Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε... Στις σκάλες των σταθμών υπάρχουν ειδικές ράγες που κάνουν το ανέβασμα και το κατέβασμα του ποδηλάτου εύκολη υπόθεση. Δεν υπαρχει σε ολους τους σταθμους εμένα προσωπικά ΜΟΝΟ οι καπνιστές πού ενώ υπάρχει ταμπέλα σέ μαγαζιά ,απαγορεύεται τό κάπνισμα αυτοί από αντίδραση ? από μαγκιά ? από @αλακία ? εχουν δικούς τους νόμους...σεβασμός δηλ.στόν διπλανό κ στούς νόμους μηδέν... αναφερομαι στα τραινα/μετρο οχι γενικα. Γιατι ενας πχ χοντρος μπορει να πιανει χωρο για 2-3 ατομα, Αυτος σε ενοχλει που παιρνει το μετρο ενω θα μπορουσαν να μπουν 3 ατομα στη θεση του!?
dimpa16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αν καποιος δεν εχει κινητικα προβληματα, δεν ειναι αναπηρος, γιατι να παει να παρει το ασανσερ; Αφου ειναι καλα σε υγεια; Και δεν το αφηνει σε αυτους που το χρειαζονται; Δηλαδή σύμφωνα με τη δική σου λογική.ανσανσέρ δεν μπορεί να πάρει κάποιος που έχει αναπνευστικά προβλήματα ή έχει κάνει bypass ή έχει περάσει εκεφαλικό ή κουβαλάει καμια βαλίτσα να πάει αεροδρόμιο ή...ή...ή... ,επειδή δεν είναι ανάπηρος. Μάλιστα.Το μάθαμε κι`αυτο.
Donalhioy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 στο μετρο θεσσαλονικης παντως τα ποδηλατα επιτρεπονται oh wait.... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δηλαδή σύμφωνα με τη δική σου λογική.ανσανσέρ δεν μπορεί να πάρει κάποιος που έχει αναπνευστικά προβλήματα ή έχει κάνει bypass ή έχει περάσει εκεφαλικό ή κουβαλάει καμια βαλίτσα να πάει αεροδρόμιο ή...ή...ή... ,επειδή δεν είναι ανάπηρος. Μάλιστα.Το μάθαμε κι`αυτο. Συμφωνώ. Αναπηρία δεν είναι μονάχα τα κινητικά προβλήματα.
akpe Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Νομίζω πως το «αν είναι καλά σε υγεία» δεν περιλαμβάνει τις περιπτώσεις αυτές, μην υπερβάλλουμε.Στο δια ταύτα, έχω δει εφήβους να χώνονται σε ασανσέρ και να μένουν έξω ηλικιωμένοι. Είμαι υπερβολικός όταν θέλω να τους βρίσω;
dimpa16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Νομίζω πως το «αν είναι καλά σε υγεία» δεν περιλαμβάνει τις περιπτώσεις αυτές, μην υπερβάλλουμε. Στο δια ταύτα, έχω δει εφήβους να χώνονται σε ασανσέρ και να μένουν έξω ηλικιωμένοι. Είμαι υπερβολικός όταν θέλω να τους βρίσω; Δεν υπερβάλουμε φίλε.Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός είναι καλά στην υγεία του ανάμεσά μας. Οσο για τους πιτσιρικάδες που αφήνουν απ`εξω τους ηλικιωμένους,μαζί σου και`γω και όχι μόνο βρισίδια,αλλά και κλοτσίδια. Αλλά, το να τους μάθεις τρόπους είναι σα να προσπαθείς να μάθεις στα γουρούνια να χέζουν στη λεκάνη. 2
De@th L0rd Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ενώ όσοι πέρνουν το ασανσερ ενώ δεν έχουν κάποιο κινητικο προβλημα ή υγειας γενικοτερα , μεγαλο ογκο αποσκευων κτλ ειναι αποδεκτο ετσι? lel . Απορώ τι σας φταιει το ποδήλατο ,βοηθηστε λιγο την κατασταση κ μην σκεφτεστε την καταστροφολογια λες κ ενα ποδηλατο θα κανει αποκεφαλισμους κ δεν ξερω τι τυπου ¨βλέπω τον θανατό σου", μηπως και μειωθουν τα αυτοκινητα σε αυτη την πολη καποια στιγμη αλλα με το σκεπτικο που διαθετε σας βλεπω να ρουφατε καυσαεριο για παντα Πάω στοίχημα ότι και η zianna και OP είναι από τους τύπους που είναι μια χαρά ακέραιοι σαν άτομα, και ούτε αποσκευές κουβαλούν απλά τους ενοχλεί που τα ποδήλατα μπαίνουν στα ασανσερ και τους λερώνουν. Συμφωνώ μόνο στο ότι ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν ποδήλατα όρθια. Όλα τα άλλα σε όποιον δεν αρέσουν ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, λεωφορείο, ΤΑΞΙ ρε!
momotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Το θέμα οδεύει προς εκτόνωση.. https://youtu.be/NH6z5YARayM 2
akpe Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αλλά, το να τους μάθεις τρόπους είναι σα να προσπαθείς να μάθεις στα γουρούνια να χέζουν στη λεκάνη. Χρειαζόμαστε νέα μεταφορά, ακόμα και αυτό φαίνεται είναι πιο εύκολο 1
Zerg13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δηλαδή σύμφωνα με τη δική σου λογική.ανσανσέρ δεν μπορεί να πάρει κάποιος που έχει αναπνευστικά προβλήματα ή έχει κάνει bypass ή έχει περάσει εκεφαλικό ή κουβαλάει καμια βαλίτσα να πάει αεροδρόμιο ή...ή...ή... ,επειδή δεν είναι ανάπηρος. Μάλιστα.Το μάθαμε κι`αυτο. Μαθε να διαβαζεις καλα τι γραφει ο αλλος πριν ποσταρεις. Στο γραφουν και συνεχιζεις
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πνιγειτε μεσα σε ενα ασανσερ ενος μετρο... Το μετρο ισως δεν θα το χρησιμοποιησω ποτε, το ασανσερ, κοντευω να το ξεχασω... τη δε πολυκοσμια, που θα χρειαστει μεσα σε ενα ασανσερ να ερθει μεχρι και ποδηλατης... ουτε σε ταινια. Επαρχια ρε, η ζωη τουλαχιστον, ειναι ζωη.
Zerg13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Στην επαρχια δηλαδη τι θα κανετε στον ποδηλατη, θα του σπασετε καμια νταμιτζανα στο κεφαλι; ή θα του σπασει το κεφαλι καμια γιαγια με καμια μαγκουρα; 1
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Στην επαρχια δηλαδη τι θα κανετε στον ποδηλατη, θα του σπασετε καμια νταμιτζανα στο κεφαλι; ή θα του σπασει το κεφαλι καμια γιαγια με καμια μαγκουρα; Ποδηλατης στην επαρχια, δεν εχει ουτε μετρο ουτε ασανσερ, εχει μονο δρομο
dimpa16 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Χρειαζόμαστε νέα μεταφορά, ακόμα και αυτό φαίνεται είναι πιο εύκολο Τελικά,υπάρχει ελπίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα