Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vagosman είπε

Θα με ενδιέφερε εστω και καθυστερημένα να μάθω με τι απασχολείται η σύζυγος σα συνάδελφος. Συγνώμη και για το οφφ.

Ανήκει στη διοίκηση (στην Ελλάδα εννοώντας προφανώς) μιας πολυεθνικής εταιρείας, άμεσα σχετιζόμενης με τον τομέα της ενέργειας. 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω καταλαβει σχετικα με την ΗΤΚ. 

Μενω σε συγκροτημα τριων διοροφων πολυκατοικιων, συνολο 11 διαμερισματα. Ο μηχανικος που θα βρω θα πρεπει να εκδώσει για το διαμερισμα μου μονο η για ολο το συγκροτημα;

Εχω ολα τα απαραιτητα εγγραφα που ζητουνται, μιας και μου τα ειχε ετοιμασε για το προηγουμενο οπου δεν καταφερα να μπω. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Επειδη δεν εχω καταλαβει σχετικα με την ΗΤΚ. 

Μενω σε συγκροτημα τριων διοροφων πολυκατοικιων, συνολο 11 διαμερισματα. Ο μηχανικος που θα βρω θα πρεπει να εκδώσει για το διαμερισμα μου μονο η για ολο το συγκροτημα;

Εχω ολα τα απαραιτητα εγγραφα που ζητουνται, μιας και μου τα ειχε ετοιμασε για το προηγουμενο οπου δεν καταφερα να μπω. 

Απ ότι διαβάζω είναι ανά διηρημενη ιδιοκτησία.  Αρα μάλλον ο καθένας τη δική του συν κάτι έξτρα που αφορά κατανομές δαπανών πολυκατοικίας.

Αλλά καλό  θα ήταν να μας δώσει μια εικόνα κάνας μηχανικός που γράφει στο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Ο μηχανικος που θα βρω θα πρεπει να εκδώσει για το διαμερισμα μου μονο η για ολο το συγκροτημα;

Μόνο για το διαμέρισμα σου. 

1 ώρα πριν, Tommygre είπε

Για την ταυτότητα κτιρίου είναι πολύ περισσότερα τα έγγραφα. Το καλό είναι οτι επιδοτείται αλλά αν ισχύουν οι τιμές που είδα στο link που παρέθεσε ο @ikucic αρκετοί συνάδελφοι δε θα ασχοληθούν με την ΗΤΚ. Επειδή είναι κάτι νέο και πολλά πράγματα είναι αδιευκρίνιστα, θα υπάρξουν αρκετοί θα δυσκολευτούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Ειδικά στις περιπτώσεις τακτοποιήσεων που δεν έχουν γίνει από το μηχανικό που κάνει την ΗΤΚ θα πρέπει να τις ελέγξει εκ νέου γιατί αυτός και μόνο αυτός φέρει την ευθύνη. 

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Μόνο για το διαμέρισμα σου. 

Για την ταυτότητα κτιρίου είναι πολύ περισσότερα τα έγγραφα. Το καλό είναι οτι επιδοτείται αλλά αν ισχύουν οι τιμές που είδα στο link που παρέθεσε ο @ikucic αρκετοί συνάδελφοι δε θα ασχοληθούν με την ΗΤΚ. Επειδή είναι κάτι νέο και πολλά πράγματα είναι αδιευκρίνιστα, θα υπάρξουν αρκετοί θα δυσκολευτούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Ειδικά στις περιπτώσεις τακτοποιήσεων που δεν έχουν γίνει από το μηχανικό που κάνει την ΗΤΚ θα πρέπει να τις ελέγξει εκ νέου γιατί αυτός και μόνο αυτός φέρει την ευθύνη. 

Το καλύτερο ανέκδοτο του άρθρου που παρέθεσα δεν ήταν οι αμοιβές,  ήταν το σχόλιο Σκρεκα "και γω μηχανικός είμαι,  τα λεφτά είναι μια χαρά" . Μου θύμησε την πληρωμή με ρεπό του Χατζηδάκη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, becoming_I είπε

Ειδικά στις περιπτώσεις τακτοποιήσεων που δεν έχουν γίνει από το μηχανικό που κάνει την ΗΤΚ θα πρέπει να τις ελέγξει εκ νέου γιατί αυτός και μόνο αυτός φέρει την ευθύνη. 

