Προς το περιεχόμενο

Φήμες ότι το Samsung Galaxy S8+ με 6GB RAM θα στοιχίζει πάνω από $1000


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι γνωστό ότι η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές –ενδεχομένως στις αγορές της Νοτίου Κορέας και της Κίνας- και έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, το κόστος του συγκεκριμένου μοντέλου θα βρίσκεται πάνω από τα $1000, ωστόσο αυτό είναι κάτι μάλλον… αναμενόμενο, από την ώρα που το Galaxy S8+ στην έκδοση με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει στην χώρα μας €929 ($850 στις ΗΠΑ).

 

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, το Galaxy S8+ με 6GB RAM θα στοιχίζει στην αγορά της Ν. Κορέας περίπου $1030 και στην συσκευασία του θα περιλαμβάνεται και το DeX dock, που μόνο του στην Νοτιοκορεάτικη αγορά στοιχίζει περίπου $140. To DeX δίνει τη δυνατότητα μετατροπής του Galaxy S8 σε προσωπικό υπολογιστή, μόλις συνδεθεί πάνω του μια οθόνη ή τηλεόραση καθώς και USB συσκευές όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι.

 

Από την ίδια πηγή προέρχεται και η πληροφορία ότι θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μόνο σε Midnight Black.

 

Link.png Site: GSMArena

 

Μάθε τα πάντα για το Samsung Galaxy S8 στον Κωτσόβολο
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προς εσάς που αγοράζετε αυτά τα κινητά: ρε παιδιά απορώ πραγματικά. Παραδέχομαι ότι είναι τεχνολογικά θαύματα, αλλά έλεος, με 1000 ευρώ πάω 20 μέρες διακοπές το καλοκαίρι, τι Samsung Galaxy και ιστορίες. Σήμερα τα κινητά στα 150-200 ευρώ είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα, δηλαδή έλεος. Φοβερά και τα 6GB RAM, αλλά ας μου πει κάποιος τι κάνει στο κινητό του και δεν του φτάνουν τα 4GB? Και ακόμη και αν βρεθεί κάποιος, πόσοι είναι αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη το S8 έναντι του S7, S6, ή S5? Δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει κάθε τόσο πλέον. Τα 4πύρινα με 2GB RAM και 13ΜPixel κάμερα και 16GB εσωτερική κάνουν πλέον 100 ευρώ. Εσείς κάποτε δίνατε 600-800αρια για να τα αποκτίσετε λες και κάτι κάνατε με αυτά στην τελική. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φήμες ότι το One Plus 5 με 6GB+ RAM θα στοιχίζει τα μισά.

 

 

Προς εσάς που αγοράζετε αυτά τα κινητά: ρε παιδιά απορώ πραγματικά. Παραδέχομαι ότι είναι τεχνολογικά θαύματα, αλλά έλεος, με 1000 ευρώ πάω 20 μέρες διακοπές το καλοκαίρι, τι Samsung Galaxy και ιστορίες.

 

[...]

 

Έχει νόημα αν σκοπεύεις να το έχεις για 5+ χρόνια.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα είχε ενδιαφέρον μία έρευνα σχετικά με ποια η αναλογία του marketing/brand name στα κινητά αυτά ως προς τη συνολική τιμή πώλησης.

 

Για να δούμε για παράδειγμα πόσο καπέλο παραπάνω πληρώνουμε για να έχουμε το όνομα της Samsung ή της Apple πάνω στο κινητό μας, γιατί δε μπορώ να πιστέψω ότι ένας SP 835 αντί του 821 και η edge οθόνη επαρκεί για να έχει το s8 σχεδόν διπλάσσια τιμή από το oneplus 3t. Το οποίο συγκριτικά με το s8 έχει και περισσότερη ram και rom και καλύτερη μπαταρία και μεταλλικό κάλυμα αντι για φτηνιάρικα υλικά δαχτυλομαγνητες και καλύτερο ήχο για να ακούς μουσική με καλά ακουστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί τόση γκρίνια με την τιμή;

Όποιος έχει την κάψα και τα λεφτά το παίρνει το ίδιο συμβαίνει στα πάντα από τις κάρτες γραφικών μέχρι και τα αυτοκίνητα.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να πιστεύω ότι το 99% των μελών του φόρουμ είναι απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας. Σύμφωνα με τον φίλο ... Δεν αξίζει να δώσεις 1000 για κινητό και κακά τα ψέμματα ... Δεν θα το κρατήσει κανένας για 5 χρόνια. Αυτά τα κινητά είναι για το 1% του κοσμου. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να βρούμε το "sweet spot" λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω και να κάνουμε την επιλογή μας. Και μην ξεχνά κανένας: τα 1000 ευρώ είναι πολύτιμο συνάλλαγμα!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...