Προς το περιεχόμενο

Με σχεδιασμό Porsche και τιμή €1395 η δεύτερη έκδοση του Huawei Mate 9


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαζί με το Mate 9, η Huawei παρουσίασε και μια δεύτερη έκδοση του νέου της smartphone το οποίο έχει σχεδιαστεί από το τμήμα Porsche Design της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε σχέση με το Mate 9 το οποίο θα είναι και αυτό που θα κυκλοφορήσει ευρέως, το Mate 9 Porsche Design όπως είναι η πλήρης ονομασία του μοντέλου, διαθέτει μικρότερη οθόνη 5,5 ιντσών, η οποία όμως διαθέτει κυρτές πλευρές όπως ακριβώς βλέπουμε και στο Galaxy S7 edge. Μία ακόμα σημαντική διαφορά συναντάμε στην ανάλυση η οποία είναι QHD έναντι Full HD ενώ στηρίζεται στην AMOLED τεχνολογία.

 

Κατά τα άλλα το Mate 9 Porsche Design είναι σίγουρα το πιο όμορφο smartphone -και πιο ακριβό- smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Huawei, με εξίσου κορυφαίες επιδόσεις οι οποίες βασίζονται στο Kirin 960 chipset που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία, και το οποίο συνοδεύεται με 6GB μνήμη αλλά και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

 

Ο σχεδιασμός από την Porsche δεν είναι το μοναδικό γερμανικό στοιχείο που βρίσκουμε στη συσκευή, αφού στο πίσω μέρος διακρίνεται η δεύτερη γενιά του διπλού συστήματος φακών, για τον οποίο η Huawei έχει συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με την Leica. Ο πρώτος RGB αισθητήρας έχει ανάλυση 12MP ενώ ο δεύτερος (ασπρόμαυρος) αναβαθμίζεται στα 20MP και ο συνδυασμός τους χαρίζει σύμφωνα με την Huawei 50% μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Το Laser autofocus βοηθά στην πιο γρήγορη εστίαση ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι όπως και στο Mate 9, και σ' αυτό το μοντέλο μπορούμε να έχουμε εγγραφή βίντεο στην 4Κ ανάλυση.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Για το θέμα της αυτονομίας, αν και με μικρότερες διαστάσεις, η Huawei καταφέρνει να ενσωματώσει την ίδια μπαταρία των 4.000mAh που βλέπουμε στο Mate 9, με την αυτονομία να φτάνει άνετα τις 2 ημέρες με έντονη χρήση. Υποστηρίζεται ακόμα γρήγορη φόρτιση όπου το 58% της συνολικής χωρητικότητας μπορεί να επιτευχθεί σε 30 μόλις λεπτά.

 

Στο θέμα της τιμολόγησης, η Huawei δεν δίστασε να ανακοινώσει ότι το Mate 9 Porsche Design θα κοστίζει €1395 όταν αυτό κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές και σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Σύμφωνα μάλιστα με τα έως τώρα δεδομένα, η τιμή αυτή κατατάσσει το συγκεκριμένο μοντέλο στην κορυφή στη λίστα με τα πιο ακριβά smartphone της αγοράς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι 5.5ιντσες κανουν το κινητο πιο βολικο στο χερι οπως το S7 edge σε σχεση με το S6 edge plus,και φυσικα τεραστια αυτονομια και Amoled οθονη στα θετικα. Αλλα για αλλη μια φορα η τιμη στα υψη,οπως θα ειναι στα υψη και για το απλο Mate 9.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θέμα είναι οτι οι ιδιοκτήτες porsche θα πάρουν μηλαράκι.

είναι ένδειξη status & κοινωνικού προφιλ !

 

υγ - δυστυχώς οι πόντοι παραμένουν ίδιοι. :D

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν περιπτώσεις που το παραπάνω κόστος αξίζει τον κόπο (π.χ. Apple) και άλλες φορές που είναι μια σκέτη ανοησία. Αυτή η περίπτωση ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...