Neg Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τόσο easy που για να ανοίξεις τα δεδομένα πρπει να πας στις ρυθμίσεις. Γιατί όπως είναι γνωστό όσοι δίνουν 800€ για ένα Smartphone ξύνουν κάρτες για να φορτώσουν μονάδες και ελάχιστα MB ώστε να χρειάζεται να ανοιγοκλείνουν τα δεδομένα. Γιατί στην τελική τι το χρειάζεσαι το ίντερνετ σε ένα Smartphone το 2017 όπου 95% της συσκευής λειτουργεί με αυτό. 9
keysmith Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μπα αν είναι να αφήσω το android θα πάρω "χαζό nokia" Πέρα από την πλάκα, οι χρήστες android δυσκολεύονται να αφήσουν "ελευθερίες" που τις θεωρούν δεδομένες. Οι περισσότεροι χρήστες iphone μάλλον δεν γνώρισαν ή δεν εκτίμησαν αυτές τις ελευθερίες. Κατα τα άλλα μια χαρά είναι τα iphone αν παραβλέψεις την συνδεσιμότητα και την "ελευθερία" διαχείρισης της πληροφορίας. Βάλε και τον παράγοντα (εξωφρενική) τιμή και δεν βλέπω λόγο να πάς σε iphone. 16
nightwalker1990 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 android δεν αλλαζω... Ειχα iphone πανω απο 2 χρονια. Δεν ευχαριστηθηκα σχεδον τπτ.. Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις.. Δυσκολα θ'αλλαξω πλατφορμα στο μελλον. 3
Philippe Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Άλλη μια πιο πρόσφατη χρειάστηκε να στείλω ένα zipάκι σε συνάδελφο με φρεσκοαγορασμένο iphone 6plus (που τον είχα δίπλα μου..) και κατέληξα να το στείλω με email.. Τελικά το πήρε, αλλά για να το ανοίξει έπρεπε να αγοράσει το κατάλληλο app (τουλάχιστον έτσι μου είπε, είναι και λίγο noubas). Σκέτη ταλαιπωρία Άσε που τον κορόίδευα με το 6 plus που ήταν σαν τηγάνι με αυτά τα bezels και είχε μόνο 5.5". Τότε είχα ένα 6ίντσο και ήταν πιο μικρό.. Don't get me wrong.. Όταν βγει το OLED με την διπλή κάμερα θα το αγοράσω! Μήπως ρίξω καμιά γκόμενα.. Δεν την έχουμε όλοι μεγάλη, τι να κάνουμε 2
Manos Petrucci Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ποιος ο λόγος να πας από μια συσκευή που κάνει 150€ σε μία που ξεκινάει από τα 400€ ενώ θα κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο; 3
username-taken Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μια φορά μου ζήτησε ένας μπάρμπας να κατεβάσω και να του βάλω συγκεκριμένο τραγούδι για ringtone στο iphone του και μετά από 5-6 ώρες τα παράτησα (αφού τελικά κατάλαβα ότι είναι κλειδωμένα τα πάντα στο μπ@$&)! Απλό δεν είναι, γιατί πρέπει να είναι ως τα 30 δεύτερα μαξ. και σε .m4r (που δεν είναι τπτ άλλο από ένα m4a σε AAC). Αφού πουλάνε ringtones από το iTunes, θα αφήνανε έτσι εύκολα να βάλεις ότι θες; AAAAX ρε βλακπέρι που έπαιρνες ότι ήθελα, ακόμη και MIDI 2
Simos805 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Άλλη μια πιο πρόσφατη χρειάστηκε να στείλω ένα zipάκι σε συνάδελφο με φρεσκοαγορασμένο iphone 6plus (που τον είχα δίπλα μου..) και κατέληξα να το στείλω με email.. Τελικά το πήρε, αλλά για να το ανοίξει έπρεπε να αγοράσει το κατάλληλο app (τουλάχιστον έτσι μου είπε, είναι και λίγο noubas). Σκέτη ταλαιπωρία  Ταλαιπωρία ειναι τα χαζοκολήματα και οι κακοσχεδιασμένες εφαρμογές του android... Βέβαια ο καθέανς έχει διαφορετικές ανάγκες. Πχ για μενα το να έχω κατεβεσμένη μια εφαρμογή file manager που να ανοίγει zip κλπ για αν και όποτε το χρειαστώ, δεν είναι πρόβλημα.
koeltzakoatl Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 η δική μου εμπειρία, κάτοχος ios που προσπάθησα 3 φορές να γυρίσω σε android και δεν μου βγήκε: πολλά android flavors ανάλογα με τον κατασκευαστή unregulated store υπερβολικό bloatware (όταν πήρα sony μου έλεγαν γιατί πήρες sony, πάρε samsung, μετά γιατί πήρες samsugn) σταδιακή αφαίρεση λειτουργιών (ράδιο, sd, IR, αποσπώμενη μπαταρία που ήταν τα πλεονεκτήματα) root και εταιρική χρήση == no go πλέον μιας και συνεχώς σε εταιρικά περιβάλλοντα δεν είναι αποδεκτό θολό καθεστώς update: ναυαρχίδες και δεν υποστηρίζονται οι νέες εκδόσεις του λογισμικού, ή δεν ξέρεις για πόσο θα υποστηρίζονται σύγχυση με τα κινέζικα τηλέφωνα (international version, world edition, GSM bands, εγγυήσεις, παρα-εισαγωγές, κτλ.) σταδιακά τα τηλέφωνα γίνονταν αργά στην απόκριση, χωρίς να αυξάνεται ο όγκος των εργασιών στάνταρ reboot 1-2 φορές την εβδομάδα απομείωση της εμπορικής αξίας του τηλεφώνου και δυσκολία μεταπώλησης (εκτός συγκεκριμένων ναυαρχίδων) σίγουρα δεν στέλνεις τραγούδια με bluetooth, ή δεν μπορείς να αλλάξεις skins αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ αυτούς τους περιορισμούς έναντι των προηγούμενων. το κόστος είναι υποκειμενικό για τον καθένα, οπότε δεν το βάζω στην εξίσωση. άλλωστε, οι τιμές έναρξης είναι αντικειμενικά παραπλήσιες και κάθε αγορά προσαρμόζεται αντίστοιχα. 9
Neg Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μπα αν είναι να αφήσω το android θα πάρω "χαζό nokia" Πέρα από την πλάκα, οι χρήστες android δυσκολεύονται να αφήσουν "ελευθερίες" που τις θεωρούν δεδομένες. Οι περισσότεροι χρήστες iphone μάλλον δεν γνώρισαν ή δεν εκτίμησαν αυτές τις ελευθερίες. Κατα τα άλλα μια χαρά είναι τα iphone αν παραβλέψεις την συνδεσιμότητα και την "ελευθερία" διαχείρισης της πληροφορίας. Βάλε και τον παράγοντα (εξωφρενική) τιμή και δεν βλέπω λόγο να πάς σε iphone. Μέχρι στιγμής ας μαζέψουμε τα σχόλια των αναγνωστών γιατί δεν γουστάρουν το iPhone. - Δεν μπορούν να στέλνουν Ringtones μέσω BT - Η τιμή - Δεν μπορούν να κλείνουν τα δεδομένα εύκολα γιατί θέλουν να το χρησιμοποιούν όπως ένα καρτοκινητό (βλέπε No. 2) - Δεν μπορούν να κατεβάσουν παράνομα μουσική εύκολα μέσα από την συσκευή - Δεν έχουν "ελευθερία" να αλλάζουν Themes - Δεν έχουν την ελευθερία της πληροφορίας; What? - Η τιμή .... .. - Η Τιμή α και η τιμή. 13
Simos805 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ποιος ο λόγος να πας από μια συσκευή που κάνει 150€ σε μία που ξεκινάει από τα 400€ ενώ θα κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο; 1) Υπάρχουν και android συσκευές με 900€...2) Το ότι με μια συσκευή των 150€ θα κάνεις ακριβώς τα δια πράγματα που θα κανεις με μια συσκευή των 400€+ με ξεπαιρνάει... 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μην λέμε οτι θέλουμε στο android είναι drag and drop δηλαδή 2 δευτερόλεπτα. 3
uesugi1989 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αγαπητή Apple, προτιμάμε το android για τον ίδιο λόγο που προτιμάμε και τα pc από τις κονσόλες. Μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, όπως γ@$%μένα το θέλουμε, χωρίς να δίνουμε λόγαριασμό σε κανένα και χωρίς overpriced συσκευές και paywalls 8
keysmith Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέχρι στιγμής ας μαζέψουμε τα σχόλια των αναγνωστών γιατί δεν γουστάρουν το iPhone. - Δεν μπορούν να στέλνουν Ringtones μέσω BT - Η τιμή - Δεν μπορούν να κλείνουν τα δεδομένα εύκολα γιατί θέλουν να το χρησιμοποιούν όπως ένα καρτοκινητό (βλέπε No. 2) - Δεν μπορούν να κατεβάσουν παράνομα μουσική εύκολα μέσα από την συσκευή - Δεν έχουν "ελευθερία" να αλλάζουν Themes - Δεν έχουν την ελευθερία της πληροφορίας; What? - Η τιμή .... .. - Η Τιμή α και η τιμή. Ελευθερία διακίνησης της πληροφορίας.. τα data που χρειάζεσαι. Να τα βγάλεις από το τηλέφωνο σε άλλο πράγμα (πχ PC) ή να βάλεις άλλα data που κάπου (pc, άλλο mobile) και θέλεις μέσα στο iphone. Αναφέρομαι σε πράγματα από επαφές, βίντεο και μουσική και τι format είναι αυτό storage mode κτλ, δεν έχεις ακούσει τίποτα; ή δεν ξέρεις πόσο εύκολα γίνονται σε αυτά σε android? Το iphone είναι ένα κλουβί! Μία φυλακή! Και βάζεις ή βγάζεις δωροδοκώντας τους φύλακες.. Υ.Γ. Βάλε και ότι πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να ΜΗΝ έχεις όλα αυτά να και η τιμή! 4
Simos805 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μην λέμε οτι θέλουμε στο android είναι drag and drop δηλαδή 2 δευτερόλεπτα. Αν έχεις οργανωμένη βιβλιοθήκη μουσικής στον υπολογιστή σου και έχεις ως Player το iTunes ο οποίος είναι από τους καλύτερους music players τότε είσαι άνετος με το iPhone σου πατώντας ένα Sync.Αν απλά θες να έχεις χύμα τραγούδια ότι να 'ναι στο κινητό σου χωρις να τα έχεις στον υπολογιστή, τότε πιστεύω απλά το iPhone δεν είναι για σένα, μιας και η λογική του iOS είναι η εξής: έχω την μουσική βιβλιοθήκη μου ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ στον υπολογιστή (για να την ακούω πχ από τα High-End ηχεία μου), και όποια από αυτα τα τραγούδια (ή και όλα) επιλέγω να τα περάσω στο κινητό μου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα