Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω του ότι οι ρυθμοί στην σχολή έχουν χαλαρώσει αρκετά και βρίσκω τον εαυτό μου να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα πάρα πολύ να βρω κάτι για περίπου 1 μήνα ίσα ίσα να βγάλω κανένα χαρτζιλίκι αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω ή να απευθυνθώ.Στις αγγελίες που τσέκαρα και βλακείες έχει(βλέπε call center,promotion κ.α) και δεν βλέπω να μου λέει κανείς "έλα για 1 μήνα και μετά φύγε" σε αυτές τις εργασίες που ζητάνε.Έχει κανείς καμιά πρόταση,καμιά ιδέα για το τι παίζεται στην αγορά και ποιος μπορεί να έχει ανάγκη για προσωπικό για μια τέτοια διάρκεια;

Δημοσ.

σε ποια πολη ζεις ;

ποσο χρονων εισαι ;

ποσα λεφτα περιμενεις να κερδιζεις την ημερα ;

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να μοιράζεις εφημερίδες/φυλλάδια. Έτσι κι αλλιώς σ' αυτές τις δουλειές δεν σε κρατάνε και για πολύ παραπάνω.

Δημοσ.

σε ποια πολη ζεις ;

ποσο χρονων εισαι ;

ποσα λεφτα περιμενεις να κερδιζεις την ημερα ;

23 είμαι και μιλάω για Αθήνα πάντα.Τώρα όσον αφορά τα λεφτά λογικά πράγματα 15-25 ευρώ αναλόγως και με τις ώρες φυσικά.

Δημοσ.

Λόγω του ότι οι ρυθμοί στην σχολή έχουν χαλαρώσει αρκετά και βρίσκω τον εαυτό μου να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα πάρα πολύ να βρω κάτι για περίπου 1 μήνα ίσα ίσα να βγάλω κανένα χαρτζιλίκι αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω ή να απευθυνθώ.Στις αγγελίες που τσέκαρα και βλακείες έχει(βλέπε call center,promotion κ.α) και δεν βλέπω να μου λέει κανείς "έλα για 1 μήνα και μετά φύγε" σε αυτές τις εργασίες που ζητάνε.Έχει κανείς καμιά πρόταση,καμιά ιδέα για το τι παίζεται στην αγορά και ποιος μπορεί να έχει ανάγκη για προσωπικό για μια τέτοια διάρκεια;

σε ποια σχολη εισαι αρχικα?

Δημοσ.

Φυλλαδια, ντελιβερι, σερβιτορος, πωλητης, τηλ κεντρο, τηλεπωλησεις.
Δημοσ.

σε ποια σχολη εισαι αρχικα?

Αυτο τι σχεση εχει ρε κουτσομπολη;

Άμα η ειδικότητα που σπουδάζει διδάσκεται και στα σχολεία, θα μπορούσε να κάνει ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα η ειδικότητα που σπουδάζει διδάσκεται και στα σχολεία, θα μπορούσε να κάνει ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά.

Δυσκολα να προτιμησουν καποιον που δεν εχει τελειωσει καν τη σχολη. Εδω δεν προτιμαν αυτους με τα πτυχια!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο τι σχεση εχει ρε κουτσομπολη;

εχει

το να λεει καποιος οτι εχει πολυ  χρονο ή ειναι σε σχολη της "πλακας" ή δεν εχει παρει το θεμα ζεστα..

Δημοσ.

εχει

το να λεει καποιος οτι εχει πολυ  χρονο ή ειναι σε σχολη της "πλακας" ή δεν εχει παρει το θεμα ζεστα..

κι εσενα τι σε νοιαζει τι κανει και που ειναι;; αλλο ρωτησε,δε σου ζητησε κριτικη για την σχολη του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...