ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ταλαιπωρία στον μέγιστο βαθμό πάλι Επαιρνε η γυναίκα μου ένα επίδομα λόγω διαβήτη από Αθήνα και πριν 2 μήνες έκανε τα χαρτιά της για να το παιρνει απο τον Δήμο Πύργου. Μας ζήτησαν ένα χαρτί από τον Δήμο ότι η γυναίκα μου δεν έχει τις προυποθεσεις για να πάρει σύνταξη γήρατος η αναπηρίας...Όλα καλά μέχρι εδώ Πάμε στο Ικα το πρωί, δίνουμε ταυτοτητα εκκαθαριστικο και αριθμό μητρώου και μας είπαν ότι για να μπορέσουν να μας δώσουν το χαρτί θα πρέπει να βρουμε τα ενσημα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2001 Αν τα ζητήσουν λέει εσωτερικά από το ΙΚΑ μπορεί να κάνει η διαδικασία και 3 χρόνια.... Η μόνη λύση ειναι να φυγω Αθήνα να ψαξω να βρω καρτέλες ενσημων στο πατρικό της γυναίκας μου Και ρωτάω Αυτό το ρημάδι το Atlas που υποτίθεται ότι κόστισε εκατομμύρια λέει ότι τα ένσημα του ΙΚΑ φαίνονται από το 1994. Στο ΙΚΑ γιατί δεν μπορούν να τα βρουν? Το κακό στην περίπτωση αυτή ειναι οτι αν δεν βρουμε τις καρτέλες των ενσημων της θα χάσουμε το επίδομα μέχρι να βρεθουν καπου καπως τα ένσημα Πελαγωμένος για ακόμη μια φορα
pontez2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 2002. Τοτε που τα ενσημα εγιναν ηλεκτρονικά.
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 2002. Τοτε που τα ενσημα εγιναν ηλεκτρονικά. Εμένα γράφει και του 1998
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εμένα γράφει και του 1998 Τυχερός Το atlas Μέσα λέει οτι τα εχει ψηφιοποιήσει από το 1994 και μετά για το ΙΚΑ παντως Εχω στειλει ηδη mail και στο ΕΦΚΑ και τους ειπα οτι από το ΙΚΑ Πύργου μας είπαν 3 χρόνια .... Μάλλον με βλέπω να φευγω Αθηνα να τα βρω
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τυχερός Το atlas Μέσα λέει οτι τα εχει ψηφιοποιήσει από το 1994 και μετά για το ΙΚΑ παντως Εχω στειλει ηδη mail και στο ΕΦΚΑ και τους ειπα οτι από το ΙΚΑ Πύργου μας είπαν 3 χρόνια .... Μάλλον με βλέπω να φευγω Αθηνα να τα βρω Ήμουν πάτος, γράφει όλα τα ενσημα μου σε όλες τις δουλειές.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Νομίζω δεν κάνουν οι εκτυπώσεις του ατλας, ικα.γρ και τα σχετικά. Αυτά είναι μόνο "ενημερωτικά" και δεν τα δέχονται ως αποδεικτικά, τουλάχιστον όσες φορές έχω προσπαθήσει έτσι έγινε.
pontez2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εμένα γράφει και του 1998 Περίεργο. Εμένα μου γράφει απο 1/1/2002. Οτι έχω απο νωριτερα (που δεν ειναι λιγα) τα έχω στις καρτέλες. Προφανως δε τα έχουν περάσει.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγώ μόλις τσέκαρα και εχει του 1994. Είδα τα ποσά και για λίγο φαντάστηκα να ήταν ευρώ.
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 να ρωτησω εγω εδω και 3 μηνες που εργαζομαι και δεν ειναι τα ενσημα καταχωρημενα στο ασφαλιστικο βιογραφικο του ΑΤΛΑΣ τωρα που εριξα μια ματια...ειναι φυσιολογικο??
gokuthelegend Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μπορείς να δεις τα ένσημά σου και από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ χρησιμοποιόντας τους κωδικούς του taxis. Μάλιστα, κατά 99% νομίζω ότι το ΙΚΑ είναι ποιο επικαιροποιημένο από το ΑΤΛΑΣ. να ρωτησω εγω εδω και 3 μηνες που εργαζομαι και δεν ειναι τα ενσημα καταχωρημενα στο ασφαλιστικο βιογραφικο του ΑΤΛΑΣ τωρα που εριξα μια ματια...ειναι φυσιολογικο?? Σε μένα στο ΑΤΛΑΣ μου δείχνει ένσημα που είχα μέχρι το 2014, ενώ στο ΙΚΑ μου δείχνει ένσημα και του 2016. Κανονικά γύρω στους 3 μήνες ενημερώνεται το σύστημα του ΙΚΑ, για το σύστημα του ΑΤΛΑ είναι άγνωστο κάθε πότε γίνεται ενημέρωση. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πάλι μπουρδέλο τα έχουνε με τα ηλεκτρονικά συστήματα, κρίμα γιατί σκοπός των συστημάτων ήταν να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος, πράγμα που τελικά φαίνεται οτι πάλι δεν αποφεύγεται.
Peleus17 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μόνο εγώ δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Atlas???
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μόνο εγώ δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Atlas??? Ναι. Στο Ατλας έχουνε περάσει ηλεκτρονικά όλα τα ένσημα που είχες/έχεις, γράφεις ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κτλ και σου βγάζει τα ένσημα, μπορείς να το εκτυπώσεις το χαρτί και να το χρησιμοποιείς. Αλλά είπε κάποιος παραπάνω οτι δεν το δέχονται οι δημόσιες υπηρεσίες.....
dali13gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ταλαιπωρία στον μέγιστο βαθμό πάλι Επαιρνε η γυναίκα μου ένα επίδομα λόγω διαβήτη από Αθήνα και πριν 2 μήνες έκανε τα χαρτιά της για να το παιρνει απο τον Δήμο Πύργου. Μας ζήτησαν ένα χαρτί από τον Δήμο ότι η γυναίκα μου δεν έχει τις προυποθεσεις για να πάρει σύνταξη γήρατος η αναπηρίας...Όλα καλά μέχρι εδώ Πάμε στο Ικα το πρωί, δίνουμε ταυτοτητα εκκαθαριστικο και αριθμό μητρώου και μας είπαν ότι για να μπορέσουν να μας δώσουν το χαρτί θα πρέπει να βρουμε τα ενσημα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2001 Αν τα ζητήσουν λέει εσωτερικά από το ΙΚΑ μπορεί να κάνει η διαδικασία και 3 χρόνια.... Η μόνη λύση ειναι να φυγω Αθήνα να ψαξω να βρω καρτέλες ενσημων στο πατρικό της γυναίκας μου Και ρωτάω Αυτό το ρημάδι το Atlas που υποτίθεται ότι κόστισε εκατομμύρια λέει ότι τα ένσημα του ΙΚΑ φαίνονται από το 1994. Στο ΙΚΑ γιατί δεν μπορούν να τα βρουν? Το κακό στην περίπτωση αυτή ειναι οτι αν δεν βρουμε τις καρτέλες των ενσημων της θα χάσουμε το επίδομα μέχρι να βρεθουν καπου καπως τα ένσημα Πελαγωμένος για ακόμη μια φορα Παπαριές σου λένε. Πήγαινε στο μητρώο και ζητά βεβαίωση ενσήμων για προκύρηξη ΑΣΕΠ και θα στα δώσουν άμεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα