CaMp3on Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά γνωρίζει κανένας σε ποια φάση κάνω αίτηση για φυσικό αέριο; Μπορώ και τώρα;
lak10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά έχει ολοκληρωθεί το εξοικονομώ του 2019 για μένα το θέμα είναι ότι τα λεφτά των προμηθευτών φαίνονται δεσμευνα από την Παρασκευή στον λογαριασμό μου στην eurobank ποτέ θα φύγουν τα λεφτά για να πληρωθούν;
Angela09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Θέλουν να μπουμε στο προγραμμα Εξοικονομώ όλοι μαζί σαν πολυκατοικια;. .. Γίνεται ; τι ακριβώς πρεπει να ακολουθήσει.... Εγώ θα ήθελα να μπω μόνη μ στο σπίτι μ, μπορώ να αποχωρήσω ; και να κάνουν οι υπόλοιποι μόνοι τους ; τι χαρτιά χρειάζονται για την μια και για την άλλη επιλογή ;;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Angela09 είπε Θέλουν να μπουμε στο προγραμμα Εξοικονομώ όλοι μαζί σαν πολυκατοικια;. .. Γίνεται ; τι ακριβώς πρεπει να ακολουθήσει.... Εγώ θα ήθελα να μπω μόνη μ στο σπίτι μ, μπορώ να αποχωρήσω ; και να κάνουν οι υπόλοιποι μόνοι τους ; τι χαρτιά χρειάζονται για την μια και για την άλλη επιλογή ;; Κατ αρχήν, ΤΙ έχει αποφασίσει η πολυκατοικία ? Αν αποφασίσει η πολυκατοικία, δεν μπορείς. Ισχύει, ότι για τις υπόλοιπες δαπάνες. Αν πχ η πολυκατοικία ψηφίσει, κατά πλειοψηφία, να αγοράσει κάτι, εσύ μπορείς να αποχωρήσεις ? ΥΓ. Μονή σου, μπαίνεις χωριστά αν εγκριθει η αίτηση σου. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Lousy Offcomer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Angela09 είπε Θέλουν να μπουμε στο προγραμμα Εξοικονομώ όλοι μαζί σαν πολυκατοικια;. .. Γίνεται ; τι ακριβώς πρεπει να ακολουθήσει.... Εγώ θα ήθελα να μπω μόνη μ στο σπίτι μ, μπορώ να αποχωρήσω ; και να κάνουν οι υπόλοιποι μόνοι τους ; τι χαρτιά χρειάζονται για την μια και για την άλλη επιλογή ;; Γίνεται. Αλλά... Πόσα διαμερίσματα? Όσο περισσότερα, τόσο πολυπλοκότερα..
Angela09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 5 διαμερίσματα είμαστε κι εγώ μενω στον τρίτο έχω όροφο διαμέρισμα... Για πες μου σε παρακαλω για να καταλάβω κι εγώ γιατί όσους ρωτάω συνέχεια μου τα αλλάζουν ... Και πες ότι μπαίνουμε σε πολυκατοικια θα παμε στην τιμή για πέντε ή με τα τετραγωνικά του σπιτιου ; ... Γιατί αμα παμε με τα τετραγωνικά θα Αφανιστώ... Αμα δεν επιθυμώ μπορώ να απέχω από όλο αυτό ;και να μην πληρώσω... Σε παρακαλω βοήθησε με... Ευχαριστώ πολυ ! Δια 5 εννοώ
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Angela09 είπε 5 διαμερίσματα είμαστε κι εγώ μενω στον τρίτο έχω όροφο διαμέρισμα... Για πες μου σε παρακαλω για να καταλάβω κι εγώ γιατί όσους ρωτάω συνέχεια μου τα αλλάζουν ... Και πες ότι μπαίνουμε σε πολυκατοικια θα παμε στην τιμή για πέντε ή με τα τετραγωνικά του σπιτιου ; ... Γιατί αμα παμε με τα τετραγωνικά θα Αφανιστώ... Αμα δεν επιθυμώ μπορώ να απέχω από όλο αυτό ;και να μην πληρώσω... Σε παρακαλω βοήθησε με... Ευχαριστώ πολυ ! Ξεκινάμε, από το ΤΙ θέλει να κάνει η πολυκατοικία !!! Ξέρεις ?
Angela09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Αρχικά Μονωση στους τυφλους τοίχους... Ξερεις τι χορηγεί το προγραμμα?
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Angela09 είπε Αρχικά Μονωση στους τυφλους τοίχους... Ξερεις τι χορηγεί το προγραμμα? Τι εννοείς τυφλούς τοίχους ? 2) μιλάς για το τρέχον πρόγραμμα η το ΕΠΟΜΕΝΟ ? Για το επόμενο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ΘΑ παίζει !!!
Angela09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Για το επόμενο που λογικά ανοίγει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να ξέρω ... Και όσο αναφορά για τους τυφλους τοίχους εννοώ αυτους που δεν έχουν μπαλκόνια τους κοινόχρηστους
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Angela09 είπε Για το επόμενο που λογικά ανοίγει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να ξέρω ... Και όσο αναφορά για τους τυφλους τοίχους εννοώ αυτους που δεν έχουν μπαλκόνια τους κοινόχρηστους Σου έγραψα, στην αρχή. Ότι ισχύει για τις υπόλοιπες δαπάνες που αποφασίζει η πολυκατοικία κατά πλειοψηφία, ισχύει και εδώ. Το πρόγραμμα έχει κάποια επιδότηση και τα υπόλοιπα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες πιθανόν βάση χιλιοστών.
Angela09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Και τι χαρτιά θέλουμε αμα μπει η πολυκατοικία;... Είναι δυσκολη διαδικασία ; Αμα θέλω να κάνω μόνη μ την ταρατσα τι χαρτιά θέλω από το συνολο ; Γιατί είναι κοινόχρηστο
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Angela09 είπε Και τι χαρτιά θέλουμε αμα μπει η πολυκατοικία;... Είναι δυσκολη διαδικασία ; Αμα θέλω να κάνω μόνη μ την ταρατσα τι χαρτιά θέλω από το συνολο ; Γιατί είναι κοινόχρηστο Μονή σου, δεν γίνεται. Θα χρειαστεί ενεργειακο πιστοποιητικό κατ αρχήν.
Angela09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν θέλω μπορουν σαν πολυκατοικία να κάνουν μέχρι το δευτερο όροφο κι εγώ να μην συμμετέχω??.... Στο κάτω κάτω δικαιωμα μ είναι, δεν είμαι σε οικονομική ευχέρεια σπουδάζω τα παιδια μ... Πως μπορώ να κινηθώ? Τι χαρτιά χρειάζονται για αυτές τις περιπτωσεις ξέρεις?? Θέλει να παμε σε ΚΕΠ?
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Angela09 είπε Αν δεν θέλω μπορουν σαν πολυκατοικία να κάνουν μέχρι το δευτερο όροφο κι εγώ να μην συμμετέχω??.... Στο κάτω κάτω δικαιωμα μ είναι, δεν είμαι σε οικονομική ευχέρεια σπουδάζω τα παιδια μ... Πως μπορώ να κινηθώ? Τι χαρτιά χρειάζονται για αυτές τις περιπτωσεις ξέρεις?? Θέλει να παμε σε ΚΕΠ? Όταν λέμε για πολυκατοικία, μιλάμε για ολόκληρη. Πόσα διαμερίσματα είναι ? ΟΛΟΙ οι άλλοι θέλουν σίγουρα ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα