poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Eγω μια φορα πηγα τρεχοντας γιατι ειχε περασει η ωρα του ραντεβού, ετσι αγχωμενος/αναστατωμενος όπως ημουν χρειαστηκε πολύ προσπαθεια γιατι επισης δε τραβιοταν αιμα... Τελικα το τραβηξαν αλλα ενας δεικτης βγηκε ανεξηγητα εκτος οριων, το αγχος δηλαδή μπορει να επηρεασει και τα αποτελέσματα, οποτε προσοχη. αν πας τρεχοντας επισης θα σου βρουν μεγαλη πιεση οποτε θα σου πουν να ηρεμησεις λιγο και μετα να δωσεις.αντιθετα αν εισαι πολυ χαλαρος μπορει να σου πουν οτι ανεβα κατεβα καμια σκαλα η πιες κανα καφεδακι και ξανα ελα.μου εχει τυχει το δευτερο.χαμηλη πιεση πηγα μηχανημα πηρα ενα καφεδακι και μετα εδωσα.ειχα ανεβει και κατι σκαλες μεχρι το μηχανημα ειχε περασει και κανα δεκαλεπτο και ενταξει.οπως σε πολλους βγαινει και παραξενη η πιεση πιο ψηλα συνηθως η πιο χαμηλα λογω αγχους ειδικα αμα δινουν πρωτη φορα Για να ξεκαθαρίσω και το θέμα μια που τελικά έδωσα χθες και τους ρωτησα. Οντως το ντεπον οπως σωστά ειπατε δεν ενοχλεί. Ενοχλουν μονο τα αντιφλεγμωνόδη και για αυτο πρέπει να περνάνε 5 ημέρες. Κατά τα άλλα, η χθεσινη εμπειρία ηταν λιγο περίεργη διοτι η φλέβα δε πολυέδινε οπότε αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Παρόλαυτα τους ζητησα να πάρουν απ το άλλο χέρι και γεμισε στα 5 λεπτά. Ειναι σημαντικο να θυμόμαστε το "καλό" χέρι, για να μην έχουν τζάμπα τσιμπίματα αν δινουν και τα δυο εκει μπορει να διαλεξουν αυτο που οι φλεβες φαινονται καλυτερα
rus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 αν πας τρεχοντας επισης θα σου βρουν μεγαλη πιεση οποτε θα σου πουν να ηρεμησεις λιγο και μετα να δωσεις.αντιθετα αν εισαι πολυ χαλαρος μπορει να σου πουν οτι ανεβα κατεβα καμια σκαλα η πιες κανα καφεδακι και ξανα ελα.μου εχει τυχει το δευτερο.χαμηλη πιεση πηγα μηχανημα πηρα ενα καφεδακι και μετα εδωσα.ειχα ανεβει και κατι σκαλες μεχρι το μηχανημα ειχε περασει και κανα δεκαλεπτο και ενταξει.οπως σε πολλους βγαινει και παραξενη η πιεση πιο ψηλα συνηθως η πιο χαμηλα λογω αγχους ειδικα αμα δινουν πρωτη φορα αν δινουν και τα δυο εκει μπορει να διαλεξουν αυτο που οι φλεβες φαινονται καλυτερα Δε μου πηραν πιεση. Παρολο που ειχε περασει καποιος χρονος διοτι στο μεταξυ ειχε μπει το επομενο ραντεβου, εγω ακομα δεν ειχα ηρεμησει. Να σημειωσω ότι δε μιλαω για αιμοδοσια αλλα για εξεταση αιματος.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 α οκ.για εξεταση αιματος ναι δεν εχει και πολυ νοημα να σου παρουν πιεση. Δε μου πηραν πιεση. Παρολο που ειχε περασει καποιος χρονος διοτι στο μεταξυ ειχε μπει το επομενο ραντεβου, εγω ακομα δεν ειχα ηρεμησει. Να σημειωσω ότι δε μιλαω για αιμοδοσια αλλα για εξεταση αιματος. σάββατα έχει ακόμα το ΚΑΤ? Θα σου ελεγα να παρεις ενα τηλεφωνακι στην αιμοδοσια του κατ να ρωτησεις.σε καποια νοσοκομεια εχει τυχει να την εχουν κοψει σαββατο πχ ννα(ναυτικο νοσοκομειο αθηνων)
greekbusters Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα τι ισχυει; ανα 6 ή 3 μηνες μπορουμε να δίνουμε αιμα; Να σημειωσω πως πρώτη φορα εδωσα αναγκαστικα τον Αύγουστο αίμα καθως πριν φοβόμουν και ειδα πως δεν είναι τίποτα. Οπότε αποφασισα να παω να γινω εθελοντής μιας και κάνει καλο και σε εμενα και κυρίως σε αλλους
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα τι ισχυει; ανα 6 ή 3 μηνες μπορουμε να δίνουμε αιμα; Να σημειωσω πως πρώτη φορα εδωσα αναγκαστικα τον Αύγουστο αίμα καθως πριν φοβόμουν και ειδα πως δεν είναι τίποτα. Οπότε αποφασισα να παω να γινω εθελοντής μιας και κάνει καλο και σε εμενα και κυρίως σε αλλους α.ειναι καλο σε σενα. β.προσφερεις κατι καλο σε καποιον. γ.αν γινει κατι πχ χρειαστει μια εγχειριση εχεις μια spare Φιαλη και δεν ψαχνεσαι.δ. μπορεις να δωσεις μεχρι 4 φορες το χρονο ανα 3 μηνες.αν και θεωρητικα γινεται και πιο συντομα οπως λενε δεν υπαρχει λογος συν οτι παιζει να μην σου μετρησουν την 5η φορα.οποτε μεινε στις 4. κατα τα αλλα ναι ολοι φοβουνται αλλα στην πραξη ειναι πιο πολυ το ψυχολογικο παρα κατι αλλο. 3
Getta Robo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δεχτηκε επιτελους η σελιδα φωτογραφια μου και ολοκληρωσα την εγγραφη. Τωρα περιμενω την καρτα. Παρελαβε κανεις μεσα στο 2018 να πει ποσο χρειαστηκε να περιμενει; Επισης, γραφει η καρτα και στοιχεια της ταυτοτητας, οπως τον αριθμο της; Στο μητρωο εχει τον παλιο μου αριθμο και δεν με αφηνει να τον αλλαξω.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 δεν θυμαμαι να περιμενα παραπανω απο 10 μερες για να παραδοθει σε καταστημα vodafone και να την παρω απο εκει.δεν θυμαμαι αν γραφει τα στοιχεια ταυτοτητας πανω αλλα μπορω να το δω αν θες οταν παω σπιτι. 1
Getta Robo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στη σελιδα blooddonorregistry εχει τα στοιχεια της παλιας ταυτοτητας μου και δεν μπορω να κανω κατι, ελπιζω να μην δημιουργηθει προβλημα. Στο τηλεφωνο μου ειπανε για 21-40 μερες αναμονη, ελπιζω να μην χρειαστει οντως τοσο.
Getta Robo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αναβάλλονται ραντεβού για μεταγγίσεις λόγω μεγάλων ελλείψεων σε αίμα http://www.gazzetta.gr/plus/ygeia/article/1196058/anavallontai-rantevoy-gia-metaggiseis-logo-megalon-elleipseon-se-aima Οσες και οσοι μπορειτε να δωσετε εθελοντικα αιμα, υπαρχει παρα πολυ σοβαρο προβλημα ελλειψης.
pontez2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Έχει λάβει κανεις από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, την κάρτα του? Εμενα μου έχει έρθει μνμ οτι έχει εγκριθεί εδω και 1 μηνα, αλλά για να παραλάβω οχι ακομα.
Muchacho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, pontez2 είπε Έχει λάβει κανεις από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, την κάρτα του? Εμενα μου έχει έρθει μνμ οτι έχει εγκριθεί εδω και 1 μηνα, αλλά για να παραλάβω οχι ακομα. Εγώ την παρέλαβα μέσα σε 10 μέρες από τότε που έγινε η αίτηση.Αλλά αυτό ήταν πριν 2+ χρόνια όταν είχαν πρωτοβγεί.Το πρόβλημα μου είναι πως ποτέ δεν έλαβα τον κωδικό για να κάνω έγγραφη στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών για να βλέπω το ιστορικό αιμοδοσίας και να λαμβάνω sms σχετικά με την αιμοδοσία. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Muchacho
Getta Robo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μολις γυρισα απο την αιμοδοσια, τα πραγματα ειναι οντως πολυ δυσκολα και δεν καλυπτονται οι αναγκες για αιμα. Παρακινήστε ολοι γνωστους και φιλους να βοηθησουμε οσο μπορουμε. @pontez2 εμενα εγκριθηκε απο την πρωτη μερα που τα εστειλα, αλλα περιμενω ακομα. Κανει αρκετο καιρο απο οτι μου ειπαν. @Muchacho παρε τηλεφωνο στα κεντρικα τους να βγαλεις ακρη. Ευτυχως υπαρχουν υπευθυνοι και θα σε κατατοπισουν. 1
pontez2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ενα πράγμα με ενοχλεί στην αιμοδοσία. Η αναμονή. Και επειδη δινω μονο απογεύματα, γίνεται της καραπαυτής απο κοσμο που πάει να δοσει αιμα για δικούς του ανθρώπους και συνηθως σε ιδιωτικά νοσοκομεία που για ένα στραμπουλιγμα σου ζητάνε 2 φiάλες Κάτι για εμάς τους απλους εθελοντές δε γινεται ρε παιδί μου
fortenick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αν βιάζεσαι, να ξέρεις ότι έχεις προτεραιότητα ως εθελοντής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα