Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Ήρθε η ώρα για αγορά νέου ψυγειοκαταψύκτη με μέγιστες διαστάσεις 1.87 ύψος / 0.60 πλάτος

Έχω κάνει αρκετά εκτενή έρευνα αγοράς online αλλά και offline (ρωτώντας πωλητές και φίλους) και ειλικρινά δεν βγάζω άκρη.

Πως ακριβώς βγάζουμε άκρη αν ένα ψυγείο είναι καλό; Ποιες είναι οι απόψεις/εμπειρίες σας;

Για την ίδια μάρκα ο ένας λέει είναι σουπερ, ο άλλος ότι είναι μάπα.

Για τον θόρυβο που κάνουν, διαβάζω στα Reviews ο ένας λέει κάνει θόρυβο, ο άλλος όχι.

Άλλη κατανάλωση γράφουν τα specs, άλλη έχουν στην πραγματικότητα.

Φίλος πήρε Miele επειδή θεωρείται η Top (έδωσε γύρω στα 2000€) και μετά από ένα 4μηνο άρχισε να κάνει τρελό θόρυβο και ήρθε 3 φορές τεχνικός μέχρι να δεχτούν να τον αλλάξουν.

Όριο τα 700-750€ (με τίποτα παραπάνω)

Δημοσ.

Πάρε μια γνωστή εταιρεία και βάλε επέκταση εγγύησης ώστε και να χαλάσει στα πρώτα χρόνια να είσαι καλυμμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα νομίζω είναι η αξιοπιστία.

Οπότε βάσει αυτού του παράγοντα νομίζω θα έπρεπε να γίνεται η αναζήτηση.

Ναι, δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά μπλα μπλα, αλλά είναι κρίμα να δίνεις 800€ για να σου χαλάσει/πάθει βλάβη στα 5, άντε 8-10 χρόνια.

Δημοσ.

Προσωπικά, η επέκταση εγγύησης που αναφέρθηκε, δεν μου λέει κάτι.

Σε πολλές περιτπώσεις (για κάποιες έχουν ανοιχτεί θέματα και στο insomnia) το Χ ή το Ψ ψυγείο παρουσιάζει θέματα για τα οποία, ακόμα και όταν ισχύει η εγγύηση, η εταιρία κάνει την...πάπια.

Ειδικά σε θέματα θορύβου που μπορεί να προκύψουν, η συνήθης θέση είναι ότι "το ψυγείο λειτουργεί οκ".

Και πρέπει μετά να έχεις χρόνο και διάθεση να τσακώνεσαι για το τι θεωρείται σωστή λειτουργία και τι όχι.

Άσε που συνήθως αν το μηχάνημα χρειάζεται μεταφορά (για επισκευή ή αντικατάσταση) αυτή συνήθως επιβαρύνει τον αγοραστή (φταις δεν φταις, θα το βάλεις το χέρι στην τσέπη)

Άρα το ζητούμενο είναι ένα και μόνο. Καλό μοντέλο (και όχι μόνο καλή μάρκα) από την αρχή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...