Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για έναν που πάει να σκάσει 2500€ κασέρι , το να του λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα είναι κάπως ... Τεσπα, αν είναι να περιμένουμε θα περιμένουμε. Τι να γίνει.

Προσπάθησα σε διαφορα καταστήματα να πάω προσφορά για το σύνολο μήπως κάνουν καμιά έκπτωση αλλά και έτσι είναι τραγική η έλλειψη.

Κερδίζεις 150€ έκπτωση αλλά με τις τιμές που έχουν η πραγματική έκπτωση είναι 70€ ... Λες δεν πειράζει πάμε ... Εεεεε μετά σου λένε διαθεσιμότητα του αγίου ... ανήμερα...

Πάρε αυτές

http://www.askadamstore.gr/index.php?route=product/product&path=104_255_134&product_id=2564

Και είσαι κομπλέ. Διαφορές σε Intel μεταξύ cl16 CL14 δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

Δικιο εχεις, δεν το ανέφερα. Photoshop και Lightroom κυρίως.

Ναι στην περιπτωση σου ο 8700 ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον 8600κ.

Δημοσ.

Θα ειναι αρκετή η στοκ ψύκτρα; Ή καλυτερα να πήγαινα σε μια αλλη;

Δημοσ.

Δεν θα είναι χειρότερο πάντως,το αν θα είναι καλύτερα εξαρτάτε από τι κάνει σε αυτά τα προγράμματα,έχουμε δει πολλές φορές benches πάνω σε αυτά και έχουν τεράστιο χάσμα μεταξύ διάφορων λειτουργιών.

Δημοσ.

Τι είναι αυτό το χάλι ρε παιδιά με τις RAM;
Γίνεται κάτι; Πρωτοφανής τόσο μεγάλη αύξηση.
Τις πήρα 190€ που σε καμία περίπτωση δεν είναι καλή τιμή και τώρα έχουν 240€.

G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3400MHz (F4-3400C16D-16GTZ)

Σκέφτομαι για M2 nvme τον παρακάτω:
Corsair Force Series MP500 480GB

Σκεφτόμουν και για τον Samsung 960 Evo NVMe M.2 500GB, αλλά μου φαίνεται λίγο καλύτερος ο Corsair.

• Like 1
Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά είναι το NVMe. Το σκέφτομαι και 'γω αλλά ο μόνος λόγος αγοράς είναι απλά για να λες ότι έχεις NVMe.

Γι' αυτό το θέλω. Ακριβώς δηλαδή ο ίδιος λόγος που πήρα τον i7.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ήμουν σε δίλλημα αλλά προτίμησα απλό SSD (850 Evo 500GB) και τα ρέστα απ'τον 960 θα πάνε για πληκτρολόγιο+XXL mouse pad που θα μου είναι πιο χρήσιμα σίγουρα.

Δημοσ.

Παιδια το nvme ειναι πρωτοκολλο και υπαρχουν και αργοι SSDs.

Οποιος αγοραζει τωρα σε μια συγχρονη πλατφορμα για εμενα καλο θα ειναι να τους αγορασει. Ακριβοι μεν το καταλαβαινω αλλα επενδυεις δε.. 

Προσωπικα με τον 960evo 1Tb για λειτουργικο που εβαλα ησυχασα για download και zip/unzip,copy μεγαλων files/ISOs απο αυτον σε δευτερο SSD,installation speeds και ποσο γρηγορα φορτωνει γενικα plugins/videos σε PS/Premiere ειμαι και υπερευχαριστημενος και υπερκαλλυμενος. 

Αν θες να δεις τωρα διαφορες σε gaming load times και boot times το ξεχνας προς το παρον ενας απλος SSD υπερκαλυπτει τις αναγκες ολων σε αυτα.. Δεν υπαρχει περιπτωση ενας game dev να βαλει τετοιες blazing speeds για να διαβασει δεδομενα δεν χρειαζεται για το αμεσο μελλον ουτε για αστειο.

Εγω παντως αν πεταξω και ενα δευτερο nvme με τετοιες ή καλυτερες rated speeds θα βγαλω τους sata και τελος μετα το pc σε transfer θα ειναι αμεσης αποκρισης στα παντα.. Ειναι εκπληκτικο το ποσο γρηγοροι ειναι.. 

Κανεις και ενα NAS αν θες για backup και τελειωσες..

Δημοσ.

ASUS ROG Maximus X Apex review

Το score του στο Cinebench είναι ψιλοχαμηλό για 5.1Ghz, προφανώς τρέχουν πράγματα από πίσω. Εκτός κι αν δεν έχει ανεβάσει την cache, δεν ξέρω πόσο δίνει στο Cinebench.

2133 ram, γι'αυτό... στα 5.0-5.1 με 4.6-4.7 cache πρέπει να είναι 1650+ με καλές μνήμες.

• Like 1
Δημοσ.

Στο unzip έχει τις μεγάλες διαφορές σε σχέση με έναν SSD απ' ότι έχω δει, σε gaming/boot times όπως λες τρίχες.

Δεν ειπα gaming/boot times ειπα installation times. Στα παιχνιδια το γραφω καθαρα οτι αν αγοραζεις με αυτο το σκοπο το ξεχνας τα requirements για φορτωση δεδομενων ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο ακομη και ενας απλος ssd κανει δουλεια χαλαροτατα..

Επισης οπως ειπα ενας δευτερος λειπει τωρα να φυγουν σαβουροsata απο μεσα και τελειωσα με τις sata @@, αμεση αποκριση στα παντα στο pc σταματαει πλεον να αποτελει bottleneck η ταχυτητα διαμεταγωγης δεδομενων σε μεγαλο βαθμο.

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι αυτό το χάλι ρε παιδιά με τις RAM;

Γίνεται κάτι; Πρωτοφανής τόσο μεγάλη αύξηση.

Το προφανες γινεται,εχουν στησει καρτελ οι εταιριες κατασκευης μνημων και χτυπανε αλυπητα και ενω υπαρχουν νομοι στην Ευρωπαικη Ενωση για τετοιες πρακτικες και εχουν πεσει και βαρια προστιμα στο παρελθον,τωρα φαινεται τα εχουν παρει καποιοι που ειναι στον τομεα αυτο και κανουν τις παπιες.

Και με τις καρτες γραφικων θεωρω οτι ειναι παρομοια κατασταση.Βρισκουν αφορμη το mining για να γδερνουν τον κοσμο.

Εγω ειμαι προετοιμασμενος να περιμενω ακομη και 2 χρονια πριν τους δωσω εστω και ενα σεντ,για να πεσουν οι τιμες σε φυσιολογικα πλαισια.Δεν δινω δεκαρα τσακιστη.  (Το Ryzen rig που ειχα παρει τον Απριλη το πουλησα γιατι ο επεξεργαστης ηταν απο τους πρωτους που ειχαν βγει με ενα προβλημα στο linux και ειπα τοτε ας το δωσω ολο μιας και εγινε αυτο, για να εχω περισσοτερες επιλογες γα καφεδες οι καινουργιους ryzen. Αλλα με αυτες τις τιμες,δεν προκειται να αγορασω τιποτε.)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...