Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως βλεπω στο υποδειγμα συμπληρωσης της αιτησης, στην καρτελα που καταχωρουμε μια - μια τις παρεμβασεις, υπαρχουν μονο 5 σειρες για καταχωρηση.

Αν εχουμε παραπανω παρεμβασεις, επιλεγουμε (+προσθηκη) για να προστεθουν κι αλλες σειρες? 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Οπως βλεπω στο υποδειγμα συμπληρωσης της αιτησης, στην καρτελα που καταχωρουμε μια - μια τις παρεμβασεις, υπαρχουν μονο 5 σειρες για καταχωρηση.

Αν εχουμε παραπανω παρεμβασεις, επιλεγουμε (+προσθηκη) για να προστεθουν κι αλλες σειρες? 

Ναι. Επίσης, αν δεν το γνωρίζεις... οι παρεμβάσεις (το κομμάτι της περιγραφής) είναι σε drag menu. Διαλέγεις την σωστή.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2020 στις 2:19 ΜΜ, Diinekis21 είπε

Ένα γραφείο μάλιστα μου ζήτησε και κωδικούς taxisnet!

κι εμενα μου το εχουν ζητησει για να μπαινουν στην πλατφορμα και να βαλουν τα στοιχεια και να κανουν αυτη την αιτηση. λεω να μην τουσ δωσω σωστα; εχω ηδη κανει εγγραφη οταν ανοιξε το demo, αν θελει το γραφειο να βαλει στοιχεια η να κανει αιτηση υπαρχει τροπος χωρις να δωσω κωδικους; τι μπορει να γινει να πηγαινω απο εκει να κανω συνδεση και μετα αυτοι να κανουν τη δουλεια τους; και υπαρχει κατι που πρεπει να γινει στις σελιδες που ειναι προσβασιμες αυτη τη στιγμη(δεν ξερω αν ενα γραφειο εχει προσβαση και σε αλλες σελιδες για να δηλωσει στοιχεια μου/του ακινητου) πριν ανοιξει η πλατφορμα στην περιοχη μου; τα στοιχεια του συμβουλου εργου πρεπει να ειναι συμπληρωμενα για την αιτηση η αρκει να διαλεξω ναι εκει που λεει αν θα χρησιμοποποιηθει συμβουλος εργου;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Ναι. Επίσης, αν δεν το γνωρίζεις... οι παρεμβάσεις (το κομμάτι της περιγραφής) είναι σε drag menu. Διαλέγεις την σωστή.

Το κοστος για καθε παρεμβαση βγαινει αυτοματα απο το συστημα η το καταχωρουμε εμεις?

Για καθε καταχωρηση {εδω αλλα και στις αλλες στηλες} ακομα και με κοπυ παστε, θελει {εντερ} η πατωντας στο τελος αποθηκευση τα παιρνει αυτοματα? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Evaggelos1 είπε

Το κοστος για καθε παρεμβαση βγαινει αυτοματα απο το συστημα η το καταχωρουμε εμεις?

Για καθε καταχωρηση {εδω αλλα και στις αλλες στηλες} ακομα και με κοπυ παστε, θελει {εντερ} η πατωντας στο τελος αποθηκευση τα παιρνει αυτοματα? 

Ευχαριστω.

Μπορείς να κάνεις copy+paste παντού, όμως πρόσεξε γιατί εμένα για κάποιο λόγο (ας μην κρυβόμαστε είναι άσχετοι οι άνθρωποι ...ακόμα και εγώ που έχω μόνο κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις προγραμματισμού θα το έφτιαχνα καλύτερα το σύστημα!) δεν έπιασε στις παρεμβάσεις και απο'κει που έκανα copy+paste πες 130.20 τετραγωνικά και 1300.30 ευρώ βγήκαν 13020 τετραγωνικά και 130030 ευρώ.

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Μπορείς να κάνεις copy+paste παντού, όμως πρόσεξε γιατί εμένα για κάποιο λόγο (ας μην κρυβόμαστε είναι άσχετοι οι άνθρωποι ...ακόμα και εγώ που έχω μόνο κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις προγραμματισμού θα το έφτιαχνα καλύτερα το σύστημα!) δεν έπιασε στις παρεμβάσεις και απο'κει που έκανα copy+paste πες 130.20 τετραγωνικά και 1300.30 ευρώ βγήκαν 13020 τετραγωνικά και 130030 ευρώ.

Βοηθησε με σε αυτο σε παρακαλω, αν θυμασε. Σε ΚΑΘΕ καταχωρηση, θελει ΕΝΤΕΡ?   Η με το ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ στο τελος της καρτελας θα τα παρει? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sanjuro είπε

αυτο φοβομουν κι εγω. αν εισαγεις εσυ τα νουμερα βαζει μονο του το προγραμμα τις τελειες για χιλιαδες κι εσυ απλα βαζεις τα κομματα για τις υποδιαστολες(δεκαδικα); λεπτομερεια θα μου πεις αλλα πρεπει να προβλεψουμε και την πιο απιθανη χαζομαρα που μπορει να μας προκυψει.

και δεν μπορουσαν να βρουν ενα τροπο για να περνα αιτηση ενα γραφειο χωρις κωδικους ταξισνετ του πελατη; οι κωδικοι ταξισνετ ειναι σαν τους κωδικους τραπεζας δεν ειναι για να τους δινουμε σε καθε συνεργατη

και μια ερωτηση για το Α ΠΕΑ. αυτο ειναι προαπαιτουμενο για την αιτηση οποτε οταν το εκδιδει ο ενεργειακος επιθεωρητης τον πληρωνω και μου κοβει αποδειξη σωστα; αν γινη δεκτη η αιτηση στο εξοικονομω που καταθετει τα λεφτα το προγραμμα, στο λογαριασμο μου(ωφελουμενος) η καπου αλλου;

• Like 2
Δημοσ.

Ένα γραφείο που έχει - ας πούμε - 60 υποθέσεις, ποια θα πρωτοεισάγει όταν ανοίξει το σύστημα?  Και πόσες θα προλάβει να εισάγει?  Δύο?  Τρεις?  Πέντε?  Οι υπόλοιπες 55 τι θα γίνουν?

Οπότε είναι σαφώς καλύτερα να προσπαθήσετε μόνοι σας να κάνετε την αίτηση ή με κάποιον γνωστό που το κατέχει λίγο παραπάνω - έτσι, για να υπάρχει και ένα δεύτερο ζευγάρι μάτια να την τσεκάρει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, idefixius είπε

Ένα γραφείο που έχει - ας πούμε - 60 υποθέσεις, ποια θα πρωτοεισάγει όταν ανοίξει το σύστημα?  Και πόσες θα προλάβει να εισάγει?  Δύο?  Τρεις?  Πέντε?  Οι υπόλοιπες 55 τι θα γίνουν?

Οπότε είναι σαφώς καλύτερα να προσπαθήσετε μόνοι σας να κάνετε την αίτηση ή με κάποιον γνωστό που το κατέχει λίγο παραπάνω - έτσι, για να υπάρχει και ένα δεύτερο ζευγάρι μάτια να την τσεκάρει.

Η ενεργειακή επιθεωρήτρια μου πέρασε μηδέν (0) αιτήσεις. Ούτε πρώτη αν είχε την δικιά μου δεν θα την πέρναγε. Οι μηχανικοί δεν είναι ούτε προγραμματιστές, ούτε γραμματείς, ούτε κάνουν data entry, ούτε απαραίτητα το έχουν πολύ με την τεχνολογία. Δεν φταίνε, μηχανικοί είναι οι άνθρωποι δεν πρέπει να μάθουν τυφλό σύστημα κλπ για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτό όμως παίζει τον ρόλο του.

Εγώ την πέρασα αλλά λες και με κυνηγάγανε να με σκοτώσουν (απ'το άγχος) και έκανα σοβαρά λάθη. Τώρα σε περιοχές που είναι πιο λάσκα όπως ήταν τα Ιώνια νησιά μπορεί να προλαβαίνει κανείς να περάσει και 5-6.

Σε πια περιοχή είσαι εσύ;;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, idefixius είπε

Τα γραφεια οπως ανεφερα και σε προηγουμενη σελιδα, αναθετουν σε γνωστους, φιλους, συναδελφους, (βλεπε αναρτησεις στο facebook για αγγελια ευερεσης ατομων για πληκτρολογηση) την πληκτρολογηση, δινοντας τους ετοιμα τα στοιχεια και το εντυπο παρεμβασεων. Οπως προανεφερα, η αδερφη μου που ειναι ασχετη με το αντικειμενο, μεσα σε μια μερα δουλεψε το demo και την επομενη εκανε 2 αιτησεις, προλαβαινοντας να εγκρινει την μια. Εναντι αμοιβης εννοειται. 

Εγω προσωπικα θα παω στο γραφειο του μηχανικου και θα κανω την αιτηση εκει και αν κολλησω καπου θα μου το διορθωσει επι τοπου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, didaskalop είπε

Και εμένα μου είπε η μηχανικός οτι του χρόνου θα με βάλει να κάνω αιτήσεις επί πληρωμή! 😝

Δεν αξίζει το άγχος τα 25-50ευρώ. Εγώ δεν θα το έκανα, δεν ξέρω αν θα το έκανα ούτε για φίλο.

6 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Εγω προσωπικα θα παω στο γραφειο του μηχανικου και θα κανω την αιτηση εκει και αν κολλησω καπου θα μου το διορθωσει επι τοπου. 

Αυτό αν γίνεται (γιατί είμαστε και σε εποχή κοβιντ ή/και μπορεί να μην υπάρχει χώρος στο γραφείο κλπ ) τότε είναι το καλύτερο σίγουρα.

Εγώ αντ'αυτού είχα δίπλα μου εκτυπωμένα Ε9,Ε1,λογαριασμό δεη κλπ για να τσεκάρω απευθείας αν κάτι πάει στραβά.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Η ενεργειακή επιθεωρήτρια μου πέρασε μηδέν (0) αιτήσεις. Ούτε πρώτη αν είχε την δικιά μου δεν θα την πέρναγε. Οι μηχανικοί δεν είναι ούτε προγραμματιστές, ούτε γραμματείς, ούτε κάνουν data entry, ούτε απαραίτητα το έχουν πολύ με την τεχνολογία. Δεν φταίνε, μηχανικοί είναι οι άνθρωποι δεν πρέπει να μάθουν τυφλό σύστημα κλπ για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτό όμως παίζει τον ρόλο του.

Εγώ την πέρασα αλλά λες και με κυνηγάγανε να με σκοτώσουν (απ'το άγχος) και έκανα σοβαρά λάθη. Τώρα σε περιοχές που είναι πιο λάσκα όπως ήταν τα Ιώνια νησιά μπορεί να προλαβαίνει κανείς να περάσει και 5-6.

Σε πια περιοχή είσαι εσύ;;

Eγώ είμαι Δυτική Μακεδονία αλλά έχω ενταχθεί ήδη από το 1ο εξοικονομώ - τότε που τα πράγματα ήταν πιο απλά και όλα γίνονταν χειροκίνητα 😀

Βλέπω όμως από τους συναδέρφους μου μηχανικούς τι ζόρι τραβάνε με το πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Sanjuro said:

Δεν αξίζει το άγχος τα 25-50ευρώ. Εγώ δεν θα το έκανα, δεν ξέρω αν θα το έκανα ούτε για φίλο.

Καλά ναι δεν διαφωνώ...αλλά απο την άλλη δεν ειναι και ιδιαίτερα αγχωτικό όταν δεν πρόκειται για εσένα.Ίσως να είναι και καλύτερα άμα λείπει αυτός ο παράγοντας. 

Αυτό πάντως που θεωρώ οτι επιτάχυνε για μένα την διαδικασία ήταν το εξής (εκτός απο την πληρότητα των στοιχείων): 

α)είχα ετοιμάσει ένα excel με όλα τα χρονοβόρα πεδία (ονοματεπώνυμα, ατακ, αριθμούς ΠΕΑ, αριθμό ΔΕΗ, προτεινόμενες παρεμβάσεις κλπ) και είχα χωρίσει την οθόνη στα 2. Στο 75% αριστερά ο browser και δεξια στο υπόλοιπο το excel.

β)Χρήση πλήκτρων:  tab για μετακίνηση στα πεδία, και ctrl-c / ctrl-v για copy paste απο το excel των πεδίων . Το εύκολα πχ διεύθυνση χειροκίνητα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...