Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αρχειο Game.of.Thrones.S08E03.1080p.DD.5.1.TheBrightOne.OmNiC εχει οντως περισσοτερη φωτεινοτητα αλλα υπαρχει απιστευτο banding ενω με το memento ηταν ελαχιστο στα συννεφα. Δεν το προτεινω σε καμια περιπτωση για θεαση.

Spoiler

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Παμε και στο δευτερο original HDTV rip Game.of.Thrones.S08E03.1080i.HDTV.DD5.1.H.264-playTV. Αυτο ειναι παρα πολυ σκοτεινο και σιγουρα χειροτερο απο το web DL memento. Δεν εχω τσεκαρει της amazon να δω μηπως ειναι καλυτερο απο του memento. 

Spoiler

Screenshot-4.png
Screenshot-5.png
Screenshot-6.png

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ το AMZN κατέβασα. 3.8 νομιζω ήταν GB? ή 4 κατι δε θυμάμαι

4.32gb ειναι του amazon 4.93 του memento 5.88 το bright και 4.85 το hdtv. Της amazon δεν εχει στο τελος την αναλυση του επεισοδιου οπως και το bright και το hdtv. Μονο το Memento την εχει. Υπαρχει ακομα ενα μεγαλο αρχειο HDTV H264-HYBRiS για να δουμε και αυτο 5.01 ειναι.

Στο bright βλεπεις τα παντα παντως. Το memento ειναι λιγο καλυτερο απο το HDTV. Μεχρι να βγει το bluray αυτα ειναι τα καλυτερα.

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το αρχειο Game.of.Thrones.S08E03.1080p.DD.5.1.TheBrightOne.OmNiC εχει οντως περισσοτερη φωτεινοτητα αλλα υπαρχει απιστευτο banding ενω με το memento ηταν ελαχιστο στα συννεφα. Δεν το προτεινω σε καμια περιπτωση για θεαση.

Παμε και στο δευτερο original HDTV rip Game.of.Thrones.S08E03.1080i.HDTV.DD5.1.H.264-playTV. Αυτο ειναι παρα πολυ σκοτεινο και σιγουρα χειροτερο απο το web DL memento. Δεν εχω τσεκαρει της amazon να δω μηπως ειναι καλυτερο απο του memento. 

Thanks για τα tests. Κάτι περίεργο παίζει βέβαια στα screenshots, το aspect ratio είναι λάθος, ε;

Τα WEB-DL δεν είναι υποτίθεται τα αρχεία που δίνει το amazon π.χ. χωρίς re-encode? Δε νομίζω να παίζει καλύτερο από το memento σε αυτή τη φάση.

Δημοσ.

Είναι κρίμα πάντως να έχεις ξοδεψει τοσα χρήματα, τόσες εργατοώρες , να έχεις κόψει τον κύκλο σε έξι επεισόδια λόγω μπατζετ(αν και το θεωρώ ακυρο με 1 δις viewers να βάζεις χαμηλό μπατζετ) και τελικά οι χρήστες να ψαχνουν webrips για να το δουν σωστά. 

Οι παραγωγοί είναι σαν τους πολιτικούς μας...δεν σφαλουν ποτέ! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Thanks για τα tests. Κάτι περίεργο παίζει βέβαια στα screenshots, το aspect ratio είναι λάθος, ε;

Τα WEB-DL δεν είναι υποτίθεται τα αρχεία που δίνει το amazon π.χ. χωρίς re-encode? Δε νομίζω να παίζει καλύτερο από το memento σε αυτή τη φάση.

Nαι ειναι απο Ultrawide για αυτο φαινονται ετσι. Τα web-DL ειναι οι επισημες εκδοσεις μετα την προβολη του επεισοδιου. Οι HDTV ειναι απευθειας rip οταν παιζετε. Τελευταια βλεπω πολλα web απο amazon[amzn] λογικα ειναι ριπαρισμενα απο hulu την συνδρομητικη υπηρεσια της amazon. Δεν ειμαι σιγουρος ομως.

2 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε

Είναι κρίμα πάντως να έχεις ξοδεψει τοσα χρήματα, τόσες εργατοώρες , να έχεις κόψει τον κύκλο σε έξι επεισόδια λόγω μπατζετ(αν και το θεωρώ ακυρο με 1 δις viewers να βάζεις χαμηλό μπατζετ) και τελικά οι χρήστες να ψαχνουν webrips για να το δουν σωστά. 

Οι παραγωγοί είναι σαν τους πολιτικούς μας...δεν σφαλουν ποτέ! 

Που να δεις ποσο χαλια ποιοτητα ειχε η nova live την ωρα που παιζονταν. Στο on demand της πρεπει να ειναι σε SD ποιοτητα ακομα χειροτερα δηλαδη. 

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, kirileman said:

Το φοβερό και τρομερό επεισόδιο έπεσε στο 9.0 και όπως πάει, παρόλο που δεν το περίμενα, τουλάχιστον τόσο σύντομα, θα το δούμε και παρακάτω. Να θυμίσω ότι μέχρι και το s8ep2 ήμουν θερμός υποστηρικτής της σειράς, αλλά όταν βλέπουμε κάτι τόσο mega-fail (σε συνδυασμό με το hype) δεν ξέρω γιατί δεν πρέπει να το αναφέρουμε.

Έλα μωρέ υπερβολές...

...oh shit

https://wikiofthrones.com/24324/long-night-lowest-ranked-game-of-thrones-episode-since-season-5/?fbclid=IwAR2huFsZTy7mzTfWFJh16St0R-jCBK46THr_gHWILtfl9VorOvfvmcMWWEo

Δημοσ.
However, cinematographer for the show, Fabian Wagner mentioned that the episode was exactly as intended by the showrunners and the director. He even argued that he knew it wasn’t too dark because he shot it. He also said that it is possible that HBO’s compression (post-processing and content quality) might have caused the episode to appear darker than it was.

😤
Δημοσ.

Μόλις με πήραν από Νόβα.. το on demand είναι χωρίς χρέωση υπηρεσία άρα δεν έχουν καμία υποχρέωση επ' αυτού.

Φεξε μου και γλίστρησα δηλαδή.. 

Πάντως και σε memento που το είδα είχε blinding ειδικά σε μακρινές λήψεις ή και στα σύννεφα στις άκρες η TV δεν το απέδιδε σωστά.. έπαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις και το είδα ικανοποιητικα

Ότι και να λένε είναι φάουλ..ακομα και οι δικαιολογίες τους βάζουν νερα από παντού.. άκου δεν είχαμε μπάτζετ να φωτίσουμε παντού.. Η Αγγλια το μεγαλύτερο ξέπλυμα στις κινεζικές εισαγωγές  διπλα τους ήταν όταν έκαναν τα γυρίσματα.. αν μας το λέγαν όλοι θα βάζαμε από 2 ευρώ να πάρουν καμία λάμπα.. το γεγονός και μόνο ότι βγήκαν να δικαιολογηθούν δείχνει ότι κατάλαβαν τη λαλακια τους..κοιταξτε που το blue ray ή director's  cut(με τόσες ώρες γυρισμάτων το έχω σιγουρο) θα έχει εντελώς διαφορετικό φωτισμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Superuser είπε

Το είδα δεύτερη φορά και παρεμπιπτόντως δεν με πείραξε αυτήν την φορά η μαυρίλα

επειδη εχεις διαβασει ηδη τι γινεται

😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αυτοί που τα λένε είναι εγκάθετοι και εμπαθείς. Το επεισόδιο είναι κορυφαίο και οι ελάχιστες ατέλειές του, δεν αρκούν για να αμαυρώσουν τη συνολική του εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι ψάχνεστε για μανούρα μερικοί.

Μια χαρά ήταν το επεισόδιο.

Ακόμα και το 720p μια χαρά ήταν εκτός από κάποια δευτερόλεπτα με τους δράκους στα σύννεφα.

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Και οι αναμενόμενες δικαιολογίες 😛

Fans had many complaints with “The Long Night”, the biggest of which was that it was too dark to comprehend, speaking in terms of lighting. Many fans were also disappointed that Arya was the one to kill the Night King and that it seemed too easy for a villain with such an elaborate set-up to be killed so easily.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ώρα θα ενημερωνόμαστε καθημερινά για το ranking του στο imdb;

Επεξ/σία από g_alkis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...