Πάλι μάσα για τους ΠΜ 😂

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, becoming_I είπε

Άστα και ήρθε ο καιρός να αλλάξω τάσια στην Πόρσε

αμα ειναι να φορας τασια στη πορσε το χασες το παιχνιδι.. 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikolasdaL είπε

αμα ειναι να φορας τασια στη πορσε το χασες το παιχνιδι.. 😅

Είναι ιστορική ρήση του "μανθου φουστανου "

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ikucic είπε

Είναι ιστορική ρήση του "μανθου φουστανου "

το ξερω αλλα μολις μεγαλωνεις και ακους ενα βιομηχανο να εχει τασια στη πορσε θα επρεπε να ανησυχεις .. παραδοξος μεχρι τωρα που το διαβασα και καταλαβα οτι ηταν απο εκει τωρα το συνειδητοποιησα😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπική εκτίμηση: το νέο εξοικονομω πάει για Δεκέμβριο (για διάφορους λόγους).

- θα πάρουν παράταση οι δηλώσεις. 

- θα καθυστερήσει το πράμα με την ΗΤΚ.

- η προ ανάρτηση του οδηγου έχει καθυστερήσει 1,5 μήνα από τις αρχικές εξαγγελίες. 

- τα παράπονα με τις εξαγγελίες της παρουσίασης του νέου προγράμματος θα είναι πολλά και οι πιέσεις για αλλαγές πολλές.

- εκκρεμούν οι επιτροπές του ΤΤΕ που θα κάνουν την αξιολόγηση των φακέλων των υποψηφίων ιδιοκτητών.

- κάνουν δηλώσεις για το πρόγραμμα "αέρα πατέρα" . Χαρακτηριστικη η δήλωση Στασινου (προέδρου ΤΤΕ) ότι θα υπάρχει λίστα επιλαχόντων. Κατι φυσικά που μπορεί να είναι πολύ πρόσκαιρο και μονο για τα χρήματα του παρόντος προγράμματος (αν πχ κάποιος που έχει επιλεγεί δεν κάνει αποδοχή) διότι αν βγει νέα χρηματοδότηση:

1. πως θα απαγορεύσεις σε νέου να κάνουν αίτηση;

2. Πώς θα γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων για να δούμε αν τότε ο επιλαχών πράγματι θα καλύπτει τα κριτήρια με τα οποια πήρε τη θέση το 2021.

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει ενημερωθεί κάποιος ότι έχουν μπει οι προκαταβολές από την τράπεζα; Έχουν καταχωρηθεί οι προμηθευτές εδώ και 15 ημέρες κι ακόμα περιμένουμε. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, george_008 είπε

Καλησπέρα, έχει ενημερωθεί κάποιος ότι έχουν μπει οι προκαταβολές από την τράπεζα;

Αυτό είναι θέμα τραπέζης. Επικοινώνησε με την τράπεζα. 

14 ώρες πριν, ikucic είπε

Προσωπική εκτίμηση: το νέο εξοικονομω πάει για Δεκέμβριο (για διάφορους λόγους).

- θα πάρουν παράταση οι δηλώσεις. 

- θα καθυστερήσει το πράμα με την ΗΤΚ.

- η προ ανάρτηση του οδηγου έχει καθυστερήσει 1,5 μήνα από τις αρχικές εξαγγελίες. 

- τα παράπονα με τις εξαγγελίες της παρουσίασης του νέου προγράμματος θα είναι πολλά και οι πιέσεις για αλλαγές πολλές.

- εκκρεμούν οι επιτροπές του ΤΤΕ που θα κάνουν την αξιολόγηση των φακέλων των υποψηφίων ιδιοκτητών.

Συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα. Δεν τους εμποδίζει τίποτα να έχουν ανοιχτή μια πλατφόρμα πχ από αρχές Νοέμβρη και να την κλείσουν τέλη Δεκέμβρη. Γιατί αν έχουμε πάλι κανένα lockdown πάλι με τις παρατάσεις θα ζούμε. Άρα καλύτερα ανοιχτό και να δίνεται παράταση στην πλατφόρμα υποβολής παρά καθυστέρηση στο άνοιγμα αυτής.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, george_008 είπε

Καλησπέρα, έχει ενημερωθεί κάποιος ότι έχουν μπει οι προκαταβολές από την τράπεζα; Έχουν καταχωρηθεί οι προμηθευτές εδώ και 15 ημέρες κι ακόμα περιμένουμε. 

Παω αισιως στις 50.......

Μου αρεσει που ανοιγουν θεματα με καινουριο εξοικονομω οταν δεν μπορουν να καλυψουν το τρεχον !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...