από jasonpap
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 11/1/2018 στις 9:26 ΜΜ, jasonpap είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν με το iqos και για την ώρα δεν μου λείπει το κανονικό τσιγάρο (δεν έχω κάνει κανένα από τότε που ξεκίνησα το iqos). Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους πιο παλιούς, στην αρχή είχατε παρατηρήσει τίποτα παρενέργειες από το περάσμα  τσιγάρου σε iqos? Βασικά τις τελευταίες 3 μέρες νιώθω κάτι σαν καούρα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις διατροφικές μου συνήθειες..

O περιπτεράς της γειτονιάς μου που μου το άρχισε επαθε φαρυγγιτιδα διαρκείας. Το σταματησε τελικά. 

Δημοσ.

To πήρα και εγώ σήμερα να κάνω μια ακόμα προσπάθεια μήπως και απαλλαγούμε από το κανονικό τσιγάρο. Μία ερώτηση, όταν φορτίζω το φορτιστή τσέπης, μπορώ να έχω μέσα τη βάση ή θα πρέπει να τη βγάζω?

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, zananiro είπε

To πήρα και εγώ σήμερα να κάνω μια ακόμα προσπάθεια μήπως και απαλλαγούμε από το κανονικό τσιγάρο. Μία ερώτηση, όταν φορτίζω το φορτιστή τσέπης, μπορώ να έχω μέσα τη βάση ή θα πρέπει να τη βγάζω?

Μέσα να την έχεις,είναι ΟΚ.

Αν θες να καπνισεις(οσο φορτίζει) τη βγαζεις,καπνίζεις και την ξαναβαζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@bakalex ευχαριστώ για την απάντηση.

Παιδιά, όσοι έχετε καιρό που το χρησιμοποιείτε, έχετε παρατηρήσει τα οφέλη  που συνήθως προκύπτουν από τη διακοπή του κανονικού τσιγάρου? Πχ 6 μήνες περίπου είχα κόψει το κανονικό και έκανα ηλεκτρονικό, ο τσιγαροβηχας είχε εξαφανιστεί.

Διάβασα κάποιες μελέτες και αναφέρουν ότι τα οφέλη από τη χρήση iqos είναι σχεδόν όμοια με αυτά της διακοπής καπνίσματος. Βέβαια, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όσες μελέτες υπάρχουν έχουν γίνει από τη Phillip Morris, οπότε λογικό οι περισσότεροι να είναι επιφυλακτικοί. Να δούμε αν θα πάρει άδεια στην Αμερική ως προϊόν λιγότερο επικίνδυνο από το κανονικό τσιγάρο, εκεί θα παιχτούν πολλά.   

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου έσπασε η λεπίδα πάνω στο καθάρισμα..... :(, Ξέρει κανένας πόσο κάνει το στικακι μόνο του; Και το κακό είναι ότι αύριο είναι Κυριακή.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, moglis είπε

Μόλις μου έσπασε η λεπίδα πάνω στο καθάρισμα..... :(, Ξέρει κανένας πόσο κάνει το στικακι μόνο του; Και το κακό είναι ότι αύριο είναι Κυριακή.. 

Πήγαινε το πρώτα σε Icos shop πρίν παραγγείλεις καινούργιο απ το site.

Μιά φίλη της έπεσε/χάλασε η βάση και της το αντικατέστησαν δωρεάν.Βέβαια συνέβη πρίν κανα δίμηνο και οι πολιτικές αλλάζουν.

Στο Coach γραφτηκες?

Επεξ/σία από bakalex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zananiro είπε

@bakalex ευχαριστώ για την απάντηση.

Παιδιά, όσοι έχετε καιρό που το χρησιμοποιείτε, έχετε παρατηρήσει τα οφέλη  που συνήθως προκύπτουν από τη διακοπή του κανονικού τσιγάρου? Πχ 6 μήνες περίπου είχα κόψει το κανονικό και έκανα ηλεκτρονικό, ο τσιγαροβηχας είχε εξαφανιστεί.

Διάβασα κάποιες μελέτες και αναφέρουν ότι τα οφέλη από τη χρήση iqos είναι σχεδόν όμοια με αυτά της διακοπής καπνίσματος. Βέβαια, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όσες μελέτες υπάρχουν έχουν γίνει από τη Phillip Morris, οπότε λογικό οι περισσότεροι να είναι επιφυλακτικοί. Να δούμε αν θα πάρει άδεια στην Αμερική ως προϊόν λιγότερο επικίνδυνο από το κανονικό τσιγάρο, εκεί θα παιχτούν πολλά.   

σε διαβεβαιώνω(όσον αφορά εμένα και την σύζυγο μου που το αρχίσαμε αρχές Οκτώβρη),ότι τα οφέλη είναι πολλά.

Κυριο & σημαντικότερο ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Δεν βήχω καθόλου & δεν έχω φλέματα.

Δεν με πονάει πιά το στήθος μου.

Εχει αυξηθεί η όσφηρσή & η αντοχή μου

Ειχα καποιες ταχυκαρδίες(όταν κάπνιζα συμβατικά τσιγάρα εννοώ),οι οποιες εχουν μειωθεί εντυπωσιακά.

