Προς το περιεχόμενο

Κόβεται ο ήχος σε Alpha HD σε τηλεόραση Samsung LED TV UE32K5500 32"


McFortinbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

 

Αγόρασα προχθές καινούργια τηλεόραση μια Samsung LED TV UE32K5500 32" (τέλεια για τις ανάγκες μου γιατί ήθελα και PVR). Όλα πήγαν τέλεια στην εγκατάσταση, η εικόνα είναι μια χαρά, οι ρυθμίσεις σχετικά απλές, κανένα παράπονο.

 

Μόνο ένα πρόβλημα. Στον Alpha HD ο ήχος κόβεται και σταματάει η εικόνα ανά ένα λεπτό περίπου για κλάσματα του δευτερολέπτου. Το ίδιο πρόβλημα δεν το έχω εντοπίσει σε άλλα κανάλια ούτε στον απλό Alpha (αλλά δεν το αποκλείω επειδή η τηλεόραση είναι καινούργια. Φαντάζομαι, όμως, επειδή γίνεται ανά λεπτό περίπου, πως θα το είχα δει).

 

Δεν είμαι σίγουρος τι μπορεί να φταίει. Θα έλεγα πως η τηλεόραση έχει κάποιο πρόβλημα με τη συχνότητα (δεν είμαι και πολύ σχετικός, αλλά νομίζω θα μπορώ να καταλάβω τι έχετε να προτείνετε), αλλά απ' όσο ξέρω, τα ψηφιακά έρχονται σε πακέτο, ομαδοποιημένα, οπότε πιστεύω θα το είχα δει κι αλλού.

 

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να την χαρείς σου εύχομαι, είναι καλό μοντέλο από οσο γνωρίζω και εγω έχω παρόμοια smart της Samsung. Το 1ο που θα έκανα είναι δημιουργία λογαριασμού στο smart κομμάτι της και αναβάθμιση online της συσκευής να δεις μήπως έχει updates (εμένα μου έβγαζε 1-2 ανα μηνά το 10 εξάμηνο που την πείρα πέρυσι).

 

Περεταίρω να πω πως και εγώ έχω θέματα με το alpha, ενώ είναι στην μέση ο δείκτης λήψης με εσωτερική κεραία αλλά με το hd φαίνεται να είναι καλυτέρα από το κανονικό. Απλά αλλάζω την κατεύθυνση της κεραίας και παίζει λίγο καλύτερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας.

Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι η εκπομπή ψηφιακού σήματος πραγματοποιείται κανονικά , χωρίς κανένα πρόβλημα από την εταιρεία μας.
Αυτό που σας προτείνουμε είναι:
1. Να δοκιμάσετε να κάνετε χειροκίνητο συντονισμό στην συχνότητα 40 (626MHz), στην οποία εκπέμπεται το ψηφιακό σήμα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επαναφέρετε το δέκτη στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις (συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης για τη διαδικασία) και στη συνέχεια να προχωρήσετε με νέα αναζήτηση.
2. Να στρέψετε την κεραία σας προς το κέντρο εκπομπής «Υμηττού» ή «Πάρνηθας» (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) περιστρέφοντάς την αργά έως ότου λυθεί το πρόβλημα.
3. Εφόσον χρησιμοποιείτε ενισχυτή, ενδέχεται να χρειαστούν μικρές ρυθμίσεις ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα.
4. . Τέλος, εάν έχετε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και το πρόβλημα λήψης επιμένει, παρακαλούμε επικοινωνήστε εκ νέου μαζί μας και δώστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα για την επίλυση του προβλήματος.

Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας, www.digea.gr υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες.

 

Τμήμα εξυπηρέτησης τηλεθεατών

 

www.digea.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει και με εσωτερική κεραία και το πρόβλημα παραμένει. Για χειροκίνητο συντονισμό το έχει κλειδωμένο στα ψηφιακά κανάλια.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για καταντάει ενοχλητικό. UE40J6200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει ένα θεματάκι ο ALPHA HD και το E HD. Κάτι γίνεται με την συχνότητα τους. Και σε εμένα ενώ τα υπόλοιπα παίζουν καλά όπως και τα HD έχουν θέματα αυτά τα 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ειναι γνωστο το προβλημα σε πολλα μοντελα. Οχι μονο Samsung. Το εχω αντιμετωπισει με πολλους πελατες μου (με samsung). Σε συνεργασια με τεχνικους τους εμαθα οτι το προβλημα θα λυθει συντομα με αναβάθμιση.

 

Εχει να κανει με την φερουσα της συχνοτητας. Ευκολο να λυθει. Υπομονη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω και εγώ θέμα με τον ήχο του Alpha HD  σε καινούργια Samsung LED TV UE32K5500 32. Στο σαλόνι υπάρχει μια LG η οποία δεν έχει θέμα. Είναι στην ίδια κεραία - εγκατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είμαι από Τρίπολη με καινούργια Samsung ks7000 και εμφανίζεται μόνο στον Alpha HD. Μήπως βρήκε κανένας κάποια λύση? Επειδή αναφέρθηκε, ο ΕHD δεν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα με διακοπές στον ήχο κάθε λιγο, όπως ο ALPHA HD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με 50KU6000 και αυτό που με ανησυχεί είναι γιατί μόνο οι κάτοχοι Samsung έχουν παράπονο κι όχι οι υπόλοιποι???.Θέλω αν κάποιος έχει άλλη μάρκα τηλεόραση και του παρουσιάζεται κι εκείνου το πρόβλημα αυτό να μας το πει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...