McNerd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν συνέβη σήμερα σε υπεραστικό... Ο μπροστινός έβαλε την ίδια μπλούζα με χθες, προχθές, ίσως και αντιπροχθές, ψέκασε 8 φορές με αποσμητικό και μετατράπηκε σε κινούμενο homemade κατσαριδοκτόνο. 3 ώρες η διαδρομή. Επιπλέον η διπλανή όλο ανοιγόκλεινε φερμουάρ πορτοφολάκια τσαντάκια, ξεφύλλιζε μπλοκακια, έτρωγε μπισκοτάκια κρουασανάκια τυροπιτάκια και στο τέλος το τελευταίο 30λεπτο την έπεσε με μάσκα ύπνου, μαξιλάρι αυχένα και ακουστικά στο τέρμα, μόνο κρέμα νυκτός δεν έβαλε. Σας έχουν συμβεί και σας τέτοια;
mylo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Έχω πετύχει στο τρένο στο βραδινό Θεσσαλονίκη Αθήνα τύπο να κλεγετε επί 2 ώρες γιατί τον παράτησε η Ελένη. Δε κλείσαμε μάτι από το κλάμα. Σε άλλο δρομολόγιο πάλι με τρένο έχω πετύχει γριά να βγάζει ντομάτες ελιές και τυρί και να τις τρώει Σα μήλα. Δε ξαναπηρα βραδινό τρένο 1
mrfan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Όλα εξαρτώνται από το ποιος κάθεται δίπλα σου
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Έχω πετύχει στο τρένο στο βραδινό Θεσσαλονίκη Αθήνα τύπο να κλεγετε επί 2 ώρες γιατί τον παράτησε η Ελένη. Δε κλείσαμε μάτι από το κλάμα. Σε άλλο δρομολόγιο πάλι με τρένο έχω πετύχει γριά να βγάζει ντομάτες ελιές και τυρί και να τις τρώει Σα μήλα. Δε ξαναπηρα βραδινό τρένο Έχω ταξίδευα με κληναμαξα σε τετράκλινο ή δίκλινο και ήταν μια χαρά δυστυχώς το έχουν καταργήσει, επίσης σε απλό τρένο πάντα πρώτη θέση. Αυτό που μου έχει τύχη είναι σε κτελ ο μπροστά να κάνει πίσω τέρμα το κάθισμα για να ξαπλώσει. ..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι παρατηρω μια σχετικη βελτιωση της συμπεριφορας των επιβατων σε λεωφορεια. Στο αεροπλανο συνηθως ειναι πιο μαζεμενοι εκτος απο εναν ανεκδιηγητο τυπο που σε πτηση απο Φρανκφουρτη εβγαλε τα παπουτσια του λες και ηταν στον καναπε του (και ναι ηταν Ελληνας). Το πιο σπαστικο ειναι να εχεις κανα κωλοπαιδο πισω που το βλεπει για παιχνιδι να κλωτσαει το καθισμα.
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το πιο σπαστικο ειναι να εχεις κανα κωλοπαιδο πισω που το βλεπει για παιχνιδι να κλωτσαει το καθισμα. Μπορείς κι εσύ να ανταποδόσεις τις κλοτσιές κατά την αποβίβαση. Θα σου φύγουν και τα νεύρα.
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αθηνα-Θεσσαλονικη (και αντιστροφα) ΚΤΕΛ βραδινο και να ειναι τιγκα στους μεταναστες. Μην σας τυχει παιδια. Τετοια βρομα πουθενα. 2
idomeneas7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγω βγαζω παπούτσια στο αεροπλάνο, τα βαζω στην τσαντα και φοραω παντοφλακια. Αν εχει κενή θεση διπλα κουρνιαζω και κοιμαμαι κιολας. Πως ακριβως ενοχλει αυτό? Αφου δεν ροχαλιζω, τι νοιαζει τους αλλους αν κοιμαμαι ή οχι?
george_gr1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Σε κτελ εχω πετυχει Ιταλιδα να μιλαει σε εναν τυπο διπλα της (αχνα δεν εβγαλε), κανα μμ που και που αυτος. Φρικαρα διαπεραστικη φωνη και προφορα λες και μαλωνε καποιον επι 2 ωρες. Πως οταν κανεις ζαπινγκ και πετυχεις Ιταλικη ταινια θελεις να χαμηλωσεις την φωνη κατα 20%;
gokuthelegend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όταν ήμουν φαντάρος το 2009, μια φορά που γύρναγα από Αλεξανδρούπολη προς Λιβαδειά που είναι το χωριό μου με το τραίνο, στον σταθμό της Θεσσαλονίκης ανεβαίνει μια κυρία εμφανώς μεθυσμένη και κάθεται δίπλα μου. Κρατούσε μια μπύρα σε αλουμινένιο κουτάκι των 330ml και η αναπνοή της μύριζε αλκοόλ. Μετά από λίγη ώρα πέρασε ο ελεγκτής των εισιτηρίων και την μάζεψε, δεν ξέρω που την πήγε.
