greekbusters Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα τις τελευταίες βδομάδες έχω αρχίσει να πηγαίνω στο καζίνο με προτροπή ενός φίλου αρχικά. Βέβαια στις τέσσερις φορές που έχω παει-στην ρουλέτα- με ποντάρισμα 10€ την φορά έχω φύγει με συνολικά 500€ και 0 χασούρα.να σημειώσω βέβαια από την παρέα των 6ατομων είμαι ο μόνος με τα κέρδη, όλοι οι άλλοι έχουν χασουρα Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξης. Άραγε είναι στημένο με σκοπό να εθιστούν νέοι παίχτες;ποσο εθιστικό μπορεί να γίνει για κάποιον αρχάριο σαν και εμενα;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Να το λήξεις εδώ ώστε να μείνεις με τα κέρδη. The only way.
kirileman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, είναι στημένο. Ναι, είναι πολύ εθιστικό. 3
d_gkal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Να πας. Να τα χάσεις όλα Μετά να έρθεις εδώ την Παρασκευή να ανοίξεις θεμα 13
bluesattack Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 To βασικο ειναι να πηγαινεις με ενα ποσο που αντεχεις να το χασεις χωρις στεναχωρια.Οχι πιστωτικες και τετοια Ξοδεψε τα κερδη ,πληρωσε ενφια, βγαλε την γκομενα εξω , παρε καινουργια κονσολα , κατι να πιασουν τοπο και μετα να μην εχεις να ξοδεψεις παρα μονο απο το δικο σου πορτοφολι, που ποναει πολυ.
4saken Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μακρυα απο το καζινο αν και καλυτερα να παιζει κανεις ρουλετα παρα κινο,λοττο,τζοκερ... 1
kleo1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 φίλε σταμάτα το. η μαγκιά είναι να το σταματήσεις τώρα. πάρε και κέρδη και δρόμο. κι εγώ είχα φάει κόλλημα παλαιότερα καθώς κέρδιζα.... ώσπου μόλις έφτασα στα 1000€ γ@μήθηκε ο Διας. τέτοια γκαντεμιά δε λέγεται. έχανα, έχανα και μόλις τα 1000€ γίναν 200€, τα πήρα και δε ξαναέπαιξα ποτέ και ούτε πρόκειται. κερδίζουν κάποιοι στην αρχή, γλυκαίνονται και στο τέλος τα χάνουν όλα.
johnbond Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξης. Άραγε είναι στημένο με σκοπό να εθιστούν νέοι παίχτες;ποσο εθιστικό μπορεί να γίνει για κάποιον αρχάριο σαν και εμενα; Στημένο για να σε γλυκάνουν δεν είναι σίγουρα.Σιγά μην ασχολούνται μαζί σου. Απλά είσαι τυχερός.Αργά ή γρήγορα θα χάσεις όσα κέρδισες και πολλά ακόμη αν συνεχίζεις να παίζεις. Να ξέρεις οτι κάθε φορά που παίζεις-τζιράρεις 100ε στη ρουλέτα χάνεις 2,7ευρώ. Αυτά στο βάθος του χρόνου επαληθεύονται. Αν δε θες να χάσεις τα χρήματα σου μην ξαναπας. Και μη σκέφτεσαι οτι τα 500 τα κέρδισες άρα δεν πειράζει και να τα χάσεις. Αυτή τη στιγμή είναι δικά σου. Το καζίνο είναι μόνο για να κάνεις το χαβαλέ σου ,να πας ένα βράδυ να το παίξεις πλούσιος καλά ντυμένος κτλ,πίνοντας ένα ποτό και δίνοντας στη γκόμενα τα λεφτά να ποντάρει. Σκεπτόμενος πάντα ότι θα πληρώσεις όπως πληρώνεις πχ να πας μπουζούκια. Και σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ εθιστικό. Ήσουν άτυχος να ξεκινήσεις με τόσο μεγάλη νίκη. Αν συνεχίσεις να παίζεις πάντα θα αναζητάς το συναίσθημα της χαράς που έζησες αυτές τις μέρες. 3
Ison_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σε όλα τα στοιχήματα (καζίνο, ποδόσφαιρο κ.τ.λ.), όσο πιο συχνά παίζεις, τόσο πιο σίγουρα βγαίνεις συνολικά χαμένος. Είναι υπολογισμένα έτσι, δεν είναι κάτι το κρυφό. Ο κόσμος όμως συνεχίζει και παίζει γιατί πιστεύει ότι έχει ένστικτο ή ό,τι έχει τύχη ή μαγκιά ή ευφυία, ότι είναι ξεχωριστός τελοσπάντων. Αλλά οι πιθανότητες και τα μαθηματικά είναι αμείλικτα για όλους. 2
adok13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ολοι κολανε οταν κερδισουν.νομιζουν οτι διαφερουν απο τους αλλους και μπορουνε να βγαλουνε λεφτα ευκολα.μαθηματικο βεβαιο ομως οτι οσο τυχη και ναχεις,θαρθει καποια στιγμη που θα σε παει τοσο γκαντεμια που δεν θα το πιστευεις.και εκει ειναι που μπορεις να παθεις τη ζημια.εκει ολοι λενε δε μπορει θα γυρισει.τουλαχιστον να παρω αυτα που χασα εχθες.δε μπορει να συνεχισει να με πηγανει τοσο αναποδα. 1
McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Οι γονείς μου ξέρουν μια θείτσα γύρω στα 70 στη γειτονιά που τά χασε όλα, σπίτια, περιουσίες, και συνέχισε να παίζει με δανεικά σαν να μην έγινε τίποτα. Είχε ένα παιδί καθυστερημενο (ενήλικο) και δεν την ένοιαζε καν ότι θα μείνει άπορο στους πέντε δρόμους όταν αυτή πεθάνει. Δεν είναι εθισμός είναι ψυχασθένεια, αλλά όχι από την αρχή, εκεί δεν υποψιάζεσαι τίποτα. 1
censOred Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Οχι ρε ουτε καν.Δεν έχουν χαθεί περιουσίες και τα περισσότερα που ακους ειναι αστικοί μύθοι. 5
sam75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μακριά από αυτά.... Σκέψου ότι και να κερδίσεις πάλι θα στα φάνε. Προσοχή καζίνο είναι και το κινο. 2
panther_512 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή καζίνο είναι και το κινο. Συνάδελφος στη δουλειά έφτασε σε σημείο να χάσει όλο το μηνιάτικο (1600 ευρώ) σε μία μέρα, νομίζοντας ότι βρήκε τρόπο να κερδίσει στο Κίνο, και ας του λέγαμε όλοι ότι θα φάει το κεφάλι του. Συμφωνώ με τον johnbond. Το καζίνο πρέπει να το βλέπεις σαν τα μπουζούκια. Θα πάς ένα βράδυ να περάσεις καλά και να πετάξεις λεφτά που σου περισσεύουν. Αν δεν σου περισσεύουν, δεν πάς, 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα