Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου ειναι ευκολο θελω πληροφοριες για το july2, γιατι για νυφικο στην Ελλαδα μονο ενοικιαση σηκωνει, και το φθηνοτερο παει 1000. Το ξερω γιατι η συνυφαδα παντρευτηκε το καλοκαιρι.

Για φωτογραφιση οντως πολυ λιγα σας πηρε. Της πηρε 1150€ και ποιοτητα αθλια, αν κρινω απο τη βαφτιση του μωρου που εγινε πριν 2 χρονια και την καλυψε ο ιδιος φωτογραφος.

Και για την ανθοδεσμη πολυ λιγα δωσατε. Για τον πολιτικο γαμο, αρχες του μηνα που καναμε πριν φυγουμε, ο δικος μου εδωσε 60€.

Για μπομπονιερες, προσκλητηρια, δωρα και βερες νορμαλ θα ελεγα. Για βαψιμο, χτενισμα νυφης δεν ξερω αν ειναι πολλα, μαλλον νορμαλ, αλλά για το τελευταιο δεν με απασχολει γιατι εχω δικια μου κομμωτρια.

Julytwo, φοβερές δημιουργίες, made in Greece με άψογη εξυπηρέτηση στο ατελιέ. Και....aftesale εξυπηρέτηση. Στο νυφικό λύθηκε ο φιόγκος πχ μα είπαν οποτε θελήσετε ελάτε να το φτιάξουμε. Το ανακαλύψαμε τυχαία το καλοκαίρι που ήμασταν κουμπάροι οπου και πήραμε το φόρεμα της γυναίκας μου απο εκει. Τρομερή δημιουργία η οποια καλώς κακώς επισκίασε και τη νύφη :lol:

Εχει προτάσεις για ολα τα βαλάντια, εκει να πας και άσε τις άλλες σε ενοικιάσεις του χιλιάρικου. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Τον φωτογράφο τον ξέρω προσωπικά σχεδόν απο την αρχή της ζωής μου καθότι πρόκειται για οικογενειακό φίλο. Η δουλεια του ειναι άψογη, την έχουμε δει απο σειρά φίλων που τον προτίμησαν. Δεν θεωρώ λίγα τα 850 αλλα βάσει του 1,5 που χρεώνει ναι ειναι fair price.

Βάψιμο, χτένισμα αν κανεις το ίδιο ακριβώς για εξοδο θα πληρώσεις X. Αν πεις ότι είσαι νύφη θα πληρώσεις 5x. Η μακιγιέζ δεν το έμαθε ποτε, ο κομμωτής ειναι ο προσωπικός μου κομμωτής απο το μακρινό 99. Δεν ζήτησε χρηματα, εμείς του δώσαμε κατι για την εξυπηρέτηση του.

Ανθοδέσμη και αυτοκινητοστολισμος είπα πως ηταν απο γνωστό μας ανθοπώλη.

10 Νοέμβρη αποφασίσαμε το γάμο, σε λιγότερο απο μήνα τελειώσαμε. Ακούω αλλα ζευγάρια που εχουν ξεκινήσει απο το καλοκαίρι για γάμο το φθινόπωρο του 17 και λέω wtf. Οι δηθενιες μαλλον θέλουν ζέσταμα.

Τσάμπα την έβγαλες.. Να ζήσετε.

Ετοιμάσου τώρα για τα χοντρά έξοδα :)

Ευχαριστώ!!!

Μου αρκεί που θα γίνω πατέρας. Ολα τα υπόλοιπα μου ειναι αδιάφορα.

Και στο λέω εγώ που καθε φορα που έμπλεκα - οπως και με την γυναίκα μου - ξηγιομουν πως εγώ παιδιά και οικογένειες δεν θελω. Τα λέγα τα έλεγα και μολις βγήκε η χωριακή θετική και με πήρε η γυναίκα έκλαιγα στη δουλεια σαν μικρο παιδί :lol:

• Like 6
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα μου εφυγαν πανω απο 20Κ. 

δεν μετανιωσα ουτε ευρω.

μπραβο σου?

Προφανως δεν ηταν ερωτηση για το αν θα παντρευτει η οχι επειδη ειδα τετοια σχολια.

Ο γαμος ειναι προσωπικη υποθεση σου αρεσει το σκηνικο εκκλησια ,πανηγυρια κτλ?το κανεις

Δεν σου αρεσει?Δεν το κανεις απλα πραγματα δεν το κανεις για το εθιμο ή για τους γονεις το κανεις επειδη το θες τελος

Για εμενα ενας παραδοσιακος γαμος οπως τον εχουν καποιοι στο μυαλο τους και 5χιλιαρικα να εβγαινε μονο τζαμπα λεφτα θα ηταν

Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν τα τσιγκουνεύεσαι ακόμη και όταν ειναι να γαμηθείς όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι 

http://www.lexigram.gr/lex/arch/%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9#Hist1

τις ανοιγανε τις πελφε τους για να γαμησουν οι αρχαιοι ημων δηλαδη?

• Like 1
Δημοσ.

εμενα μου εφυγαν πανω απο 20Κ. 

δεν μετανιωσα ουτε ευρω.

Αμα εχεις καβατζα κανα μυριο τι να σε νοιαξει

Αν δεν εχεις ειναι το προβλημα

Αν αγαπας τον ανθρωπο σου και εισαι σιγουρος οτι κανει για να μεινετε μαζι μια ζωη προχωρας στο γαμο και κανετε τον πιο οικονομικο γαμο χωρις να σκεφτεσαι πολυτελειες και τι θα πει ο κοσμος

Αν πιστευεις το μυστηριο πας σε ενα εκκλησακι αν οχι καθιστε οπως ειστε παρεουλα

Το να με παντρεψει ο καθαριστης του δημου για να λεω οτι παντρευτηκα ειναι γελοιο

• Like 1
Δημοσ.

Julytwo, φοβερές δημιουργίες, made in Greece με άψογη εξυπηρέτηση στο ατελιέ. Και....aftesale εξυπηρέτηση. Στο νυφικό λύθηκε ο φιόγκος πχ μα είπαν οποτε θελήσετε ελάτε να το φτιάξουμε. Το ανακαλύψαμε τυχαία το καλοκαίρι που ήμασταν κουμπάροι οπου και πήραμε το φόρεμα της γυναίκας μου απο εκει. Τρομερή δημιουργία η οποια καλώς κακώς επισκίασε και τη νύφη :lol:

Εχει προτάσεις για ολα τα βαλάντια, εκει να πας και άσε τις άλλες σε ενοικιάσεις του χιλιάρικου. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Τον φωτογράφο τον ξέρω προσωπικά σχεδόν απο την αρχή της ζωής μου καθότι πρόκειται για οικογενειακό φίλο. Η δουλεια του ειναι άψογη, την έχουμε δει απο σειρά φίλων που τον προτίμησαν. Δεν θεωρώ λίγα τα 850 αλλα βάσει του 1,5 που χρεώνει ναι ειναι fair price.

Βάψιμο, χτένισμα αν κανεις το ίδιο ακριβώς για εξοδο θα πληρώσεις X. Αν πεις ότι είσαι νύφη θα πληρώσεις 5x. Η μακιγιέζ δεν το έμαθε ποτε, ο κομμωτής ειναι ο προσωπικός μου κομμωτής απο το μακρινό 99. Δεν ζήτησε χρηματα, εμείς του δώσαμε κατι για την εξυπηρέτηση του.

Ανθοδέσμη και αυτοκινητοστολισμος είπα πως ηταν απο γνωστό μας ανθοπώλη.

10 Νοέμβρη αποφασίσαμε το γάμο, σε λιγότερο απο μήνα τελειώσαμε. Ακούω αλλα ζευγάρια που εχουν ξεκινήσει απο το καλοκαίρι για γάμο το φθινόπωρο του 17 και λέω wtf. Οι δηθενιες μαλλον θέλουν ζέσταμα.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ! Το εχω ηδη βαλει bookmark και θα το επισκεφτω σιγουρα για νυφικο, ισως και για φορεμα μανας και αδερφης, οταν με το καλο ερθει η ωρα.

Χαααααααχαχαχαχα, ετσι ειναι οντως για βαψιμο, χτενισμα νυφης. Σορυ αλλά που την κρυψατε την νυφη για να την βαψει η άλλη; :-D Αν ηταν σπιτι φανταζομαι θα γινονταν χαμος απο κοσμο + τις ευχες οποτε θα το καταλαβαινε η μακιγιεζ.

Κοιτα ισως παιζει διαθεσιμοτητα σε εκκλησιες ή αιθουσες, για αυτο το ψαχνουν απο νωρις. Εγω πχ θελω μια συγκεκριμενη εκκλησια (για δικους μου προσωπικους λογους) οποτε μαλλον παιζει φετος το καλοκαιρι να ρωτησω πότε εχουν διαθεσιμοτητα, η οποια ισως να ναι το καλοκαιρι του 2018. Ε καπως ετσι λενε "οργανωνω τον γαμο ενα χρονο"!! :lol:

Σας ευχομαι οτι καλυτερο, καλα κουραγια τις πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτι και ολα να πανε καλα στη γέννα!

Δημοσ.

[...]

Αν πιστευεις το μυστηριο πας σε ενα εκκλησακι αν οχι καθιστε οπως ειστε παρεουλα

Το να με παντρεψει ο καθαριστης του δημου για να λεω οτι παντρευτηκα ειναι γελοιο

έτσι είναι, προτιμάμε να μας παντρέψει κανάς τραγόπαπας που προχθές χαϊδολογούσε κανά αγοράκι ή παρτουζονόταν με άλλους τραγόπαπες παρά ο δήμαρχος - ο οποίος στο κάτω-κάτω ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ από τους δημότες. 

πράγματι γελοίο... 

• Like 1
Δημοσ.

έτσι είναι, προτιμάμε να μας παντρέψει κανάς τραγόπαπας που προχθές χαϊδολογούσε κανά αγοράκι ή παρτουζονόταν με άλλους τραγόπαπες παρά ο δήμαρχος - ο οποίος στο κάτω-κάτω ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ από τους δημότες. 

πράγματι γελοίο... 

σου την επεσε κανενας παπας και βγαζεις τα απωθημενα σου? ελεος με τον καθε πειραγμενο εδω μεσα

οποιος δε γουσταρει μυστηρια κλπ μπορει να προσπερασει, δεν ειναι για ολους

btw ωραια τα γραφετε τοσες μερες, ο ts πρεπει να εκοψε λασπη με αυτα που διαβασε :P

• Like 1
Δημοσ.

Αμα εχεις καβατζα κανα μυριο τι να σε νοιαξει

Αν δεν εχεις ειναι το προβλημα

Αν αγαπας τον ανθρωπο σου και εισαι σιγουρος οτι κανει για να μεινετε μαζι μια ζωη προχωρας στο γαμο και κανετε τον πιο οικονομικο γαμο χωρις να σκεφτεσαι πολυτελειες και τι θα πει ο κοσμος

αυτο μαλιστα να το κανεις οπως το θες και επειδη το θες και οχι για το τι θα πει ο τριτος ξαδερφος που δεν τον καλεσες ή το τι θα πουν για το φαγητο (τις κλασικες μαλακιες δηλαδη)

• Like 2
Δημοσ.

σου την επεσε κανενας παπας και βγαζεις τα απωθημενα σου? ελεος με τον καθε πειραγμενο εδω μεσα

οποιος δε γουσταρει μυστηρια κλπ μπορει να προσπερασει, δεν ειναι για ολους

btw ωραια τα γραφετε τοσες μερες, ο ts πρεπει να εκοψε λασπη με αυτα που διαβασε :P

οχι φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εκκλησία και τους ιερείς

όταν ομως διαβάζεις ότι είναι γελοίο να παντρευτείς στο δημαρχειο επειδή ο κύριος δεν γουστάρει τους καθαριστές του δήμου, καπου μου τη βιδώνει

και θαθελα πραγματικά να ήξερα πως θα ζουσε ο κυριος εάν δεν έρχονταν από το δήμο να του παρουν τα σκουπιδια του, ισως τότε εκτιμούσε καλυτερα τον δημαρχο του

Δημοσ.

Για φωτογράφο Αθηνα έχετε καμιά καλή οικονομική πρόταση? Pls pm

Ο γνωστός με το κινητό των 600+ ευρώ. :P

Θα έλεγα το ψώνιο της γειτονιάς με την dSLR, αλλά μετά σκέφτηκα ότι οι περισσότεροι απ' αυτούς δε βγάζουν καν καλές φωτογραφίες. Οπότε βρες έναν με καλό κινητό που να ξέρει να καδράρει σωστά.

Δημοσ.

οχι φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εκκλησία και τους ιερείς

όταν ομως διαβάζεις ότι είναι γελοίο να παντρευτείς στο δημαρχειο επειδή ο κύριος δεν γουστάρει τους καθαριστές του δήμου, καπου μου τη βιδώνει

και θαθελα πραγματικά να ήξερα πως θα ζουσε ο κυριος εάν δεν έρχονταν από το δήμο να του παρουν τα σκουπιδια του, ισως τότε εκτιμούσε καλυτερα τον δημαρχο του

o καθενας στη δουλεια του φιλε

τωρα αν εσενα ποναει το κεφαλι σου και πας στο τζαμα ....

οσο για εκτιμηση στους πολιτικους αστο

Δημοσ.

Επίσης στην Κρήτη παλιότερα υπήρχε άλλος ένας άτυπος διαγωνισμός, ποιος θα έχει τους περισσότερους καλεσμένους στο γάμο των παιδιών του.

Ακομα υπαρχει !11

Αλλα αν πας σε τετοιου ειδους γαμο το ισοζυγιο ειναι παντα πλεονασματικο, δουλευουν οι οικονομιες κλιμακας.

Εκτος αυτου, οι καλεσμενοι σπονσοραρουν λιγο παραπανω για να βοηθησουν το ζευγαρι στο ξεκινημα του, το οποιο ειναι (και ηταν παραδοσιακα) ο λογος -πλην της καλως εννοουμενης μοςτρας - που οι καλεσμενοι ηταν mid-high τριψηφιο νουμερο και καλουσαν ολο το χωριο (ενιοτε και τα τριγυρω).

Δεν μπορει να ξερεις οτι ο αλλος πληρωσε 15 ευρω το ατομο, να σκασεις με τετραμελη οικογενεια και να του βαλεις 40 ευρω στο φακελο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...