Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας διαμερισμα σε πολυκατοικια για αλλαγη κουφωματων οταν ξανανοιξει το εξοικονομω κανει αιτηση ως πολυκατοικια η ως μεμονομενο διαμερισμα ποιο ειναι το αωστο;ευχαριστω

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Γεια σας διαμερισμα σε πολυκατοικια για αλλαγη κουφωματων οταν ξανανοιξει το εξοικονομω κανει αιτηση ως πολυκατοικια η ως μεμονομενο διαμερισμα ποιο ειναι το αωστο;ευχαριστω

Κατά αρχήν το αλλαγή κουφωμάτων δεν πάει ΜΟΝΟ του.

• Like 1
Δημοσ.

Το "σωστο" ειναι να μιλησεις με τους υπολοιπους (σε καποια ΓΣ ισως) και να πεις ενδιαφερομαι για εξοικονομω, ενδιαφερεστε και εσεις;

Αν σου πουν οχι, κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, αν ενδιαφερονται και οι αλλοι κανετε ως πολυκατοικια. Σε καθε περιπτωση (ειτε κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, ειτε ως πολυκατοικια) φερνεις/ετε μηχανικο/ενεργειακο επιθεωρητη να δει το ακινητο και να σας  πει τι πρεπει να γινει. Αφενως πρεπει να τακτοποιηθουν οι οποιες αυθαιρεσιες, αφετερου το προγραμμα απαιτει ανοδο κατα 3 ενεργειακες κατηγοριες. Αλλαγη κουφωματων μονο δεν καλυπτει αυτον το στοχο/ορο.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Το "σωστο" ειναι να μιλησεις με τους υπολοιπους (σε καποια ΓΣ ισως) και να πεις ενδιαφερομαι για εξοικονομω, ενδιαφερεστε και εσεις;

Αν σου πουν οχι, κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, αν ενδιαφερονται και οι αλλοι κανετε ως πολυκατοικια. Σε καθε περιπτωση (ειτε κανεις ως μεμονομενο διαμερισμα, ειτε ως πολυκατοικια) φερνεις/ετε μηχανικο/ενεργειακο επιθεωρητη να δει το ακινητο και να σας  πει τι πρεπει να γινει. Αφενως πρεπει να τακτοποιηθουν οι οποιες αυθαιρεσιες, αφετερου το προγραμμα απαιτει ανοδο κατα 3 ενεργειακες κατηγοριες. Αλλαγη κουφωματων μονο δεν καλυπτει αυτον το στοχο/ορο.

Ναι οκ ενα παραδειγμα εδωσα καθως θα γινουν και αλλες εργασιες.ευχαριστω ωστε να δω τελικα αν θελει και καποιος αλλος η να γινει μονο ατομικα.ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από λογαριασμό ΔΕΗ και οικοδομή άδεια, σε αυτή την φάση πρέπει να ανέβουν κι άλλα δικαιολογητικά; Σε ένα άρθρο ένας μηχανικός ανέφερε ότι ανεβάζουμε σε αυτήν την φάση στοιχεία ταυτοποίησης ε1 ε9 κτηματολόγιο και κάτι ακόμα αν θυμάμαι καλά. Σωστό είναι αυτό ή ανεβάζω ότι μου ζητάει; 

Screenshot_20210303_225505_com.huawei.browser.jpg

Επεξ/σία από george_008
Δημοσ.

οτι σου ζηταει ανεβαζεις, τιποτα αλλο. Εκτος αν κανεις αιτηση για δανειο, οποτε σου ζηταει κι αλλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Κάτοψη τομή τοπογραφικό κάλυψη οικοπέδου ??? 

Προφανώς και όχι.

Αδεια και λογαριασμό μόνο.

Αυτά που λέει ο μηχανικός είναι απ ότι καταλαβαίνω για το επόμενο εξοικονομω. 

την κάτοψη θα την θέλει μάλλον για να βγάλει το ΠΕΑ.

Κάτι αλλά που γράφει δεν καταλαβαίνω που θα τα χρειαστεί ακριβώς.

Σου λέει...

Ας βάλω εγώ και ... Εχει ο θεος 

Εχει και κάτι "νέα" έντυπα που τώρα τα μαθαίνουμε όπως 

Εκκαθαριστικό Ε1 και εκκαθαριστικό Ε2.

ΥΓ Τα στοιχεία ΤΑΠ τα έχει και ο λογαριασμός έναντι.

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, george_008 είπε

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/oikonomia/story/256483/exoikonomo-aytonomo-anoigei-i-platforma-poia-ta-dikaiologitika  αυτό ήταν το άρθρο κι εμένα δεν μου φάνηκαν και πολύ λογικά αυτά που έγραφε 

Αλλο ένα απαράδεκτο ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής που αναδημοσιευει ειδησεογραφικό site και το μόνο που προκαλεί είναι σύγχυση με τις ασυναρτησίες που αναφέρει.

Τι να πει κανείς για τις ειδησιογραφικες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των μεγάλων καναλιών...

Η μόνη πραγματική ενημέρωση που παρεχουν είναι τι ώρα είναι.  Ολα τα άλλα (συνταξιοδοτικα, φορολογικά, μισθολογικά, τεχνικά) προχειρα και συχνά ανακριβή.

• Like 1
Δημοσ.

Τι περιθώριο έχουμε να ανεβάσουμε τα δικαιολογητικά;; Όποιος τα ανέβαζει πρώτος προχωράει μάλλον η αίτηση του πρώτα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, george_008 είπε

Μέχρι 1.4.21 θα είναι ανοιχτό για υποβολή, λογικά όσο πιο γρήγορα τα βάλεις θα γίνει πιο γρήγορα η υπαγωγή. 

Είναι σίγουρο αυτό ?

Ξέρει κανείς τι έγινε στο προηγούμενο πρόγραμμα ?

Δημοσ.

η υπαγωγη εξαρταται απο το αν παιρνεις δανειο η οχι

ιδια κεφαλαια = συνηθως 2-3 βδομαδες αφου ανεβασεις δικαιολογητικα

δανειο = 2-3 βδομαδες αφου υπογραψεις τη συμβαση δανειου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

η υπαγωγη εξαρταται απο το αν παιρνεις δανειο η οχι

ιδια κεφαλαια = συνηθως 2-3 βδομαδες αφου ανεβασεις δικαιολογητικα

δανειο = 2-3 βδομαδες αφου υπογραψεις τη συμβαση δανειου

Στις περιπτώσεις της δανειοδοτησης έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία στο ποσό χρόνο έκανε η τράπεζα να απαντήσει?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Στις περιπτώσεις της δανειοδοτησης έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία στο ποσό χρόνο έκανε η τράπεζα να απαντήσει?

Κι εγω ειμαι στη φαση που εχω ανεβασει ολα τα δικαιολογητικα και τις δανειοδοτησης εχω δηλωσει εγγυητη εχω συμπληρωση οτι κενο υπαρχει.. απλα περιμενουμε να γινει ελεγχος των δικαιολογητικων και να μπει το πρασινο τικ; 

Περα απο τα δικαιολογητικα πατησες καποια αλλη αποστολη/ υποβολη αιτησης ; στην προθεσμια εχει μια κοκκινη ειδοποιηση ακομα ειναι φυσιολογικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...