Προς το περιεχόμενο

DHL paket international

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μόνο Σπουργίτη έχω χρησιμοποιήσει, που παρέλαβε το δέμα από Αγγλία η UPS και Ελλάδα το παρέδωσε η FedEX.

• Like 1
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, madthemis είπε

Δυστυχώς δε μου βγάζει τίποτα. Δε ξέρω μου φαίνεται αδιανόητο 20+ plus μέρες και ελπίζω να μην χάθηκε 

Δεν νομίζω να χάθηκε, πολλές φορές υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Αν θες όμως μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών https://www.dhl.com/gr-el/home/exipiretisi-pelaton.html

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, June είπε

Προσωπικά μόνο Σπουργίτη έχω χρησιμοποιήσει, που παρέλαβε το δέμα από Αγγλία η UPS και Ελλάδα το παρέδωσε η FedEX.

Πόσες μέρες έκαναν μέχρι την παράδοση;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Δεν νομίζω να χάθηκε, πολλές φορές υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Αν θες όμως μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών https://www.dhl.com/gr-el/home/exipiretisi-pelaton.html

Μίλησα αυτή την εβδομάδα, μου είπαν ότι δεν είναι φυσιολογικό γιατί έχουν σκαναριστει δέματα από 20/3 και μετά. Ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι και πρέπει να ξεκινήσει ο αποστολέας διερεύνηση. Αλλά το bang...d δε ψήνεται μου λέει να περιμένω. Οπότε υπομονή 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσες μέρες έκαναν μέχρι την παράδοση;

Έχει κάποια χρόνια, αλλά νομίζω περίπου 10 ημέρες σύνολο

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εστειλε ενα δεμα απο Γερμανια και στο tracking βλεπω να λεει οτι εφτασε στην περιοχη του παραληπτη ενω ειναι στη Γερμανια ακομα. Ως χωρα προορισμου λεει κανονικα Ελλαδα ομως. Το καλο ειναι οτι λεει Feucht οπου παντα απο κει φευγουν και ερχονται Ελλαδα αλλα πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο. Λογικα κατι εχει γινει λαθος στο tracking. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον? 

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-07 131127.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnYoti είπε

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εστειλε ενα δεμα απο Γερμανια και στο tracking βλεπω να λεει οτι εφτασε στην περιοχη του παραληπτη ενω ειναι στη Γερμανια ακομα. Ως χωρα προορισμου λεει κανονικα Ελλαδα ομως. Το καλο ειναι οτι λεει Feucht οπου παντα απο κει φευγουν και ερχονται Ελλαδα αλλα πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο. Λογικα κατι εχει γινει λαθος στο tracking. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον? 

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-07 131127.png

Καλησπέρα, Ναι, και σε εμένα τα ίδια έγραφε, αλλά ήρθε κανονικά.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα, Ναι, και σε εμένα τα ίδια έγραφε, αλλά ήρθε κανονικά.

Ευχαριστω παρα πολυ, να εισαι καλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...