Δεν μπορώ να πω για γεύση,δεν έχω παρατηρήσει κατι.

Νομιζω οτι ειναι νωρις.

Η γυναίκα μου τώρα δεν έχει απαλλαχθει ολοκληρωτικά απο τον τσιγαρόβήχα.Αλλα η σύγκριση ειναι η μέρα με την νύχτα.

Ομως ισχυρίζεται και εκείνη οτι νιώθει πολύ καλύτερα απο φυσική κατάσταση.

Είναι και άλλα που δεν αναφέρω γιατί μπορεί να είναι μεμονωμένα σε εμένα και δεν μπορώ να τα συσχετίσω σίγουρα με το iqos.

Σημειώνω εδώ όμως,οτι εκτός απο την αλλαγή σε iqos,μείωσαμε και το κάπνισμα κατα 75%(2,5 πακ.marlboro σε μισο Heets εγώ,1,5 πακ. marlboro σε μισό heets η γυναίκα μου).

Βέβαια και φίλοι που δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη μείωση αναφέρουν εξίσου εντυπωσιακά οφέλη.

Επεξ/σία από bakalex
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bakalex είπε

Πήγαινε το πρώτα σε Icos shop πρίν παραγγείλεις καινούργιο απ το site.

Μιά φίλη της έπεσε/χάλασε η βάση και της το αντικατέστησαν δωρεάν.Βέβαια συνέβη πρίν κανα δίμηνο και οι πολιτικές αλλάζουν.

Στο Coach γραφτηκες?

Θα πάω.... αύριο αναγκαστικά τώρα να δω μηπως και μου το καλύψουν στην εγγύηση. Στο Coach έχω γραφτεί. Λες να επικοινωνήσω μαζί τους πρώτα; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, moglis είπε

Θα πάω.... αύριο αναγκαστικά τώρα να δω μηπως και μου το καλύψουν στην εγγύηση. Στο Coach έχω γραφτεί. Λες να επικοινωνήσω μαζί τους πρώτα; 

Εγω πιστευω πως θα δουν το προφίλ σου οτι δεν εχεις δευτερο και θα στο αντικαταστησουν δωρεαν.Δεν θέλουν σιγουρα να μείνεις χωρίς βάση η να απογοητευτεις/αντιμετωπίσεις πρόβλημα στη νέα σου συνήθεια.Η λογική αυτό λέει.

Για το coach ρώτησα για να δω εαν σου έκαναν καποια δωράκια(πιθανον και δευτερη βάση).Λογικα πρέπει να σε έχουν πάρει κανα δυο τηλέφωνα.Πες μας σε παρακαλώ πως εξελιχθηκε η διαδικασια για να γνωρίζουμε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bakalex είπε

Εγω πιστευω πως θα δουν το προφίλ σου οτι δεν εχεις δευτερο και θα στο αντικαταστησουν δωρεαν.Δεν θέλουν σιγουρα να μείνεις χωρίς βάση η να απογοητευτεις/αντιμετωπίσεις πρόβλημα στη νέα σου συνήθεια.Η λογική αυτό λέει.

Για το coach ρώτησα για να δω εαν σου έκαναν καποια δωράκια(πιθανον και δευτερη βάση).Λογικα πρέπει να σε έχουν πάρει κανα δυο τηλέφωνα.Πες μας σε παρακαλώ πως εξελιχθηκε η διαδικασια για να γνωρίζουμε.

Μακάρι να μου την δώσουν δωρεάν γιατί τα είναι αρκετά λεφτά η αλλαγή.... Από το coach με έχουν πάρει 2 τηλέφωνα και μένει 1 ακόμα. Στην 2η μου κάνανε προσφορά 1 κούτα με 20€. Θα πάω τώρα αύριο σε 1 iqos store και θας σας ενημερώσω πως θα εξελιχθεί.....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, moglis είπε

Μακάρι να μου την δώσουν δωρεάν γιατί τα είναι αρκετά λεφτά η αλλαγή.... Από το coach με έχουν πάρει 2 τηλέφωνα και μένει 1 ακόμα. Στην 2η μου κάνανε προσφορά 1 κούτα με 20€. Θα πάω τώρα αύριο σε 1 iqos store και θας σας ενημερώσω πως θα εξελιχθεί.....

Στο 3ο τηλ ίσως έχει 2η βάση δώρο..αν είσαι τυχερός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, bakalex είπε

Στο 3ο τηλ ίσως έχει 2η βάση δώρο..αν είσαι τυχερός

Μακάρι..... Το θέμα είναι πως θα την παλέψω σήμερα όλη μέρα.... Δεν νομίζω να καταφέρω να μείνω ακαπνος.

Επεξ/σία από moglis
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, moglis είπε

Μακάρι..... Το θέμα είναι πως θα την παλέψω σήμερα όλη μέρα.... Δεν νομίζω να καταφέρω να μείνω ακαπνος.

Μόλις επικοινώνησα με το τηλεφωνικό κέντρο για να ρωτήσω αν υπάρχει ανοιχτό κατάστημα σήμερα. Υπάρχει στη Γλυφάδα και στο mall και θα μου την αλλάξουν δωρεάν λόγω της καλής συνεργασίας που έχουμε μου είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα πάω να την πάρω τώρα.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...