d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Με DLSS συνδυασμενο ειχε θεμα το ειχαμε πει απο πρωτη μερα ηταν buggy οταν τα ανοιγες..Το εχω τελειωσει εδω και καιρο και δεν εχω βαλει να δω αν εφτιαξε αλλωστε δεν χρησιμοποιουσα DLSS στο μετρο ετσι και αλλιως ηταν μετριο εως κακο σαν υλοποιηση μονο HDR.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
Gorbatsof Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, gaius germanicus είπε ξερει κανεις απο που ειναι το κομματι που παιζει στο τελευταιο λεπτο?speed metal? Berkserk:S3RL 1
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Με DLSS συνδυασμενο ειχε θεμα το ειχαμε πει απο πρωτη μερα ηταν buggy οταν τα ανοιγες..Το εχω τελειωσει εδω και καιρο και δεν εχω βαλει να δω αν εφτιαξε αλλωστε δεν χρησιμοποιουσα DLSS στο μετρο ετσι και αλλιως ηταν μετριο εως κακο σαν υλοποιηση μονο HDR.. Συνεχίζει να μην δουλεύει σωστά. Σαν να είναι SDR είναι τώρα
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τουλαχιστον εφτιαξε το DLSS περισσοτερο με προπονηση; 😛 Απο τοτε που ειδα του anthem ολα τα αλλα μου φαινονται αηδιες υλοποιησεις (οχι οτι δεν ηταν δλδ απο πριν τα περισσοτερα αλλα λεμε τωρα).. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δεν είναι έτοιμο ακόμα το HDR για το PC..Σαν το 21:9, κάνεις προσευχή για να δουλεύει σωστά. Σε 2-3 χρόνια θα είναι όλα ready. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι έτοιμο ακόμα το HDR για το PC..Σαν το 21:9, κάνεις προσευχή για να δουλεύει σωστά. Σε 2-3 χρόνια θα είναι όλα ready. Εκείνο τουλάχιστον με καμία πατέντα φτιάχνεται Το HDR αν στραβωσει όμως..... 50-50 πλέον είναι στα παιχνίδια
noFEARgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Το 21:9 πέρα από τα ιαπωνικά παιχνίδια παντού καλά δουλεύει
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Η μπουνια δε τους σκοτώνει σωστα? τους humans. Απλά πέφτουν για νάνι ή έκανα ***? ____________________________________ Πάντως ακόμα και με τα γραφικά σεταρισμένα με τα μισά καλούδια να λείπουν το παιχνίδι ( RX 570 / DX 12, Quality High, Texture F. 16X, Motion Blur Low, Tesselation Off, Advanced PhysX off, Hairworks off ) παραμένει εντυπωσιακό με τρομερή λεπτομέρεια / ατμόσφαιρα
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 11:55 ΠΜ, 7nisiotis είπε Η μπουνια δε τους σκοτώνει σωστα? τους humans. Απλά πέφτουν για νάνι ή έκανα ***? ____________________________________ Πάντως ακόμα και με τα γραφικά σεταρισμένα με τα μισά καλούδια να λείπουν το παιχνίδι ( RX 570 / DX 12, Quality High, Texture F. 16X, Motion Blur Low, Tesselation Off, Advanced PhysX off, Hairworks off ) παραμένει εντυπωσιακό με τρομερή λεπτομέρεια / ατμόσφαιρα Και εγω έτσι έκανα κια είχα το κακό τέλος. Δνε ξέρω αν είναι από αυτό.
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Οντως σε καποια σημεια τα textures ειναι χαλια και δε συμφωνουν με τα υπολοιπα.
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω χ*στει ουκ ολίγες με τους mutants. Τα μπάσταρδα πετάνε και κάτι πέτρες. Ειδικά εκεί όπου πας να σώσεις την Άννα από την τρύπα που έπεσε και ήταν αναίσθητη πετάχτηκε ένα από μια γωνιά μαζί με φιλαράκια του. Τώρα είμαι στο σημείο που υπάρχουν 2 side quests - κιθάρα - παιδικό αρκουδάκι που έχω διαβάσει ότι είναι από τα - to do - για το καλό τέλος. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Books / Game timeline [...] for example: the book Metro 2035 features some of the events and characters that were shown in the game Last Light (i.e. the Battle for D6 and Anna), but misses out others (such as the Baby Dark One). Then there is the upcoming game Metro Exodus, which is set after the Metro 2035 novel. A bunch of stuff from the Universe of Metro 2033 book series is also referenced in the games. Basically, they kind of overlap, but in the end they form two slightly divergent continuities due to some key differences and the missing out or inclusion of some characters/themes. [...] https://metrovideogame.fandom.com/f/p/3100000000000000073 Και μιας και ακούω το OST από χθες και μαρεσει ορίστε και ένα που ξεχώρισα 4
pirmen56 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πολύ ωραίο το game. Πρώτης τάξεως tactical survival shooter στο hardcore και με καλύτερο AI από αυτόν των προηγούμενων της σειράς. Μου θυμίζει πολλά games ταυτόχρονα. Ας πούμε στο σημείο που πας για να πάρεις το βαγόνι οδηγό στον Volga έχει ένα από τα πιο απόκοσμα και ψυχοπλακωτικά σκηνικά που μου βγάζει cthulhu vibes(σε συνδυασμό με το πλάσμα που καραδοκεί). Το αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο -έστω και διακριτικό-soundtrack όσο περιπλανιέσαι. Ούτε και η σκηνοθεσία-ηθοποιία είναι κάτι το σπουδαίο. Gameplay κορυφή όμως. 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως το παιχνίδι έχει και τα αρνητικά του, τα οποία αν είχαν δώσει λίγο περισσότερη προσοχή οι devs θα μπορούσαν να αποφευχθούν: - AI εχθρών, τεράτων κλπ πλασμάτων: Παίζω στο normal, ψιλοτραγική ορισμένες φορές η συμπεριφορά τους. Εχει τύχει να glitchάρουν σε αντικείμενα ή στο έδαφος, να είμαι σε ένα σημείο και να με χτυπάνε αλλού ( τέρατα ), να κολλάει κάπως η κίνηση τους χαλώντας λίγο το όλο σκηνικό. Τα ίδια και με τους εχθρούς ( Volga ). Σκηνικά να είσαι δίπλα σου, να μη σε παίρνουν χαμπάρι, ή να κρύβεσαι και να σε βλέπουν ενώ δε φαίνεσαι κλπ. - Κίνηση χαρακτήρα, αλληλεπίδραση με αντικείμενα και περιβάλλον: Ορισμένες φορές σου δίνει την εντύπωση ότι δεν εχει γίνει το απαραίτητο άλμα-η απαραίτητη "αναβάθμιση" σε αυτόν τον τομέα σε σχέση μετα προηγούμενα δύο παιχνίδια, φέρνοντας έναν " αέρα " 2010 ( πχ κολλάει ο χαρακτήρας και δε μπορεί να πηδήξει κάποιο εμπόδιο ) also random moments // αυτά τα bastardα τα μεταλλαγμένα ποντίκια, καρδιακό θα πάθω . // Flying Demon να είχα παραπάνω σφαίρες για ξοδεμα στο Kalash και θα σταματούσες να πετάς σαν το Χάρο από πάνω μου απευθείας. // Volga Bad Guys. Ποιον είπατε "bitch" ρε; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
7nisiotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι προς τη μέση της " Caspian " αποστολής. Πάντως μεγάλη βελτίωση στα εσωτερικά περιβάλλοντα, στις λεπτομέρειες των εξωτερικών χώρων και στα πρόσωπα των χαρακτήρων. Ειδικότερα της Anna, και του πεθερού (Coloner Miller) σε σχέση με τα 2033-Last Light κάνει μπαμ η διαφορά. Εχω την εντύπωση βέβαια ότι έχουν προσέξει λίγο περισσότερο το πρόσωπο της Αννα ( σε σχέση με το Last Light είναι σαφέστατα πιο real ) Πάντως εκεί που είχαμε χαλαρώσει και ψιλοβαρεθεί στο Volga επίπεδο, η απότομη αλλαγή σε άλλο περιβάλλον στο " yamantau " τα έσπασε κυριολεκτικά! Μερικά random screens Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα