harisv Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Οι περισσοτεροι δυσκολα θα καταλαβουν την διαφορα. Λιγο να αλλαξει μαρκα χυμου λιγο να βαλει αλλη μεζουρα, θα μπερδευτει. Αν την πιεις σκετη ισως να καταλαβεις την διαφορα
louilouiCK Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Λοιπόν δε μου αρέσει να βλέπω να σπάνε τις μπάλες αλλωνών και να μη συμμετέχω. Μπορώ να σπάσω και γω μπάλες! Που λες, η διατροφική ετικέτα στο πίσω μέρος της κόλας λέει διαφορετικά πράγματα π.χ. για κανονική και zero. Κατά την άποψή σου, ποιός από τους παρακάτω είναι ο λόγος; Το πόσες θερμίδες θα έχει κάτι που φτιάχνουμε με συγκεκριμένα υλικά είναι τυχαίο κάθε φορά Οι ετικέτες λένε ψέματα Τα συστατικά δεν είναι ίδια Κάποια άλλη ενδιαφέρουσα θεωρία; Ανυπομονώ για την απάντηση! ΥΓ μπορώ να ξεχωρίσω κανονική/light/zero από τη γεύση για πλάκα Λοιπον έχω και τα 3 μπουκάλια μπροστά μου: Τα παρακάτω copy paste απο τα μάτια μου στον υπολογιστή με την χρήση πληκτρολογίου: Συστατικά light: Νερό, διοξείδιο του άνθρακα,Χρωστική: Ε150d Γλυκαντικά: Κυκλαμικό Νάτρριο, Ακεσουλφάμη Κ και Ασπαρτάμη, Μέσα όξινσης: Φωσφορικό Οξύ και Κιτρικό Οξύ, Φυσικές αρωατικές Υλες (περιέχουν καφείνη). Περιέχει πηγή φαινυλολαλανινης. Συστατικά Zero Νερό, διοξείδιο του άνθρακα,Χρωστική: Ε150d Γλυκαντικά: Κυκλαμικό Νάτρριο, Ακεσουλφάμη Κ και Ασπαρτάμη, Μέσα όξινσης: Φωσφορικό Οξύ και Κιτρικό Οξύ, Φυσικές αρωατικές Υλες (περιέχουν καφείνη). Περιέχει πηγή φαινυλολαλανινης. Συστατικά classic Νερό, διοξείδιο του άνθρακα,Χρωστική: Ε150d Γλυκαντικά: Κυκλαμικό Νάτρριο, ζάχαρη Μέσα όξινσης: Φωσφορικό Οξύ και Κιτρικό Οξύ, Φυσικές αρωατικές Υλες (περιέχουν καφείνη). Περιέχει πηγή φαινυλολαλανινης. Η διαφορά είναι δηλαδή στα γλυκαντικά μέσα τα οποία όμως έχουν ένα κοινό.. ειναι γλυκά.. άρα είναι το ίδιο.. Μια άλλη διαφορά ειναι ότι πχ η ασπαρτάμη ειναι το ίδιο γλυκια με την ζάχαρη αλλα σε πολύ μικρότερη ποσότητα γιαυτό και έχει πολύ λιγότερες θερμίδες η light/zero απο την classic γιατι αντι να βάλουν πχ 12 κουταλιές ζάχαρη βάζουν μια με ασπαρτάμη. Πιο συγκεκριμένα η Zero μπήκε στην αγορά γιατι η light (ή αλλιώς γνωστή ως diet coke) ήταν πολύ δημοφιλείς στον γυναικείο πληθυσμό και δεν την αγοράζανε πολύ οι άντρες ... ποιος άντρας θα έπαιρνε μια φλωριά που την λένε diet coke;; και βλέπει γκόμενες με γιόγκα παντελόνια να την προτιμούν; και η εταιρία αποφάσισε να βγάλει μια "πιο βαρβάτη" εκδοχή για να προσελκύσει και τον αντρικό πληθυσμό ZERO FK YEAH!! black όπως οι special forces. 1
saleit Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Και αυτές οι αποδείξεις; Πέρα από τα άρθρα και εκπομπές (που θάβονται με συνοπτικές διαδικασίες), υπάρχουν βίντεο στο γιουτουμπ, από ιδιώτες.
defacer Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Η διαφορά είναι δηλαδή στα γλυκαντικά μέσα τα οποία όμως έχουν ένα κοινό.. ειναι γλυκά.. άρα είναι το ίδιο.. Σωστά. Όπως και όλα τα μυρωδικά είναι μυρωδικά, άρα είναι το ίδιο. Από αύριο άνηθο στη χωριάτικη και ρίγανη στο τζατζίκι και αν μου πειτε ότι καταλαβαίνετε διαφορά, double blind δοκιμή ΤΩΡΑ muthafuckas. Αγορίνα σίγουρα πας καλά; 3
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτό που λες μπορεί να έγινε για 10002 υποκειμενικούς ή συγκιριακούς λόγους. Απο το απλά να έτυχε και να σου φάνηκε μέχρι το να ήταν μπόμπα το άλλο ποτό... Αυτό που είπα εγώ (ότι η βοτκα ειναι νερό με αλκοολ http://www.enca.com/what-actually-inside-vodka)ισχύει για όλες τις βότκες Μπόμπα δεν ήταν σίγουρα. Το γεγονός να έχουν όντως διαφορετική γεύση το προσπερνάς επειδή...
louilouiCK Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Σωστά. Όπως και όλα τα μυρωδικά είναι μυρωδικά, άρα είναι το ίδιο. Από αύριο άνηθο στη χωριάτικη και ρίγανη στο τζατζίκι και αν μου πειτε ότι καταλαβαίνετε διαφορά, double blind δοκιμή ΤΩΡΑ muthafuckas. Αγορίνα σίγουρα πας καλά; ότι νάναι χρησιμοποιείς λογοπαίγνια... ειναι ακριβώς υποκατάστατο της ζάχαρης τι δεν καταλαβαίνεις αλλιώς θα βάζανε μέλι ή κάτι άλλο Μπόμπα δεν ήταν σίγουρα. Το γεγονός να έχουν όντως διαφορετική γεύση το προσπερνάς επειδή... Έχουν τα ίδια άγευστα συστατικά οπότε δεν παίζει γεύση + καμιά ιδιαίτερη παρασκευή που να προσδίδει γεύση (όπως πχ στο κρασί) + πολύ αλκοολ που την όποια μικροδιαφορά και να είχαν θα την έσβηνε το πολύ οινόπνευμα στα ρουθούνια και λαρύγγι σου. Εκτός αν μιλάμε για βοτκες με γεύσεις και όχι απλές βοτκες.
angmar Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πέρα από τα άρθρα και εκπομπές (που θάβονται με συνοπτικές διαδικασίες), υπάρχουν βίντεο στο γιουτουμπ, από ιδιώτες. Μοιράσου κανένα αξιόπιστο άρθρο λοιπόν, τα βίντεο από "ιδιώτες" άφησέ τα κατά μέρους.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Στις κόκα κόλες εκτός ότι δεν χρησιμοποιούντα ίδια ακριβώς μέσα όξυνσης, στις zero/light οι αναλογίες είναι διαφορετικές και εξίσου και η (πολύ) διαφορετική γεύση. Εκτός και αν για εσένα ο μέτριος καφές έχει την ίδια γεύση με τον γλυκό.
louilouiCK Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Στις κόκα κόλες εκτός ότι δεν χρησιμοποιούντα ίδια ακριβώς μέσα όξυνσης, στις zero/light οι αναλογίες είναι διαφορετικές και εξίσου και η (πολύ) διαφορετική γεύση. Εκτός και αν για εσένα ο μέτριος καφές έχει την ίδια γεύση με τον γλυκό. Φωσφορικό Οξύ και Κιτρικό Οξύ αυτά είναι τα μέσα όξυνσης που γράφει πίσω το 1,5 λίτρο classic που έχω to 1,5 λίτρο light και το 1,5 λιτρο Zero. απλά κάνε το πείραμα που σου είπα πλάκα θα έχει... (και δες και την ταινία που σου είπα) Έχω ένα hell εδώ επίσης και έχει τα ίδια συστατικά + κάτι βιταμίνες αλλά έχει και τον σατανά απο πάνω για να νιώθω πως θα γίνει και εγώ δαιμόνιος όταν το πίνω α έχει και τυρίνη ένα άγευστο υλικό που προκαλεί εμφράγματα σε μεγάλες ποσότητες
defacer Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ότι νάναι χρησιμοποιείς λογοπαίγνια... ειναι ακριβώς υποκατάστατο της ζάχαρης τι δεν καταλαβαίνεις αλλιώς θα βάζανε μέλι ή κάτι άλλο Αυτό το "είναι ακριβώς υποκατάστατο" είναι επιστημονικός ορισμός έτσι; Τεσπα δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο, απο δω και πέρα τη ζημιά στη μούρη σου την κάνεις μόνος σου.
louilouiCK Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτό το "είναι ακριβώς υποκατάστατο" είναι επιστημονικός ορισμός έτσι; Τεσπα δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο, απο δω και πέρα τη ζημιά στη μούρη σου την κάνεις μόνος σου. ναι το υποκατάστατο ειναι επιστημονικός όρος και επίσης ειναι ο λόγος που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο αυτές οι ουσίες εξ αρχής αν σήμερα το ανακάλυψες you are welcome πάντως δεν ειναι κάνα μυστικό η ασπαρτάμη 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 H light συγκριτικά με τη zero έχει λίγο πιο πικρή γεύση.
louilouiCK Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 H light συγκριτικά με τη zero έχει λίγο πιο πικρή γεύση. Η ασπαρτάμη φταίει
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Από το site της κόκα κόλα http://www.coca-colaproductfacts.com/en/coca-cola-products/diet-coke/ http://www.coca-colaproductfacts.com/en/coca-cola-products/coca-cola-zero/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα