Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά πιστεύω πως ναι. Έχουν περισσότερα κοινά με τους Λατινογενείς λαούς παρά με τους Βαλκανικούς. Είναι πιο μαυριδεροί από το μέσο Βαλκάνιο, και συνήθως οι Βαλκάνιοι είναι καστανόξανθοι, έχουν ανοικτόχρωμο δέρμα και είναι ψηλοί(πάνω από 1.80). Ο μέσος Έλληνας είναι 1.73-1.75.  Επίσης οι Έλληνες έχουν αρκετή τριχοφυία και έντονα φρύδια. 

 

Άμα βάλεις έναν Μεξικάνο δίπλα σε έναν Έλληνα δεν θα καταλάβεις τι διαφορά, ειδικά στις γυναίκες. Όταν μια Ελληνίδα τα βάφει το καταλαβαίνεις αμέσως, γιατί οι περισσότερες είναι μελαχρινές στο φυσικό τους, όπως και οι Μεξικάνες.

 

Τέσπα, εσείς τι πιστεύετε; Είναι λάθος που μας θεωρούν Βαλκανικό λαό και όχι Λατίνους;


Και για του λόγου το αληθές...

 

Greek Girl:

 

a_lovely_greek_girl_by_apon12-d6zgssz.jp

 

 

Mexican Girl:
 

21940000935_132cc036ef_b.jpg

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω δει πολλούς Μεξικανους, έμενα εκεί κοντά, δεν θα τους μπερδευε κανείς με εμένα. Έχουν διαφορετική κουλτούρα πέρα απο απο εμφάνιση και αυτό πάντα επηρεάζει το σχηματισμό άποψης για αυτούς (κανουν σαν παοκι που ρίχνει μονίμως τεσσάρα στο Χαρίλαου).

Δημοσ.

Μενω εξω με πολλους μεξικανουν και με μπερδευουν συνεχεια. Σχεδον καθε μεξικανο που γνωριζω μου μιλαει στα ισπανικα. Λιγοτερες φορες με εχουν περασει για μεσοανατολιτη. Απο θεμα κουλτουρας νομιζω εχουμε πολλα κοινα

 

Ονομα της πρωτης κοπελας εχουμε; :P

Δημοσ.

Ποιο πιθανό είναι να είναι οι Λατίνοι Έλληνες.. Κατά τα άλλα δεν θα έλεγα πως μοιάζουμε πάρα μόνο στο πως ακούγεται η γλώσσα και των 2 σε κάποιον δεν ξέρει κάποια από τις 2 γλώσσες, στα αυτιά ενός Ιάπωνα πχ ακούγονται παρόμοιες..

Ακόμα και εγώ ακούγοντας Πορτογάλους να μιλάνε από μακριά νόμιζα πως μιλάνε ελληνικά ώσπου πλησίασα και κατάλαβα ότι έκανα λαθος

  • Like 2
Δημοσ.

Με τους αρχαίους Έλληνες δεν έχουμε καμία σχέση, το μόνο σίγουρο.

 

Τώρα αν είμαστε Λατίνοι, χλωμό το κόβω.

 

 

Aυτο σταματήστε να το λέτε γιατι δεν εχει καμια απολυτως σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί πολιτικούς σκοπούς.

 

Kαι εχουμε γενετετική σχέση και μιλάμε την ίδια γλώσσα και μάλιστα σημερινοί αλλοι λαοί περιέχουν και αυτοι μεγάλο μέρος ελληνικού αίματος στις φλέβες του καθιστώντας τους συγγενείς προς εμάς, οπως πχ οι Ιταλοί σε Σικελία-Νοτια Ιταλία

 

«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, “μοιάζει” πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέχεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.

Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότητας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρεθεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».

 

Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.

Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:

«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».

Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενετικά- από τους Σλάβους: «Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγονός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπιστώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA.

Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής:

Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλληνες, π.χ. Πελοποννήσιους.

Στην εργασία ελέγχθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποίκων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοίκους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.

Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγάλη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».

http://www.votegreece.gr/archives/7814

  • Like 2
Δημοσ.

 

Mexican Girl:

 

 

 

Δε ξέρω αν σε εκπλήσσει αυτό αλλά το ότι οι μεξικανοί μιλάνε ισπανικά δε τους κάνει "Λατινογενείς".

 

Οι περουβιανοί το ίδιο ...

 

ενώ, guess what ... οι σενεγαλέζοι και Reunionιανοι λίγη σχέση έχουν με τους γαλάτες. 

Δημοσ.

-100 για το θέμα και επειδή είναι Τρίτη και 101 για τη φωτογραφία της κοπέλας, αλλά -1 επειδή δεν έδωσες όνομα...

 

... οπότε 0/10

Δημοσ.

Όλοι οι Ινδοευρωπαϊκοί λαοί μοιάζουν μεταξύ τους, έχουμε μόλις 5500 χρόνια διαφορά. Το κατά πόσο έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες δεν μπορούμε να το ξέρουμε καθώς οι γενετικές διαφορές με τους άλλους Βαλκάνιους είναι πολύ μικρές ακόμα και σήμερα, πόσο μάλλον 2000 χρόνια πριν.

 

Μετά από 100 γενιές πάντως είτε δεν έχεις κανέναν απόγονο, είτε εκατοντάδες χιλιάδες. Στατιστικά είμαστε όλοι απόγονοι βαλκάνιων χωριατών και όχι απόγονοι του Περικλή. Στην τελική το αν ο καρπερός χωριάτης ήταν Έλληνας έχει μικρή σημασία.

Δημοσ.

Εμφανιστιακά πάντως οι Έλληνες μου μοιάζουν με μια μίξη Σέρβων και Τούρκων, καμία σχέση με Λατίνους.

 

Κάποιοι είναι όπως λές. Άλλοι όμως, και πιστεύω οι περισσότεροι, όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...