Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ελπιζω να εχω μπει στο σωστο σιτε...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ας ξεκινησω λοιπον! πριν 20 χρονια περιπου ισως λιγοτερα ισως και περισσοτερα δεν ξερω ακριβως ανοιχτηκαν δυο λογαριασμοι στην τραπεζα με το ονομα μου και το ονομα του αδερφου μου το οποιο το πρωτο ονομα ηταν η γιαγια μου η οποια δεν ζει τωρα πια!! και με την προυποθεση αυτοι οι λογαριασμοι να ανοιχτουν οταν μεγαλωσουμε εμεις ομως μεγαλωσαμε αρκετα ημαστε ετοιμη για γαμους..και βιβλιαρια και λογαριασμους δεν ειδαμε...οι δικοι μας οι οποια δεν γνωριζουν ουτε και αυτοι μας λενε οτι μπορει να ανοιχτουν οταν παντρευτουμε και οι δυο..αλλα εμεις ρωτησαμε στην τραπεζα και δεν υπαρχει τιποτα στα ονοματα μας...αλλα ισως και να μην ηθελαν να μας πουνε και λογους ασφαλειας!! οι μονοι που μπορει να γνωριζουν ειναι ο παππους μας και ο αδερφος της μαμας μου ο οποιος δουλευει σε τραπεζα.. αλλα οταν τους ρωτησαμε μας ηπανε δεν ξερουν...αλλα ισως και να ξερουν! τωρα το ερωτημα μου ειναι πως θα μπορεσω να μαθω αν υπαρχουν αυτοι οι λογαριασμοι? δεν με πειραζει αν ανοιχτουν οταν παντρευτουμε..απλα να ξερουμε αν υπαρχουν η οχι!! ελπιζω να με βοηθησετε και ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Μετά τα 20 χρόνια με μηδέν κινήσεις πάνε υπέρ του Δημοσίου. Αν ξέρεις την τράπεζα πας με τα στοιχεία σου και ρωτάς

Δημοσ.

Ξέρετε σε ποια τράπεζα είναι συγκεκριμένα ή ψάχνετε και αυτό;

Μετά τα 20 χρόνια με μηδέν κινήσεις πάνε υπέρ του Δημοσίου. Αν ξέρεις την τράπεζα πας με τα στοιχεία σου και ρωτάς

Κάποιο στοιχείο όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αθάνατη ελληνική οικογένεια

επίσης αθάνατες ελληνικές τράπεζες.

Όταν πέθανε γονιός μου είχα την υποψία για κάποιο λογαριασμό στην Αγροτική για τον οποίο όμως δεν έβρισκα βιβλιάριο. Πήγα και ρώτησα. Η αλήθεια είναι οτι η υπάλληλος με εξυπηρέτησε αλλά μου είπε οτι με βάση το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο που είναι σπάνια, δεν βρήκε κάτι.

Πρόσφατα, μετά από χρόνια και αφού η Αγροτική απορροφήθηκε από την Πειραιώς, ήρθε γράμμα που ειδοποιούσε για την ύπαρξη του λογαριασμού που δεν έιχε καμία κίνηση εδώ και χρόνια και προειδοποιούσε οτι στην 20ετία το υπόλοιπο θα το βουτήξει το δημόσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...