volos27 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 τα παλια τα χρονια οταν ημουν στρατο εκανα ενα διαστημα Καστορια,απο βολο για καστορια δεν ειχε λέωφορειο,επρεπε να παω λαρισσα οπου ειχε ενα δρομολογιο στις 12 το βραδυ κ ηταν 2 λεωφορεια μαζι,την πρωτη φορα που πηγα δεν ηξερα οτι επρεπε να μπω στο πρωτο λεωφορειο κ ετσι αποφασισα να μπω στο δευτερο,ηταν γεματο καθησα διπλα σε εναν κυριο κ φυγαμε για το 4ωρο ταξιδι,καποια στιγμη ο κυριος διπλα με ρωταει κατι στα αλβανικα κ απανταω οτι δεν καταλαβα τι ειπε κ ξαφνικα ολο το λεωφορειο γυρναει κ με κοιταει,ημουν ο μονος ελληνας μεσα,για τις επομενες 3 ωρες μιλουσανε μεταξυ τους με κοιτουσανε κ γελουσαν,αλλοι μου μιλουσαν στα αλβανικα κ μετα γελουσαν,μου πεταξανε κ μερικα χαρτακια ηταν κ ενας με ενα λειζερ καπου κ μου το εριχνε στα μουτρα κ γενικα ειχαν ολοι εκτος απο εμενα ενα ευχαριστο ταξιδι
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αεροπλανο, Αθηνα-Καρπαθο. Σε ολη την διαδρομη ο μπροστινος μου ελεγε στο σκυλι του ποσο το αγαπαει (το ειχε διπλα του στο κουτι μεταφορας και του μιλουσε συνεχως. Τα ακουγα ολα καθως επικρατουσε σιγη στο αεροπλανο, ουτε 15 επιβατες συνολο, και αυτος μιλουσε κ δυνατα.). Λιγο πριν την προσγειωση επιασαν δυνατοι ανεμοι και ο πιλοτος εκανε 2-3 γυρους μιας που δεν μπορουσε να μας κατεβασει. Αφου τελικα αρχισαμε να κατεβαινουμε, το αεροπλανο τρανταζοταν λιγο περα δωθε. Ο μπροστινος λοιπον αρχισε να φωναζει 'ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΛΥ ΜΟΥ! ΕΔΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥ! ΠΕΦΤΟΥΜΕΕΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥ' Εγω απο πισω νευρικο γελιο γιατι ο τυπας ειχε το λουκ του μπρατσαρα αντρα 'γαμαω κ δερνω'. Σιγουρα με ακουσε αλλα παραηταν απασχολημενος με την σκεψη του θανατου του με την Ντολυ. Που να πεφταμε και σε κενα αερος! Τον αναφερω τον συγκεκριμενο σαν περιεργο συνεπιβατη. Τους αλλους στα ΜΜΜ καθημερινα δεν χρειαζεται να τους πολυαναφερω, ειναι οι γνωστοι ενοχλητικοι (π.χ. ο βρωμιαρης, ο 'σε στριμωχνω στην ακρη της θεσης γιατι κουβαλαω εκατο τσαντες' κλπ.) 4
aggelos87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν έχετε μπει σε μεταμεσονύκτιο λεοφορείο του ΟΣΕ Αθήνα-Πάτρα γεμάτο, 2-3 Έλληνες οι υπόλοιποι Πακιστανοί, άπλυτοι όλοι τους, χωρίς παράθυρα το λεοφορείο και η θέρμανση στο full για να ιδρώνουν και να αχνίζουν ακόμα περισσότερο δεν σας δίνω το δικαίωμα να μιλατε για μπόχα στα ΜΜΜ άλλο παρατραγουδο η απο πίσω μου να έχει φάει σκορδαλιά και να ρέβετε, αθόρυβα βέβαια αλλα το καταλάβαινα επειδή κάθε τόσο μου ερχόταν ένα κύμα σκορδίλας.... ΚΥΡΙΑ Άπειρες αυτές που λούζονται με κολώνιες και μετά μπαίνουν στο λεοφορείο, αν λειτουργεί και το κλιματιστικό δίνει και αυτό μια επιπλεόν αποπνηχτική νότα στην ατμόσφαιρα Σε αεροπλάνο θείτσες να σταυροκοπιούνται μετά απο κάθε απογείωση
star12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 βασικα δεν εχει σχεση με ταξιδι η δικια μου εμπειρια,αλλα οταν ειμουν εξωτερικο και πηγα να δω μια ταινια στο σινεμα ο διπλανος μου απ την αρχη μεχρι το τελος της ταινιαs ετρωγε πατατακια και εκανε κλατς κλουτς κλατς κλουτς με αποτελεσμα να χανω καπιους διαλογους και γω να μαι..τι στο καλο τα πατατακια δυομιση ωρες διαρκουν;;;και μια αλλη φορα οταν πηγαινα με κτελ καπου καλοκαιρι,οι διπλανοι μου χουφταλα συζητουσαν επι μιση ωρα και δυνατα,τις σεξουαλικες τους ορεξεις .και γω να κλεινω τα αυτια μου και να σκεφτομαιΣΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 1
mylo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγω βγαζω παπούτσια στο αεροπλάνο, τα βαζω στην τσαντα και φοραω παντοφλακια. Αν εχει κενή θεση διπλα κουρνιαζω και κοιμαμαι κιολας. Πως ακριβως ενοχλει αυτό? Αφου δεν ροχαλιζω, τι νοιαζει τους αλλους αν κοιμαμαι ή οχι? Προφανώς ενοχλεί το ότι κάποιος βγάζει τα παπούτσια του και όχι το ότι κοιμάται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα