mpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα πήγα σήμερα στη τράπεζα Πηραιώς για να ανοίξω ένα καινούριο λογαριασμό ταμιευτηρίου (δεν ήμουν ποτέ πελάτης) και μου είπαν ότι δεν γίνεται λόγο καπιταλ κοντρολ και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τη τράπεζα που είμαι ήδη πελάτης (eurobank) ! Η eurobank όμως δεν με βολεύει τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω λογαριασμό στη Πειραιώς?
zianna Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα πήγα σήμερα στη τράπεζα Πηραιώς για να ανοίξω ένα καινούριο λογαριασμό ταμιευτηρίου (δεν ήμουν ποτέ πελάτης) και μου είπαν ότι δεν γίνεται λόγο καπιταλ κοντρολ και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τη τράπεζα που είμαι ήδη πελάτης (eurobank) ! Η eurobank όμως δεν με βολεύει τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω λογαριασμό στη Πειραιώς? Να περιμένεις να λήξουν τα capital control. 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα πήγα σήμερα στη τράπεζα Πηραιώς για να ανοίξω ένα καινούριο λογαριασμό ταμιευτηρίου (δεν ήμουν ποτέ πελάτης) και μου είπαν ότι δεν γίνεται λόγο καπιταλ κοντρολ και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τη τράπεζα που είμαι ήδη πελάτης (eurobank) ! Η eurobank όμως δεν με βολεύει τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω λογαριασμό στη Πειραιώς? Αυτο που μπορεις να κανεις για το συγκεκριμενο θεμα ειναι να προσεχεις καλυτερα τι ψηφιζεις την επομενη φορα . 3
mpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 το Νοέμβρη έκλεισα τα 18 δεν έχω ψηφίσει ποτέ 5
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 το Νοέμβρη έκλεισα τα 18 δεν έχω ψηφίσει ποτέ Τοτε ατυχησες ,δεν υπαρχει λυση σε αυτο το ζητημα που εθεσες ειναι θεμα c.c
markoliaz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ο μονος τροπος για να ανοιξεις λογαριασμο ειναι να γραφτεις σε καποιο προγραμμα του οαεδ σαν ανεργος, ωστε οταν και καλα παρεις καποιο ποσο που δικαιουσε θα στο βαλουν σε λογαριασμο οποτε οι τραπεζες αναγκαστικα σου ανοιγουν καινουργιο λογαριασμ...
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ο μονος τροπος για να ανοιξεις λογαριασμο ειναι να γραφτεις σε καποιο προγραμμα του οαεδ σαν ανεργος, ωστε οταν και καλα παρεις καποιο ποσο που δικαιουσε θα στο βαλουν σε λογαριασμο οποτε οι τραπεζες αναγκαστικα σου ανοιγουν καινουργιο λογαριασμ... Ισχύει αυτό που λες, αλλά ο ΟΑΕΔ καταθέτει επιδόματα αποκλειστικά και μόνο στην Εθνική τράπεζα. Ο άνθρωπος θέλει να ανοίξει στην Πειραιώς. 2
panos0100 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα πήγα σήμερα στη τράπεζα Πηραιώς για να ανοίξω ένα καινούριο λογαριασμό ταμιευτηρίου (δεν ήμουν ποτέ πελάτης) και μου είπαν ότι δεν γίνεται λόγο καπιταλ κοντρολ και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τη τράπεζα που είμαι ήδη πελάτης (eurobank) ! Η eurobank όμως δεν με βολεύει τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω λογαριασμό στη Πειραιώς? Για ποιο λογο θες να ανοιξεις τον λογαριασμο;
pontez2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για να ανοιξεις λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα, πρέπει είτε να θέλεις να καταθέσεις μετρητά, είτε να φέρεις κεφάλαιο απ το εξωτερικό, είτε να ειναι λογαριασμος μισθοδοσίας, είτε εργόσημο. Σε αυτές μονο τις περιπτώσεις σου ανοιγουν. Αν λοιπόν χρειάζεσαι τον λογαριασμό επειδή έχεις ένα κουμπαρά πχ με αποταμιεύσης, θα στον ανοιξουν.
zianna Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για να ανοιξεις λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα, πρέπει είτε να θέλεις να καταθέσεις μετρητά, είτε να φέρεις κεφάλαιο απ το εξωτερικό, είτε να ειναι λογαριασμος μισθοδοσίας, είτε εργόσημο. Σε αυτές μονο τις περιπτώσεις σου ανοιγουν. Αν λοιπόν χρειάζεσαι τον λογαριασμό επειδή έχεις ένα κουμπαρά πχ με αποταμιεύσης, θα στον ανοιξουν. Αφού σου λέει πήγε στην τράπεζα και του αρνήθηκαν, τι το ψάχνεις...
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 δεν ξέρω πότε λήγουν Kάνε ένα τηλέφωνο στον Αλέξη, αυτός__ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα