haris_216 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) @artist1 Άστον να κουρεύεται (για να μην πω τίποτα άλλο). Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο "εξοικονομώ" γνώριζαν τις καθυστερήσεις που υπάρχουν. Ειδικά τώρα που υπάρχει η εμπειρία από τα προηγούμενα προγράμματα. Καταλαβαίνω, και το έχω αναφέρει και στο παρελθόν, ότι στην πράξη το πρόγραμμα "επιδοτείται" αρχικά από τους διάφορους προμηθευτές που αναγκάζονται σε "ανοίγματα" για να πάρουν τις σχετικές δουλειές. Κακώς γίνεται αλλά το ήξεραν. Και σε τελευταία ανάλυση ας αναλάβουν τόσες δουλειές όσες μπορούν. Για να μην αναφέρουμε και το γεγονός ότι ο "τιμοκατάλογος" που εμφανίζουν όταν κάποιος πάει με "εξοικονομώ" δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτόν που θα συζητούσαν χωρίς το πρόγραμμα. Πράγμα που καθιστά συζητήσιμο το πόσο τελικά όφελος έχει κάποιος από το πρόγραμμα. Ειδικά αν έχει μία οικονομική δυνατότητα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από haris_216 3
Evaggelos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για καταβολή των προκαταβολών στους αναδόχους / προμηθευτές που έχετε δηλώσει. Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές καταβολές. Ε Ε Ερχεται !!!! Αισιως εκλεισα 52 ημερες αναμονης. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από Evaggelos1 1 1
Dimitris13131313 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στις 7/8/2021 στις 8:45 ΠΜ, Evaggelos1 είπε Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για καταβολή των προκαταβολών στους αναδόχους / προμηθευτές που έχετε δηλώσει. Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές καταβολές. Ε Ε Ερχεται !!!! Αισιως εκλεισα 52 ημερες αναμονης. Το επιβεβαιώνω. Ήρθε το ίδιο email την Παρασκευή. Επίσης στο πληροφοριακό εμφανίστηκε νέα κατάσταση: "07.δ Αίτηση σε υπαγωγή - εγκεκριμένες προκαταβολές", και νέες οδηγείες: Έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα για καταβολή των προκαταβολών στους αναδόχους / προμηθευτές που έχετε δηλώσει. Στην καρτέλα «Μηνύματα» μπορείτε να ενημερωθείτε για: - την ημερομηνία απόδοσης της εντολής αυτής προς την Τράπεζα - την οριστική ολοκλήρωση της εκταμίευσης των προκαταβολών στους λογαριασμούς των αναδόχων / προμηθευτών σας από την Τράπεζα Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες. Καθώς επίσης ότι από την πειραιως πήραν τηλέφωνο για ραντεβου για να υπογράψουμε κάτι είπαν. Μάλλον θα είναι το έμβασμα καθώς ένας προμηθευτής έχει σε άλλη τράπεζα λογαριασμό. 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Κυριακή βράδυ μου ενέκριναν προς πληρωμή αίτηση της οποίας τα τελικά δικαιολογητικά είχαν αρχικά κατατεθεί στις 27/03 Ούτε 5 μηνάκια...
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Άμα δε δούμε χαρτιά πως περιμένεις ακριβώς να σου απαντήσουμε ;
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Makkkk είπε Κανονικά, το τελικό επιλέξιμο κόστος δεν έπρεπε να είναι το ίδιο με Οι παρεμβάσεις έχουν γίνει όπως ελεγε το πρόγραμμα. καμία δεν περνάει τον επιλέξιμο προυπολογισμό. το κόστος παραστατικών είναι ίσος με τον προυπολογισμό Είναι με το εξοικονομώ αυτονομώ ; Μήπως σε έχει πιάσει ο κόφτης των 1.2€ * τ.μ. * εξοικονόμηση ; Μπορείς να ανεβάσεις το ΠΕΑ ; (χωρίς στοιχεία προφανώς)
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Makkkk είπε εξοικονομώ αυτονομώ. Το Α ΠΈΑ; Και τα 2 αν δε σου κάνει κόπο
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Όχι, δεν είναι από τον κόφτη Για τσεκάρετε στην καρτέλα καταχώρησης δαπανών μήπως έχετε συμπληρώσει λάθος καμιά κατηγορία στις δαπάνες Παρεπιμπτόντως τα νούμερα που βλέπω είναι λίγο περίεργα, αλλά μη κάτσουμε να το αναλύσουμε και πολύ 627 kwh / m2, σε οτιδήποτε εκτός από ετοιμόρροπη μονοκατοικιά εγώ δεν έχω δει ποτέ, χώρια το Α στην τελική κατάταξη, αλλά ΟΚ, δεν είναι αυτό το θέμα μας εν προκειμένω
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τι να σου πω, Α δεν έχω βγάλει διαμέρισμα με 8άρες μονώσεις (με γραφιτούχα πολυστερίνη), αντλίες με υψηλά COP / EER, και μεγάλα ηλιακά Ο τσιμεντόλιθος δεν έχει και μεγάλη διαφορά από την κλασσική αμόνωτη τοιχοποιία με τούβλο και μπετόν, ενώ για να λες διαμέρισμα ισογείου, σημαίνει ότι από πάνω έχεις θερμαινόμενο χώρο, στο δάπεδο δε, προφανώς δεν έκανες κάποια μόνωση Μαϊμουδιά δε λέω ότι έχει κάνει ντε και καλά, λαθάκια πάντως πιθανόν να έχουν γίνει, τα οποία όμως δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία, το premium θα το έπαιρνες και με απλό Β Εντελώς προσωπική άποψη η παρακάτω, αν πάντως ήμουν ελεγκτής του προγράμματος, το δικό σου θα το επέλεγα για πλάκα να ψάξω να δω τι έγινε, χωρίς προφανώς αυτό να περιέχει κάποια μομφή εναντίον σου !!! 15 λεπτά πριν, Makkkk είπε στέλνω και τις παρεμβάσεις, αν και μου φαίνονται οκ. Δες το παράρτημα ΙΙΙ της αρχικής αίτησης, συμφωνούν τα ποσά ; Γιατί έχεις μόνωση δώματος 96 τ.μ. με 67.65 τ.μ. σπίτι ; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από AristidisZ 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στο αρχικό παράρτημα ΙΙΙ τι είχατε βάλει ;
Dimitris13131313 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Που λέτε, την περασμένη Παρασκευή έδωσε το εξοικονομώ έδωσε εντολή στην τράπεζα για καταβολή προκαταβολών. Χθές είδα στο winbank μου ότι έγινε εκταμίευση του δανείου με ημ/νια 10-Αυγ, και η μοναδική κίνηση ήταν η εκταμίευση (άρα να υποθέσω ότι τρέχουν οι τόκοι). Μέχρι σήμερα δεν είδα κάποια κίνηση (στο winbank) που να περιγράφει την πληρωμή προμηθευτών, αλλά ούτε στο πληροφοριακό του εξοικονομώ. Θυμίζω ότι έλεγε: Στην καρτέλα «Μηνύματα» μπορείτε να ενημερωθείτε για: - την οριστική ολοκλήρωση της εκταμίευσης των προκαταβολών στους λογαριασμούς των Αυτό σημαίνει: (α) Εαν μπήκαν οι προκαταβολές: ή ότι δεν ενημερώνομαι (απο το winbank) ή ότι ενημερώνομαι καθυστερημένα απο το πληροφοριακό (β) Εαν ΔΕΝ μπήκαν ακόμα οι προκαταβολές: ότι τρέχουν οι τόκοι και τα λεφτά τα κρατάει η τράπεζα και κάποτε θα τα δώσει στους προμηθετές. Ρε τί ωραίοι είναι αυτοί... και από τη μύγα ξύγγι.
kanesaxo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Στις 10/8/2021 στις 11:21 ΠΜ, AristidisZ είπε Κυριακή βράδυ μου ενέκριναν προς πληρωμή αίτηση της οποίας τα τελικά δικαιολογητικά είχαν αρχικά κατατεθεί στις 27/03 Ούτε 5 μηνάκια... Σάββατο...προχωρημένο βράδυ, κοντά στις 01:30, έστειλαν την πολυπόθητη έγκριση. Σε 15 περίπου μερούλες, περιμένω την εξοφληση (κρίνοντας απ'τα υπόλοιπα ΕΚΟ ΙΙ) Για αλλη μια φορά επιβεβαιώνω, πως η καθυστέρηση, δεν ειχε λογο και αιτία...απλά ειναι εντολή άνωθεν η κωλυσιεργία. 22 ώρες πριν, Dimitris13131313 είπε Που λέτε, την περασμένη Παρασκευή έδωσε το εξοικονομώ έδωσε εντολή στην τράπεζα για καταβολή προκαταβολών. Δημήτρη, προφανώς μιλάς για το νέο προγραμμα, ετσι; Εξοικονομώ-αυτονομώ. ΟΤαν υπέγραψες δανειακή σύμβαση με τη τράπεζα, πήρες αντίγραφο;
NikolasdaL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, kanesaxo είπε ΟΤαν υπέγραψες δανειακή σύμβαση με τη τράπεζα, πήρες αντίγραφο; εγω που υπεγραψα παντως δε πηρα τιποτα με το προσχημα οτι ειναι αναρτημενη η υπογεγραμμένη συμβαση στο προγραμμα !
AristidisZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Για αλλη μια φορά επιβεβαιώνω, πως η καθυστέρηση, δεν ειχε λογο και αιτία...απλά ειναι εντολή άνωθεν η κωλυσιεργία. 22 ώρες πριν, Dimitris13131313 είπε Είσαι εγκάθετος 😁 Άντε σε καλή μεριά
kanesaxo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε εγω που υπεγραψα παντως δε πηρα τιποτα με το προσχημα οτι ειναι αναρτημενη η υπογεγραμμένη συμβαση στο προγραμμα ! αυτο ήθελα να επιβεβαιώσω γιατι έκραζα το πεθερό μου οτι δε πηρε αντιγραφο! (επειδη ξερω οτι ειναι "σβαρνιάρης"). Στο προηγούμενο ΕΚΟ ΙΙ, επαιρνες αντιγραφο της σύμβασης, την οποία σκάναρες υπογεγραμμένη και την ανέβαζες στο σύστημα. Προφανως στο τρέχων πρόγραμμα, το άλλαξαν (τι πιο λογικο) 14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είσαι εγκάθετος 😁 Άντε σε καλή μεριά Θένκς! πάμε να τα φάμε στο καινούργιο τώρα...χαχα. Aκριβώς στο 6μηνο απ'την τελική υποβολή, μόλις τσέκαρα τις ημερομηνίες (με δεδομένο οτι σε 15 μέρες θα μπουν τα χρήματα) Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από kanesaxo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα