Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όποιος έχει υπομονή το Σεπτέμβριο θα έχουμε και καλές τιμές και κατά πάσα πιθανότητα vega apus! Αν τα apus ειναι 4c/8t τοτε θα μιλαμε για άλλες καταστασεις budget 500-600 ευρώ! Λεφτα να υπαρχουν και ολοι θα βολευτουμε!

Και μόλις έρθει ο Σεπτέμβριος θα πούμε "ας περιμένουμε μέχρι τον Γενάρη που θα βγει το τάδε" και έτσι δεν θα πάρουμε ποτέ τίποτα :P 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο ryzen5 1600 εχει integrated γραφικα οπως εχουνε οι intel?

Όχι φίλε, η AMD στην σειρά Summit Ridge αντί για Integrated graphics σου δίνει περισσότερα Cores και Hyperthreading σε αντίθεση με την Intel όπου αγοράζεις integrated graphics. Τα APUs έρχονται μετά το καλοκαίρι με 4 πυρήνες 8 threads και ενσωματωμένα Vega graphics με την ονομασία Raven Ridge. Όλα τα cpus και apus θα κουμπώνουν στην ίδια πλατφόρμα AM4 της AMD.

Το ότι προσομοιωτες όπως ο νοξ κ το μπλουσταξ τρέχουν πιο γρήγορα και ομαλά στο Ryzen,μετράει με κάποιο τρόπο;

Γιατί πετάνε,βασικά τους τρέχω ακομα και παρέα,ενώ παλιά ο νοξ έκανε κάνα μισάωρο να φορτώσει αν είχα ανοικτό σταξ

Εαν εχεις τον 1700 δεν υπαρχει κατι το οποιο δεν θα μπορει να τρεξει πανω του. Ειναι multitasking θηριο, ιδανικο για οσους τρεχουν δεκαδες εφαρμογες ταυτοχρονα, απλα δεν καταλαβαινει τιποτα.

Άρχισαν και τα όργανα.

https://www.youtube.com/watch?v=QYC4Asm5yDA&t=240s

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα άκυρα video έχουμε δει και πιστευω θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε σύμφωνα με την καμπάνια της AMD..

Τώρα βλέπουμε Ryzen VS Hackint0sh..

μα το Hackint0sh δεν το στήνεις για να τρέξεις premiere που τρέχει και στα Windows με καλύτερες επιδόσεις,

το στήνεις για να τρέξεις Final cut κάτι που οι Ryzen δεν μπορούν να τρέξουν καν,αφού δεν γίνονται Hackint0sh..

Άρα δεν υπάρχει καμιά λογική σύγκρισης αφού δεν μπορούν να τρέξουν καν την γενεσιουργό αιτία ενός Hackint0sh που είναι το MacOs.

Τώρα αν θέλει να πει κάτι ο φαιδρός που ανακάλυψε αυτή την σύγκριση και έφτιαξε και video τρομάρα του,ας έλεγε καλύτερα παρατήστε το MacoS και το Final cut και ελάτε στα Win να μάθετε το premiere η όποιο άλλο.. δεν νομίζω να είχε απήχηση όμως στους Mac users..

Νομίζω λοιπόν ότι το video του θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλει ντε και καλά να αναδείξει,γιατί αν σκεφτεί κανείς ότι με έναν 6850Κ μπορεί να έχει και τις δυο πλατφόρμες δηλαδή 2 υπολογιστές ουσιαστικά,και συγχρόνως 40Lanes το όποιο VFM των Ryzen πάει περίπατο.. 

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 3

Όλα τα άκυρα video έχουμε δει και πιστευω θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε σύμφωνα με την καμπάνια της AMD..

Τώρα βλέπουμε Ryzen VS Hackint0sh..

μα το Hackint0sh δεν το στήνεις για να τρέξεις premiere που τρέχει και στα Windows με καλύτερες επιδόσεις,

το στήνεις για να τρέξεις Final cut κάτι που οι Ryzen δεν μπορούν να τρέξουν καν,αφού δεν γίνονται Hackint0sh..

Άρα δεν υπάρχει καμιά λογική σύγκρισης αφού δεν μπορούν να τρέξουν καν την γενεσιουργό αιτία ενός Hackint0sh που είναι το MacOs.

Τώρα αν θέλει να πει κάτι ο φαιδρός που ανακάλυψε αυτή την σύγκριση και έφτιαξε και video τρομάρα του,ας έλεγε καλύτερα παρατήστε το MacoS και το Final cut και ελάτε στα Win να μάθετε το premiere η όποιο άλλο.. δεν νομίζω να είχε απήχηση όμως στους Mac users..

Νομίζω λοιπόν ότι το video του θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλει ντε και καλά να αναδείξει,γιατί αν σκεφτεί κανείς ότι με έναν 6850Κ μπορεί να έχει και τις δυο πλατφόρμες δηλαδή 2 υπολογιστές ουσιαστικά,και συγχρόνως 40Lanes το όποιο VFM των Ryzen πάει περίπατο.. 

Φαίνεται ότι δεν είδες το βίντεο, ο τύπος σύγκρινε και Final Cut vs Premiere στο workflow που έχουν αυτοί. Και αρκετά πιθανό να δούμε Ryzen στο προσεχες μέλλον σε Mac μιας και σε multi thread tasks είναι αρκετά καλύτεροι από τους Intel που έχει τώρα η Apple στα Mac.

• Like 3

Φαίνεται ότι δεν είδες το βίντεο, ο τύπος σύγκρινε και Final Cut vs Premiere στο workflow που έχουν αυτοί. Και αρκετά πιθανό να δούμε Ryzen στο προσεχες μέλλον σε Mac μιας και σε multi thread tasks είναι αρκετά καλύτεροι από τους Intel που έχει τώρα η Apple στα Mac.

..και επειδή το έκανε αυτό καθιστά την σύγκριση "πορτοκαλιών με λάχανα" δόκιμη ?

Τώρα τα υπολοιπα εχω πει πολλάκις ότι αποτελούν ευχολόγια,αν πραγματωθούν κάποτε τότε θα έχει νόημα ίσως και κάποιο τέτοιο VS.

προς το παρόν περιμένουμε bios updates,και windows updates.

Όσοι έχουν επιλέξει εξ'αλλου Final Cut η Premiere η Εdius η Avid  για workflow να είσαι σίγουρος έχουν άλλα πιο δημιουργικά κριτήρια από τα δευτερόλεπτα του export.

..και επειδή το έκανε αυτό καθιστά την σύγκριση "πορτοκαλιών με λάχανα" δόκιμη ?

Τώρα τα υπολοιπα εχω πει πολλάκις ότι αποτελούν ευχολόγια,αν πραγματωθούν κάποτε τότε θα έχει νόημα ίσως και κάποιο τέτοιο VS.

προς το παρόν περιμένουμε bios updates,και windows updates.

Όσοι έχουν επιλέξει εξ'αλλου Final Cut η Premiere η Εdius η Avid  για workflow να είσαι σίγουρος έχουν άλλα πιο δημιουργικά κριτήρια από τα δευτερόλεπτα του export.

Ετσι κι αλλιως το final cut συντομα θα ειναι για iPads και macbook "pros" οπως το εκαναν. Οποιον ηξερα ορκισμενο final cutter εχει παει ηδη σε premier αφου το εκαναν σα τα μουτρα τους.

Ετσι κι αλλιως το final cut συντομα θα ειναι για iPads και macbook "pros" οπως το εκαναν. Οποιον ηξερα ορκισμενο final cutter εχει παει ηδη σε premier αφου το εκαναν σα τα μουτρα τους.

Εγώ εχω διαφορετική εντελώς εικόνα,και πίστεψε με εχω ικανό δείγμα για συμπεράσματα.

...και αυτό στην Ελλάδα αν πας σε καμιά Αγγλία θα δεις αυτό δείγμα να ανάγεται σε τρομακτικά νούμερα. 

Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση για άλλο νήμα.

Αν βρίζουν κάποιοι την Apple είναι για την απραγία της στα Mac pro,πράγμα που από αυτό κάποιος εύκολα συμπεραίνει ότι δεν θέλουν να αλλάξουν πλατφόρμα και εφαρμογή,αλλά είναι κιόλας έτοιμοι να δώσουν 5000+ euro για ανανέωση μηχανήματος.

Μα δεν είναι άνοδος

"Ίσιωμα" είναι.

ναι σωστός!

Καλά εγώ ήμουν καλυμμένος από πριν, ούτως ή άλλως με ultra παίζω και πάνω από 80-90 fps δεν βλέπω πουθενα. Στα single player το capαρω και στα 60.

Όχι φίλε, η AMD στην σειρά Summit Ridge αντί για Integrated graphics σου δίνει περισσότερα Cores και Hyperthreading σε αντίθεση με την Intel όπου αγοράζεις integrated graphics. Τα APUs έρχονται μετά το καλοκαίρι με 4 πυρήνες 8 threads και ενσωματωμένα Vega graphics με την ονομασία Raven Ridge. Όλα τα cpus και apus θα κουμπώνουν στην ίδια πλατφόρμα AM4 της AMD.

Εαν εχεις τον 1700 δεν υπαρχει κατι το οποιο δεν θα μπορει να τρεξει πανω του. Ειναι multitasking θηριο, ιδανικο για οσους τρεχουν δεκαδες εφαρμογες ταυτοχρονα, απλα δεν καταλαβαινει τιποτα.

Άρχισαν και τα όργανα.

https://www.youtube.com/watch?v=QYC4Asm5yDA&t=240s

Εχω 1700χ και τρέχω νοξ,σταξ,Βιβάλντι με καμία 30αρα καρτέλες μεταξυ των οποίων youtube,Facebook. Και επίσης παίζω world of warships ή call to arms.

Απροβλημάτιστα

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίχνωντας μια ματιά στις σελίδες BIOS των μητρικών, καθώς δίνουν μεγάλη ώθηση στις επιδόσεις των Ryzen:

Asrock

Οι μητρικές της έχουν αρκετές και φρέσκες αναβαθμίσεις. Επίσης, έχουν αρκετές beta εκδόσεις.
Δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε μητρικές με Χ370 ή Β350, ούτε σε φθηνές και ακριβές.

Asus
X370 Pro και Prime B350M-A έχουν νεότερη αναβάθμιση από όλες (31-3) και 2 αναβαθμίσεις στο Μάρτιο, όπως 2 έχει και η crosshair. Σαν παραπαίδι, η B350-Plus δεν πήρε το νεότερο Bios, ούτε είχε πάρει άλλη αναβάθμιση στον Μάρτιο.

Biostar
Αναβάθμιση στις 14-3 και στις 3-3 για όλες, χωρίς διακρίσεις στις μητρικές με Χ370 ή Β350, πλην του φθηνότερου μοντέλου κάθε chip.

Gigabyte
Ένα BIOS στις 14-3 για τις Χ370. Αυτά...
Αδιαφορία για τις μητρικές με Β350. Όλες είναι στο 1ο BIOS ή σε αναβάθμιση του... Φεβρουαρίου.

MSI
Η φθηνότερη μητρική της, η B350M Gaming Pro των 90€, έχει την καλύτερη υποστήριξη. 4 αναβαθμίσεις στον Μάρτιο και το νεότερο Bios όλων (24-3).

Αναβάθμιση στις 20-3 για όλες τις άλλες και μια ακόμη γύρω στις 10-3.
Εκτός από την X370 Krait Gaming, που την ξέχασαν στην αναβάθμιση 10-3, μαζί με όσους έδωσαν σχεδόν 180€ γι' αυτήν...

Αιτία επεξεργασίας
1: Αλλαγή κειμένου για τις Asus.
2: Μικρές αλλαγές στο κείμενο για τις MSI.

Επεξ/σία από talos_2002
  • Like 18

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...