Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, NikolasdaL said:

υπεγραψες με τι τραπεζα ; κι αν ναι με ποια ; 

Στην Πειραιώς.  Αλλα δεν υπέγραψα ακόμα.  Ειδοποίηση ήρθε. 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, g_f είπε

Στην Πειραιώς.  Αλλα δεν υπέγραψα ακόμα.  Ειδοποίηση ήρθε. 

αυτο λεω κι εγω τεσπα το χασαμε καπου στη πορεια .. μου ρθε αυτο το μαιλ (αυτοματο μηνυμα αμεσως μετα την αποδοχη των όρων της θετικης υπαγωγης )  και εν τελη μου πας οτι δεν ειναι ετοιμη η συμβαση απο παρασκευη δευτερα να ρθειτε να υπογραψετε 
image.png.0d4e9076f27f2451bab62fd6498b3f1d.png

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή ξεκίνησα τις εργασίες του εξοικονομω και επειδή από τις 24 Μαΐου ισχύει ότι για όσες εργασίες δεν απαιτούνται άδεια ή μικρής κλίμακας (στην περίπτωση μου μόνωση στο δωμα, ΦΒ , αντλία θερμότητας και κλιματιστικά) χρειάζεται μια ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού από την πλευρά μου είπα στο μηχανικό να μου βγάλει μια τέτοια βεβαίωση. 

Δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα με την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου. Μην τρεχω τότε για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikucic είπε

Επειδή ξεκίνησα τις εργασίες του εξοικονομω και επειδή από τις 24 Μαΐου ισχύει ότι για όσες εργασίες δεν απαιτούνται άδεια ή μικρής κλίμακας (στην περίπτωση μου μόνωση στο δωμα, ΦΒ , αντλία θερμότητας και κλιματιστικά) χρειάζεται μια ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού από την πλευρά μου είπα στο μηχανικό να μου βγάλει μια τέτοια βεβαίωση. 

Δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα με την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου. Μην τρεχω τότε για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. 

Έχει επιβεβαιωθεί ότι από 01 Ιουλίου, αλλάζει το σύστημα ?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχει επιβεβαιωθεί ότι από 01 Ιουλίου, αλλάζει το σύστημα ?

Ποιο σύστημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ για ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου.

Αυτό δεν το ξέρω.Εγω αυτό που έκανα ήταν να βγάλω ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού ότι οι εργασίες που θα κάνω δεν χρειάζονται άδεια ή ΕΕΜΚ

Με βάση αυτό: 

https://news.b2green.gr/6007/με-ηλεκτρονική-βεβαίωση-μηχανικού-απ

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή υπομονή με τις εργασίες σας.

Υπάρχει κάποιος με αίτηση ειδικής περίπτωσης που να προχώρησε στο στάδιο 6;;

Δημοσ.
Στις 8/6/2021 στις 9:14 ΜΜ, NikolasdaL είπε

αυτο λεω κι εγω τεσπα το χασαμε καπου στη πορεια .. μου ρθε αυτο το μαιλ (αυτοματο μηνυμα αμεσως μετα την αποδοχη των όρων της θετικης υπαγωγης )  και εν τελη μου πας οτι δεν ειναι ετοιμη η συμβαση απο παρασκευη δευτερα να ρθειτε να υπογραψετε 
image.png.0d4e9076f27f2451bab62fd6498b3f1d.png

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αυτό το αυτόματο email ήρθε.

Όπως επίσης ότι, προχθές, δεν είχε έτοιμες τις συμβάσεις η τρ. Πειραιώς και μας παραπέμπτουν απο Δευτέρα.

Αν σήμερα άνοιξε το σύστημά τους και υπέγραψε κανένας ας μας ενημερώσει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/6/2021 στις 11:30 ΜΜ, xaris87 είπε

Καλησπέρα και καλή υπομονή με τις εργασίες σας.

Υπάρχει κάποιος με αίτηση ειδικής περίπτωσης που να προχώρησε στο στάδιο 6;;

6

Ολοκλήρωση καταχώρησης αίτησης 03.α Ειδική περίπτωση αίτησης 06/04/2021 20:37:45  
7 Ολοκλήρωση καταχώρησης αίτησης 03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών 17/05/2021 15:17:58  
8 Ολοκλήρωση καταχώρησης αίτησης 03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών 17/05/2021 15:17:58  
9 Υποβληθείσα 04.α Αίτηση οριστικά υποβληθείσα 18/05/2021 12:42:49  
10 Σε αναμονή υπαγωγής 05. Επιλέξιμη Αίτηση προς Υπαγωγή 18/05/2021 12:42:49

Μέχρι στιγμής τίποτα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakosx είπε

6

Ολοκλήρωση καταχώρησης αίτησης 03.α Ειδική περίπτωση αίτησης 06/04/2021 20:37:45  
7 Ολοκλήρωση καταχώρησης αίτησης 03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών 17/05/2021 15:17:58  
8 Ολοκλήρωση καταχώρησης αίτησης 03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών 17/05/2021 15:17:58  
9 Υποβληθείσα 04.α Αίτηση οριστικά υποβληθείσα 18/05/2021 12:42:49  
10 Σε αναμονή υπαγωγής 05. Επιλέξιμη Αίτηση προς Υπαγωγή 18/05/2021 12:42:49

Μέχρι στιγμής τίποτα...

Από 12/5 και εγώ στην ίδια κατάσταση.

Μήπως υπάρχει κάποια πληροφορία για τον 3ο κύκλο υπαγωγών;;

Δημοσ.
Στις 11/6/2021 στις 9:55 ΠΜ, Dimitris13131313 είπε

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αυτό το αυτόματο email ήρθε.

Όπως επίσης ότι, προχθές, δεν είχε έτοιμες τις συμβάσεις η τρ. Πειραιώς και μας παραπέμπτουν απο Δευτέρα.

Αν σήμερα άνοιξε το σύστημά τους και υπέγραψε κανένας ας μας ενημερώσει.

Υπάρχει ενημέρωση από τράπεζα πειραιώς για τις συμβάσεις? Υπέγραψε κάποιος την δανειακή σύμβαση?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, A3TFSI είπε

Υπάρχει ενημέρωση από τράπεζα πειραιώς για τις συμβάσεις? Υπέγραψε κάποιος την δανειακή σύμβαση?

Εγώ όχι ακόμα...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, A3TFSI είπε

Εθνική όχι. Εντωμενταξεί Εθνική που είχα παρει την προηγούμενη εβδομάδα η τύπισσα πρόλαβε και ανέφερε ότι η Εθνική απαιτεί ασφάλεια πυρός (που δε στέκει νομίζω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...