Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 10:26 ΜΜ, agamoi-thytai είπε

Πατρα - Ριο έχουμε κάτι της προκοπής ; 

Τα γνωστά ζαχαροπλαστεία είναι χάλια κι ας λένε ότι θέλουν.

Gelatino

Τριών Ναυάρχων μεταξύ Μαιζώνος κ Κορίνθου

 

  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alekan77 είπε

Gelatino

Τριών Ναυάρχων μεταξύ Μαιζώνος κ Κορίνθου

Θα περάσω να δοκιμάσω.

Επεξ/σία από agamoi-thytai
Δημοσ.
20 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Τρως μια μπάλα περίπου αν θέλεις 2 φορές την ημέρα,η παγωτομηχανη θα σου βγάλει περίπου 650 - 700 γρ καθαρού παγωτού.

Αυτές οι δυο μπαλες που τρως την ημερα πόση περιπου ζαχαρη εχουν?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου βάλτε φυτίλια τώρα... Καμία πρόταση για παγωτομηχανή;

Δημοσ.

Εγω 3-4 φορες εφτιαξα και δε με ικανοποιησε το αποτελεσμα (δεν ξερω αν εφταιγαν οι συνταγες)

Ειναι και λιγο βασανο 

Βαλε το δοχειο να παγωνει φτιαξε το μιγμα και αν σου πετυχει θα εχεις μονο μια γευση και το πιθανοτερο με κρυσταλακια   

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι φθηνές παγωτομηχανές που πρώτα βάζεις το δοχείο τους να παγώσει,  μετά ρίχνεις τα υλικά σε αυτό για να γίνει η πρόσμιξη και τέλος ξαναβάζεις το δοχείο στο ψυγείο ΔΕΝ είναι και ότι καλύτερο για σπιτικό παγωτό. (δοκιμασμένο)
Προτιμήστε τις μηχανές που έχουν ενσωματωμένη την συσκευή που παγώνει το δοχείο πρόσμιξης ΑΛΛΑ εκεί τα χρήματα ξεφεύγουν.

Το μυστικό είναι ότι το μίγμα του παγωτού πρέπει να ανακατεύεται σιγά σιγά ΚΑΙ συνεχώς όσο αυτό παγώνει προκειμένου να γίνει αφράτο και να μοιάζει μετά με το παγωτό που πέρνουμε από έξω. ;)
 

 

 

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dpolal είπε

Οι φθηνές παγωτομηχανές που πρώτα βάζεις το δοχείο τους να παγώσει,  μετά ρίχνεις τα υλικά σε αυτό για να γίνει η πρόσμιξη και τέλος ξαναβάζεις το δοχείο στο ψυγείο ΔΕΝ είναι και ότι καλύτερο για σπιτικό παγωτό. (δοκιμασμένο)
Προτιμήστε τις μηχανές που έχουν ενσωματωμένη την συσκευή που παγώνει το δοχείο πρόσμιξης ΑΛΛΑ εκεί τα χρήματα ξεφεύγουν.

Το μυστικό είναι ότι το μίγμα του παγωτού πρέπει να ανακατεύεται σιγά σιγά ΚΑΙ συνεχώς όσο αυτό παγώνει προκειμένου να γίνει αφράτο και να μοιάζει μετά με το παγωτό που πέρνουμε από έξω. ;)
 

Δηλαδή πόσο πάει το μαλλί για αυτές που λες; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 26ska είπε

Έχεις κάποια από αυτές; Αξίζει; 

Όχι, είχαμε πάρει πριν από χρόνια μία από τις αρκετά φθηνότερες, 45 ευρώ είχαμε δώσει τότε, αλλά απογοητευτήκαμε από την απόδοση και την παρατήσαμε.
Την χάρισε η γυναίκα μου σε κάποια γνωστή πριν από δύο χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα πράγματα θέλουν υπομονή και ψάξιμο αν σ'ενδιαφερει να βγάλεις κάτι ποιοτικό.

Εγώ εχω όπως είπα την παγωτομηχανη του Lidl και προλαβαίνω να βγάλω 2 γεύσεις εννοείται χωρίς κρυσταλλακια..

Την βάζει καθε χρόνο το lidl το μόνο αρνητικό είναι ο θόρυβος που κάνει.

Η μεθοδολογία είναι η εξής.

βαζεις τον κάδο 24 ώρες στην κατάψυξη μέσα σε μια πλαστική σακούλα για να μην πιάσει πάγο.

Φτιάχνεις το μείγμα με τα υλικά όλα από το ψυγείο, π.χ κρέμα γάλακτος γαλα κλπ.

Όταν είναι έτοιμο το μείγμα και αφού το δοκιμάσεις και σου αρέσει εννοείται

βγάζεις τον κάδο και στήνεις την μηχανή την βάζεις να γυρίζει άδεια και ρίχνεις το μείγμα μεσα απο την τρύπα που έχει.

σε 20 με 30 λεπτά το μείγμα είναι έτοιμο να το βάλεις σε ένα δοχείο στην κατάψυξη.

Εγώ συνήθως φτιάχνω την κρέμα με τα μπισκότα και φτιάχνω δυο δόσεις,στην μισή ρίχνω τα θρυμματισμένα μπισκότα στο τελευταίο γύρισμα,και στο αλλο μισό προσθέτω μερεντα για πραλίνα που αρέσει στην γυναίκα.. επίσης εχω σιρόπια καραμέλα σοκολάτα κλπ που τα ρίχνω στο τέλος στο δοχείο του ανακατεύω ελάχιστα με ένα πιρούνι να κάνει επίπεδα.

Υπάρχουν και σιρόπια γεύσεων που τα βάζεις απο την αρχή για να δώσεις γεύση στην βάση κρέμας αν θέλεις.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Όλα τα πράγματα θέλουν υπομονή και ψάξιμο αν σ'ενδιαφερει να βγάλεις κάτι ποιοτικό.

Εγώ εχω όπως είπα την παγωτομηχανη του Lidl και προλαβαίνω να βγάλω 2 γεύσεις εννοείται χωρίς κρυσταλλακια..

Την βάζει καθε χρόνο το lidl το μόνο αρνητικό είναι ο θόρυβος που κάνει.

Η μεθοδολογία είναι η εξής.

βαζεις τον κάδο 24 ώρες στην κατάψυξη μέσα σε μια πλαστική σακούλα για να μην πιάσει πάγο.

Φτιάχνεις το μείγμα με τα υλικά όλα από το ψυγείο, π.χ κρέμα γάλακτος γαλα κλπ.

Όταν είναι έτοιμο το μείγμα και αφού το δοκιμάσεις και σου αρέσει εννοείται

βγάζεις τον κάδο και στήνεις την μηχανή την βάζεις να γυρίζει άδεια και ρίχνεις το μείγμα μεσα απο την τρύπα που έχει.

σε 20 με 30 λεπτά το μείγμα είναι έτοιμο να το βάλεις σε ένα δοχείο στην κατάψυξη.

Εγώ συνήθως φτιάχνω την κρέμα με τα μπισκότα και φτιάχνω δυο δόσεις,στην μισή ρίχνω τα θρυμματισμένα μπισκότα στο τελευταίο γύρισμα,και στο αλλο μισό προσθέτω μερεντα για πραλίνα που αρέσει στην γυναίκα.. επίσης εχω σιρόπια καραμέλα σοκολάτα κλπ που τα ρίχνω στο τέλος στο δοχείο του ανακατεύω ελάχιστα με ένα πιρούνι να κάνει επίπεδα.

Υπάρχουν και σιρόπια γεύσεων που τα βάζεις απο την αρχή για να δώσεις γεύση στην βάση κρέμας αν θέλεις.

και το αποτελεσμα?μοιαζει καθολου με με παγωτο ζαχαροπλαστειου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...