Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στα καταστήματα του αύριο θα υπάρχουν τα πάντα εκτός από videogames

Στην κοινωνια του αυριο θα υπαρχουν τα παντα εκτος απο καταστηματα

Πες τα γέροντα

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα καταστήματα του αύριο θα υπάρχουν τα πάντα εκτός από videogames

Στην κοινωνια του αυριο θα υπαρχουν τα παντα εκτος απο καταστηματα

Προσυπογράφω, τουλάχιστον για τα φυσικά καταστήματα...

Δημοσ.

Ψηφιακά και πάλι ψηφιακά.

Τα physical copies στην πλειοψηφία τους είναι gtp. Μόνο οι CE αξίζουν για κάποια πολύ αγαπημένα παιχνίδια και αυτές κοστίζουν αρκετά.

Δεν συγκρίνεται το digital. Σου καύλωσε μεταμεσονύχτια να παίξεις fifa; Login - buy - download - play. Ούτε να πας με το αυτοκίνητο στο μαγαζί, ούτε να συνομιλήσεις με την βδέλλα - πωλητή, ούτε να περιμένεις σε ουρά για να πληρώσεις....σε overpriced τιμή γιατί δις ις γκρις!!!

Οι προσφορές που υπάρχουν σε steam και psn είναι too good για να αγνοηθούν.

Δημοσ.

Ο πιο βασικός λόγος που θα συνεχίζω να παίρνω να παιχνίδια σε μορφή δίσκου είναι γιατί μπορώ όταν βαρεθώ το παιχνίδι ή το τερματίσω να μπορώ να το πουλήσω !!!! 

• Like 4
Δημοσ.

Εφ'όσον το resell value του ψηφιακού προιοντος είναι μηδέν, δεν εχει κανενα νοημα η σύγκριση μεταξύ των δυο. Αν τωρα στο έδινε με ενα γενναίο ποσοστό έκπτωσης πχ 40% τότε θα μπορούσες να πεις "δεν θελω το κουτί-steelbook , βιβλιαράκια κλπ το θελω πιο φθηνά και τέλος". Τωρα ομως πχ, που το uncharted 4 πχ που  το εχει 60 ευρώπουλα psn χωρίς δυνατοτητα μεταπώλησης,1000 φορές physical. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ όπως και να έχει προτιμώ πάντα retail. Έχω ζήσει και τις παλιές καλές εποχές που άνοιγες το κουτί και μέσα είχε 500 πράγματα. Έχω ζήσει της εποχές που η ενημέρωση μου για Gaming γινόταν με gamepro, games και ps magazine με τα demo cd.

Ναι τώρα δεν έχουν τα κουτιά τίποτα μέσα δυστυχώς, αλλά για εμένα έχει αξία ακόμα και έτσι

1. Γιατί μπορώ να το ξανά πουλήσω

2. Γιατί μπορώ να το έχω στο συρτάρι μου και όχι σε μια αόρατη βιβλιοθήκη που αν φάει κανένα hack θα πάνε περίπατο τα παιχνίδια μου ( που έχει γίνει αυτό στο psn )

3. Γιατί έτσι δικαιολογεί λίγο τα 60 ευρώ που μου ζητάνε στην αγορά. Αυτό το Digital download 59.99 μου φαίνεται κοροϊδία σκέτη όταν στην ίδια τιμή το παίρνεις και retail.

Δεν είναι θέμα old school και μπούρδες, είναι καθαρά θέμα συμφερόντων που προσφέρει το κάθε medium.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται το digital. Σου καύλωσε μεταμεσονύχτια να παίξεις fifa; Login - buy - download - play. Ούτε να πας με το αυτοκίνητο στο μαγαζί, ούτε να συνομιλήσεις με την βδέλλα - πωλητή, ούτε να περιμένεις σε ουρά για να πληρώσεις....σε overpriced τιμή γιατί δις ις γκρις!!!

Οχι φιλε μου,εμεις τη καυλα δεν την πληρωνουμε 70 ευρω!!!!

Προτιμω να κανω λιγη υπομονη και να κανω ερευνα αγορας και να το παρω φτηνοτερα!!!Σε φυσικη μορφη (που το κανω οτι θελω) και δεν πληρωνω αερα κοπανιστο κι αν κλεισει/πεσει εξω και τελος παντων οτιδηποτε γινει και κλεισει το ps store τα χασω ολα!!!Το να κανω μια αναζητηση στο σκρουτζ η στις αγγελιες 5-10 λεπτων και με τα ιδια χρηματα να τα αγοραζω σε φυσικη μορφη και πολλες φορες με τα χρηματα που θα εδινα στο ps store για ενα παιχνιδι,να παιρνω εγω 2-3 και 4 παιχνιδια που θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,πιστεψε με...Νιωθω πιο ικανοποιημενη ΚΑΥΛΑ!!!!

Δες ποσο διαφορα εχει απο το ps store.

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/ea-sports-fifa-17-standard-edition/cid=EP0006-CUSA03214_00-FIFAFOOTBALL2017

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/ea-sports-fifa-17-standard-edition/cid=EP0006-NPEB02408_00-FIFA17PSNDIGITAL

https://www.skroutz.gr/s/10086341/FIFA-17-PS3.html?from=catspan&keyphrase=fifa+17

https://www.skroutz.gr/s/9200297/FIFA-17-PS4.html

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/825571-ps3-games/

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/824412-fifa-17-sold/

Δημοσ.

Αν μπορούσαν και οι retail κόπιες να πάρουν το παράδειγμα του Witcher 3 από την CD project Red τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο ελκυστικά για την retail έκδοση. Πραγματικά όταν άνοιξα την Day one edition έπαθα πλάκα, νοσταλγία με έπιασε.

• Like 2
Δημοσ.

Αποκλειστικά και μόνο retail.

Και από κάτω θα αναφέρω μερικούς λόγους.

1)Μου αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη μου. Έχω παιχνίδια από εποχές Mega Drive και κάθομαι κάποιες φορές τα κοιτάω και μου ξυπνάνε αναμνήσεις. 

2)Όταν έχω το φυσικό αντίτυπο το παιχνίδι είναι δικό μου. Με το digital απλά μου δίνουν το δικαίωμα να παίξω. 

3)Μπορώ να πουλήσω το παιχνίδι.Αν και συλλέγω games μερικές φορές έχει τύχει να πουλήσω κάποια επειδή βρήκα μια καλύτερη έκδοση του game (collectors) σε πολύ καλή τιμή. 

4)Αγοράζω από αγγελίες μεταχειρισμένα Games σε πολύ καλές τιμές. 

5)Ακόμα και τώρα στα sales του psn που είχε καλές προσφορές βρίσκεις σε retail τις ίδιες τιμές (μπορεί και φθηνότερα)

6)Ξέρω ότι ακόμα και αν κλείσει η Sony ή η MS (ή το Psn και το Live) εγώ τα παιχνίδια που πλήρωσα θα μπορώ να τα παίζω όποτε γουστάρω. Όπως τώρα θα μου κάτσει να βάλω ένα παιχνίδι στο Mega Drive ή στο Playstation 1. Σε περίπτωση digital πάνε τα λεφτά μου.

7)Μου αρέσει όλη η διαδικασία: Πήγαινε στο μαγαζί δες τίτλους, διάλεξε αυτόν που σου αρέσει πήγαινε σπίτι σου απόλαυσε το παιχνίδι σου. Ακόμα και όταν παραγγέλνω από το internet μου αρέσει που έρχεται το δέμα με τα games. 

8) Επίσης ένα digital game δεν μπορεί να γίνει συλλεκτικό. Ένα retail μετά από χρόνια μπορεί όμως.

9) Εδώ με τις ταχύτητες που έχουμε θες 3 μέρες για να κατεβάσεις ένα Game 50-60gb. Ενώ αν το έχεις retail το βάζεις και παίζεις. Θα πείτε για update 10gb ναι, ισχύει. Αλλά και πάλι μπορείς να το ξεκινήσεις χωρίς τα Update. 

Θα μπορούσα να αναφέρω 100 λόγους άλλα είπα να μην σας κουράσω πολύ :P

Εγώ θέλω να υπάρχουν και οι 2 επιλογές ώστε ο καθένας να διαλέγει ο,τι τον βολεύει.

Πάντως (θέλω να) πιστεύω πως δεν θα καταργηθούν τα retail μιας και στο gaming υπάρχουν πολλοί συλλέκτες. 

• Like 11
Δημοσ.

Ουδέποτε με ενδιέφεραν τα κουτιά κτλ.

Έχω τον κουμπάρο μου που αγοράζει τα παιχνίδια του (PS4) σε Special Edition, με κάτι "θηρία" κουτιά, με αγαλματάκια μέσα, με χάρτες, με "Βίβλο" manual κτλ...

...Πάντα με προβλημάτιζε ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ θα τα βάλω/αποθηκεύσω αυτά τα πράματα. Με την έλευση των digi τίτλων, "βρήκα την υγειά μου". Τα κατεβάζω (και αν μάλιστα σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις το παιχνίδι, το σώζω στον NAS μου) και μια χαρά. Γιατί να 'χω CDs/DVDs, γιατί να 'χω ένα κάρο πράγματα έξτρα κτλ.;

Μπαίνεις στο τάδε site, βλέπεις ένα σορό φωτό και βίντεο του παιχνιδού, διαβάζεις reviews, κατεβάζεις το παιχνίδι. Απλό.

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε κάποτε να γεμίζω τα ράφια μου με παιχνιδια.. Τωρα πούλησα οτι ειχα σε κουτί και το έχω μόνο ψηφιακό , ούτε να κολλάει το δισκακι, και εννοείται οτι μπορώ να μοιραστώ τα ψηφιακά μου παιχνιδια και με τους φίλους μου όπου και αν βρίσκονται.. Δεν συζητάω το θέμα τιμής. Έχω σταματήσει ποια να κοιτάω τιμές στα ράφια όταν το ίδιο παιχνίδι υπάρχει ψηφιακό 30 και 40 ευρω κάτω. Πιο πολύ χαζεύω στα digital stores παρά παίζω. Η ψηφιακή μου βιβλιοθήκη πήρε τα ηνία και έφτασε σε μαγικό αριθμό τα digital games μου και στο steam και στο psn.

Δημοσ.

επειδή βλέπω ότι διχαστήκατε θα σας πω το εξής, γιατί να μην έχει το online σύστημα αγοράς και ένα κουτάκι που αν το κάνεις τσεκ να σε χρεώνει κάτι παραπάνω και να σου στέλνουν και ταχυδρομικός το game, εκτός του download που θα μπορείς να κάνεις, με την συσκευασία και ας φτάσει και σε ένα μήνα..

• Like 2
Δημοσ.

θα προτιμησω τα ψηφιακα οταν κ μονο οταν εχουν γενναια εκπτωση τιμης σε σχεση με τα παραδοσιακα μεσα

χωρις οπτικο μεσο το παιχνιδι δεν μπορεις ουτε να το δανεισεις ουτε να το πουλησεις ουτε τπτ παρα μονο με περιοριστικες πατεντες ανταλλαγης λογαριασμων 

δεν θα βαλω τα χερακια μου να βγαλω τα ματακια επειδη ετσι θελουν κ συμφερει τις εταιρειες 

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς για εμάς που συνηθίσαμε το φυσικό αντίγραφο, η εποχή μας πέρασε.
Τώρα η νέα γενιά μαθαίνει να κατεβάζει.
Οι εταιρείες θα συμβαδίσουν με αυτούς κι όχι με εμάς, διότι αυτοί αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του αγοραστικού κοινού και αυξάνονται συνεχώς.
Σε λίγα χρόνια θα ακουγόμαστε σαν γραφικοί «δεινόσαυροι» που θα νοσταλγούμε την φυσική έκδοση ενός παιχνιδιού...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...